Avval nincs gond,mert olyan mintha mindig itt játszott volna...Kroos be kell illeszkedjen, és akkor jó lesz minden.
Lehet hogy egy elfelejtett saját nevelés?
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 20., szerda 12:44
Avval nincs gond,mert olyan mintha mindig itt játszott volna...Kroos be kell illeszkedjen, és akkor jó lesz minden.

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. augusztus 20., szerda 12:31
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. augusztus 20., szerda 12:21
Ebben egyet értek. Természetesen a másik véglet sem jó.morientes írta:Nekem soha....Akkor olvasd el újra, amit írtam. Nem sikerült megértened a lényegét.
Nem is terád reágaltam elsösorban,csak próbáltam szemléltetni,hogy van a dolognak egy másik oldala,vagyis vannak olyanok,akik a rózsaszín ködben sose veszik,vagy nem akarják észrevenni a hiányosságokat,nekik mindig mindenki perfect,ha mégsem,arról pedig nem az aktuális játékos tehet.Én nem egy-egy mondatot vadásztam. Olyan emberekről írtam, akikből csak a pocskondiázás dől és semmi más. De ezt leírtam. Nekem is negatív a véleményem a meccsel kapcsolatban, nem a negatív véleményekkel van gond, hanem azokkal, akik mást sem tudnak, csak negatívokat írni, legyen bármiről szó. De ezt is leírtam. A kulturált formát ne is emlegessük, jól lehet, most velem is elszaladt a ló, de amúgy sem nagyon elterjedt dolog mostanság.
Mikszáth azt mondta egyszer:"A magyar emberek hátán szántani is lehet,ha nemzeti színű az eke."
Nos vannak itt is olyanok(akinek nem inge,hangsulyozom),csak nem nemzetiszín az a bizonyos kerti eszköz,hanem habfehér...
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. augusztus 20., szerda 12:19
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. augusztus 20., szerda 12:18
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 20., szerda 12:09
Meg kell keresni az edzőjét és Vecchit meg elküldeni a retekbe.Fuentealbilla írta:Prométheusz írta:
azta! az igen! négy évet! azta.. nem is értem, miért nem te vagy ott Casillas helyett, hisz látható lényegesen nagyobb a tapasztalatod![]()
![]()
![]()
Nagyon jó
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. augusztus 20., szerda 12:08
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 20., szerda 12:02
Nekem soha....Akkor olvasd el újra, amit írtam. Nem sikerült megértened a lényegét.
Nem is terád reágaltam elsösorban,csak próbáltam szemléltetni,hogy van a dolognak egy másik oldala,vagyis vannak olyanok,akik a rózsaszín ködben sose veszik,vagy nem akarják észrevenni a hiányosságokat,nekik mindig mindenki perfect,ha mégsem,arról pedig nem az aktuális játékos tehet.Én nem egy-egy mondatot vadásztam. Olyan emberekről írtam, akikből csak a pocskondiázás dől és semmi más. De ezt leírtam. Nekem is negatív a véleményem a meccsel kapcsolatban, nem a negatív véleményekkel van gond, hanem azokkal, akik mást sem tudnak, csak negatívokat írni, legyen bármiről szó. De ezt is leírtam. A kulturált formát ne is emlegessük, jól lehet, most velem is elszaladt a ló, de amúgy sem nagyon elterjedt dolog mostanság.

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 20., szerda 12:00
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. augusztus 20., szerda 11:54
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 20., szerda 11:53
Mindig mondtam hogy nem egy nagy szám...kb mint Dzeko.Túl van értékelve ez is,meg az is.A VB-n sem igazán tettej hozzá semmit.És ha már Costa,bár tőle gusztustalanabb játékos nem sok van,de az azért lekötött 2 védőt a meccs egész folyamatában...de Mandzukic még azt sem...mandzukic pedig egy kabaré. méltó utódja lesz ott costának elől. épp csak a fika meg csula dobálás hiányzott, minden más megvolt. színészként pedig jelesre vizsgázott. örülök, h nem igazoltuk le.

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. augusztus 20., szerda 11:52
Akkor olvasd el újra, amit írtam. Nem sikerült megértened a lényegét.morientes írta: Azért értékeld a meccset a topic címe,hogy leírják az emberek kulturált formában a véleményüket.Az most lehet pozitiv,meg lehet negatív is.Sőt,a legtöbb esetben,egy hsz-en belül,előfordul mindkettő....
Nekem meg az unalmas,(akinek nem ibge ne vegye magára),hogy vannak olyanok,hogy direkt vadásszák azokat a mondatokat,amik 1-1 játékost,nem mindig érdemtelenül,elővesznek mondjuk egy nem éppen ragyogó teljesítmény után.
Akkor lenne unalmas,(sőt,értelme sem lenne az egésznek),fa fórum,ha mindenki egymást túllicitálva nyalná a seggét az aranylábú gyerekeknek,akkor is,ha nem érdemlik,vagy valaki közüllük nem érdemli meg...na off vége.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. augusztus 20., szerda 11:33
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 20., szerda 11:25
Azért értékeld a meccset a topic címe,hogy leírják az emberek kulturált formában a véleményüket.Az most lehet pozitiv,meg lehet negatív is.Sőt,a legtöbb esetben,egy hsz-en belül,előfordul mindkettő....Remy írta:Hatalmas +1RealRaúl77 írta:...Én még nem láttam olyan szurkolótábort (közeget), ahol ennyire negatív lenne a hangvétel. Mindig csak a baj, mindig csak a köpködés. Semmi nem jó. És tényleg újra, újra és újra....
bocsi az offért, de RealRaúl77 hozzászólása sajnos igaz.

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 20., szerda 11:03
Hatalmas +1RealRaúl77 írta:...
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. augusztus 20., szerda 10:54
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2014. augusztus 20., szerda 8:30
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. augusztus 20., szerda 2:08
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 20., szerda 1:53
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. augusztus 20., szerda 1:42
te így szoktad megoldani a problémáidat, onnan a tipp?TheBull6 írta:Prom és fuent, menjetek szobara, vigyetek egy SAN IKER posztert aztán mindent bele, ne kíméljétek egymást, meg a micsodatokat seekkora egymásra találast mint amit ti nyomtok még egy romantikus siros dráma végén se látni
hajrá nektek
Meccsrol: több kell, cr nélkül is behuzhato ez. James ma jól mozgott, Kroos meg a helyzet ellenére a legjobb amit akarhattunk.
Pénteken be kell húzni
Jelenlévő fórumozók: 110 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem