Nekem soha....Akkor olvasd el újra, amit írtam. Nem sikerült megértened a lényegét.
Nem is terád reágaltam elsösorban,csak próbáltam szemléltetni,hogy van a dolognak egy másik oldala,vagyis vannak olyanok,akik a rózsaszín ködben sose veszik,vagy nem akarják észrevenni a hiányosságokat,nekik mindig mindenki perfect,ha mégsem,arról pedig nem az aktuális játékos tehet.Én nem egy-egy mondatot vadásztam. Olyan emberekről írtam, akikből csak a pocskondiázás dől és semmi más. De ezt leírtam. Nekem is negatív a véleményem a meccsel kapcsolatban, nem a negatív véleményekkel van gond, hanem azokkal, akik mást sem tudnak, csak negatívokat írni, legyen bármiről szó. De ezt is leírtam. A kulturált formát ne is emlegessük, jól lehet, most velem is elszaladt a ló, de amúgy sem nagyon elterjedt dolog mostanság.
Mikszáth azt mondta egyszer:"A magyar emberek hátán szántani is lehet,ha nemzeti színű az eke."
Nos vannak itt is olyanok(akinek nem inge,hangsulyozom),csak nem nemzetiszín az a bizonyos kerti eszköz,hanem habfehér...