Luka Modrić
Re: Luka Modric - 19
Özil a világ legjobb irányítója, Di María a csapat legjobbja, az egyik legjobb játékos a világon
Ő viszont ezeknek a dicséreteknek jó, ha a töredékét kapja. Pedig rajta nem múlik semmi, az előző szezonban még gyenge meccset sem láttam tőle
Ez számomra elég elszomorító
Ő viszont ezeknek a dicséreteknek jó, ha a töredékét kapja. Pedig rajta nem múlik semmi, az előző szezonban még gyenge meccset sem láttam tőle
Ez számomra elég elszomorító
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Meddig volt szerződése amúgy? '16-ig?
Ezt a 4 évet lazán lehozza ezen a szinten, utána meglátjuk majd.
Kroossal mit fognak ezek ketten művelni.......
Ezt a 4 évet lazán lehozza ezen a szinten, utána meglátjuk majd.
Kroossal mit fognak ezek ketten művelni.......
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az szépen lecsùszottKerlon írta:http://bleacherreport.com/articles/2170 ... ramming-UK
Ez volt már? Meccsen is verethetne ilyeneket.
http://bleacherreport.com/articles/2170 ... ramming-UK
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Fuentealbilla
Érdekes. Ez a 4,5 ami neki van a februári közlemény szerint... mondjuk határeset. Ha nem is volt, még 1 ilyen év és biztosan kap. Csak ugye ezt általában a szerződéshosszabbításhoz csatolják általában. (kivéve messinél persze)
Köszi a választ R24
Köszi a választ R24
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem volt, senki sehol nem írt róla.Fuentealbilla írta:Ha van info róla esetleg valakinek, hogy valóban volt-e neki? Ha igen akkor megköszönném az információt.lordgabi írta:Nagyon örülök a hosszabbításának, teljesen megérdemelte a fizetésemelést is (szerintem tuti volt).
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Fuentealbilla
Ha van info róla esetleg valakinek, hogy valóban volt-e neki? Ha igen akkor megköszönném az információt.lordgabi írta:Nagyon örülök a hosszabbításának, teljesen megérdemelte a fizetésemelést is (szerintem tuti volt).
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nagyon örülök a hosszabbításának, teljesen megérdemelte a fizetésemelést is (szerintem tuti volt).
Mindig is jó játékosnak tartottam, nagyon meglepett, hogy az elején olyan kevés lehetőséget kapott, de szerencsére folyamatosan beépült, fejlődött a játéka, és mára már nincs ütőképes középpálya nélküle, így tovább Luka, szeretünk!
Mindig is jó játékosnak tartottam, nagyon meglepett, hogy az elején olyan kevés lehetőséget kapott, de szerencsére folyamatosan beépült, fejlődött a játéka, és mára már nincs ütőképes középpálya nélküle, így tovább Luka, szeretünk!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ez így van. De arra a többre részben Kroos miatt nem lesz már mindig szükség, vagy nem úgy, ahogy tavaly.Fuentealbilla írta: Egyébként szerintem sem volt rossz ő. De ennél amit az elmúlt 2 meccsen mutatott tud sokkal többet is. (láthattuk tavaly)
Ez a véleményem.
Nem illik.
- Fuentealbilla
Így már más. Egy pillanatra arra gondoltam még egy megmondóember betalált...
Egyébként szerintem sem volt rossz ő. De ennél amit az elmúlt 2 meccsen mutatott tud sokkal többet is. (láthattuk tavaly)
Ez a véleményem.
Egyébként szerintem sem volt rossz ő. De ennél amit az elmúlt 2 meccsen mutatott tud sokkal többet is. (láthattuk tavaly)
Ez a véleményem.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Akkor szürkébb, tök mindegy, nem ez a mondandóm lényege és nem is kifejezetten neked címeztem.
- Fuentealbilla
Azt írtam, hogy a játéka szürkébb volt a megszokottnál.nmate írta:Asszem jó pár csapat örülne, ha lenne egy középpályása akinek ilyen a "szürke" formája
Az meg mi, hogy szürke forma? Ilyesmiről még nem hallottam
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Asszem jó pár csapat örülne, ha lenne egy középpályása akinek ilyen a "szürke" formája
Mondjuk nagyban befolyásolja az új taktika, ami már tényleg 433 és nem a tavalyi 442. Közelebb játszik a vonalhoz, mint eddig, rengetegszer volt Carvajal mellett.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kroos mellett annyira nem tűnik ki mint khedira mellett mondjuk, meg nem kell annyit vàllalnia, szerintem nincs gond. A lényeg, hogy ők ketten megértik egymást, és jò helyezkedéssel, passzokkal segítenek. De a haja lehetne megint hosszú, az igaz.
Nem illik.
- Fuentealbilla
Tegnap írtam is mérkőzés közben, hogy szürkébb a megszokottnál... (szerintem a Sevilla ellen is elmaradt a tavalyi Modrictól)
+1, de szerintem még ő is a VB-s hajtást "piheni ki". A nyári alapozás után egy-két ember mindig gyengén rajtol. Ezért kéne olyanoknak több szerepet adni, mint Isco.CS0ki írta:Jó hír!
Most már csak az kell, hogy visszanőjön a haja, és újra elkezdjen jól játszani, mert elég halvány, amit mostanság letesz az asztalra!
K
K
Jó hír!
Most már csak az kell, hogy visszanőjön a haja, és újra elkezdjen jól játszani, mert elég halvány, amit mostanság letesz az asztalra!
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Real Madrid ofikál facebookja is megerősítette, hogy további 4 évre aláírt
Goal.com azt irja hosszabbitott 2018 ig.