Azért értékeld a meccset a topic címe,hogy leírják az emberek kulturált formában a véleményüket.Az most lehet pozitiv,meg lehet negatív is.Sőt,a legtöbb esetben,egy hsz-en belül,előfordul mindkettő....Remy írta:Hatalmas +1RealRaúl77 írta:...Én még nem láttam olyan szurkolótábort (közeget), ahol ennyire negatív lenne a hangvétel. Mindig csak a baj, mindig csak a köpködés. Semmi nem jó. És tényleg újra, újra és újra....
bocsi az offért, de RealRaúl77 hozzászólása sajnos igaz.
Nekem meg az unalmas,(akinek nem ibge ne vegye magára),hogy vannak olyanok,hogy direkt vadásszák azokat a mondatokat,amik 1-1 játékost,nem mindig érdemtelenül,elővesznek mondjuk egy nem éppen ragyogó teljesítmény után.
Akkor lenne unalmas,(sőt,értelme sem lenne az egésznek),fa fórum,ha mindenki egymást túllicitálva nyalná a seggét az aranylábú gyerekeknek,akkor is,ha nem érdemlik,vagy valaki közüllük nem érdemli meg...na off vége.
A meccs...egy felejthető találkozó,nincs még veszve semmi,pénteken be kell húzni,ez az atma gyengébbnek tünik mint a tavalyi,meg kell őket verni...