Iker Casillas

A Real Madrid egykori nagyjai.

Eladnád vagy megtartanád?

A szavazás 2015. április 7., kedd 15:27-kor befejeződött.

Eladnám
66
80%
Megtartanám
16
20%

Szavazatok száma: 82

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Iker Casillas - 1

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. szeptember 13., szombat 22:00

hehe írta:
istimester írta:Vegyétek le a szemuveget.
:lol:

soha :lol: :lol:

1 méterről gólt kapni szögletből, az is penzema hibája :lol:
nemár baszki....

az abszolút benzemáé volt. oda hogy a picsába jöhetne ki kapus mégis?
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. szeptember 13., szombat 21:58

kíváncsi lennék egy Marca szavazásra holnap, hogy a nép szerint kinek kell ezután a kapuban állnia. ha nem 90-10 lenne Navasnak, akkor felőlem le is éghet Spanyolország.
nem volt véletlen a fütty se, mikor nála volt a labda.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Prométheusz

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. szeptember 13., szombat 21:55

?
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 13., szombat 21:55

:lol:

soha :lol: :lol:

1 méterről gólt kapni szögletből, az is penzema hibája :lol:
Kép
Kép
Kép

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2014. szeptember 13., szombat 21:54

Vegyétek le a szemuveget.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2014. augusztus 20., szerda 15:03

Ezt a gólt nem varrnám a nyakába. Elsősorban a védekező játékosok hibáztak, csak utána jön Iker felelőssége.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. augusztus 20., szerda 13:18

Kerlon írta:Ha kimegy a rövidre, akkor is ő a hibás, mert:
Teljesen mindegy, amíg ő fog védeni a kapott gólok nagy része után ez fog menni, csinálhat ő bármit.
Most néztem vissza párszor lassítva, kikockázva az esetet 5 játékos áll tömegben, 4 fehér egy matracos, abból kettő nyúzza az Atletic játékosát, egyedül Kroos próbálná meg kifejelni a labdát de őt meg Carvajalék kilökik a labda alól :roll: Az hogy Marcelo mi a fenét csinált ott arról gőzöm sincs, kivéve ha az volt a feladata, hogy ha gólt kapunk mutassa meg a gólszerzőt, mert ezt tökéletesen teljesítette, bár a kedvencem Bale ebben a jelenetben, aki amint beadják a szögletet szoborrá változik, az embere meg gólt rúg.
Azt nem tudom megérteni, hogy évek óta iszonyat gyengék vagyunk az ilyen rögzített szituk elleni védekezésben, ez tudom Casillas sara is, de DL lel a kapuban is kaptunk nem egy gólt ilyen szituáció után.

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. augusztus 20., szerda 12:49

volt írta:
Prométheusz írta: nézd már meg, kockázd ki. ötös sarkán öt játékosunk, és köztük jön el a bogyó. Marci mondjuk mire helyezkedett...
oda egyszerűen nem mehetett ki, nem tudott volna 5 embert agyonvágni...

tényleg jobb lenne neki ha elmenne, mert nem ezt a zsigeri gyűlöletet érdemli..
Neked ez a véleményed, nekem meg az amit leírtam de ez még nem jelenti azt ,h gyűlölöm. Szimplán úgy látom ,h ha az ötösbe érkezik a labda akkor az a kapusé és kész. Állhat ott 25 ember is, akkor is ő az úr az ötösben.
ő az úr az ötösben :x Ez nem Tekken 4 meg Bud Spencer :D Hogyan tüntetsz el annyi embert? És mi van ha kifejelte volna esetleg valaki a védősorból? Miért kell neki arra számítania hogy mindenkin átmegy a labda? :kivagyhe:
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 20., szerda 12:40

Ha kimegy a rövidre, akkor is ő a hibás, mert:

1, Megelőzik, amire van esélye, mert sokan voltak előtte és nem fér oda, Iker a hibás.

2, Ismét nem fér oda, de most is továbbszáll a labda, amire épp úgy tök üresen(!!!!!!!!) várakozik Raúl Garcia középen, Iker a hibás.

3, Iker a helyén, védők a helyükön, elszáll 3 ember között a labda, Raúl Garcia tök üresen(!!!!!!!!!) szotyizik középen, Iker a hibás, WTF.
a, Hol van Garcia embere? (1 Hiba, nem tudom, hogy kire volt bízva)
b, Ki nem fejelt a röviden? (Marcelo fix, és talán Kroos meg Ramos)
c, Nálam csak most jön Casillas, akik lényegében itt már kiszolgáltatott volt, de még mindig minimálisnak érzem a hibáját.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. augusztus 20., szerda 9:03

Annyira bele van verve az emberek fejébe, hogy az 5 és feles területén a kapus az uralkodó és ott mindent borítania kell, ha úgy adódik. Igen, alap esetben így van, de vannak olyan szituk, ahol inkább hülyeség kimenni, mint vonalon maradni.
A tegnapi is ilyen volt. Ott volt 6 !! játékos a röviden ahova jött a labda, ebből 4 !! a mi játékosunk. Utána csorgott tovább Garcia elé. Esélytelen lett volna el boxolni a labdát, még egy Courtois-nak is meredek lett volna, aki 10-en akárhány centivel magasabb, jóval erősebb testalkatú és még a kezei is abnormálisan hosszúak. :mrgreen:
Szóval ha kijön és nem tudja elboxolni, akkor meg azért menne az ostorozás, hogy mééé' jön ki, mikor tudja, hogy úgy sem tud tisztázni...

Egyértelmű (legalább is nekem) hogy a mezőny játékosok hibáztak. 4-en voltunk 2 ellen, már ott sem kellett volna tovább csorognia a labdának, de ezt még meg fejelték azzal, hogy a kaputól, Casillas-tól 3 méterre, jó 1,5 méteres körben csak Raúl Garcia áll.
Azt sem értettem, hogy még szöglet rúgás előtt, hogy ehették meg azt, hogy jó pár Atlético játékos megindult az 5-ös rövid sarkára és mindenki ment velük -ahonnan igazából nem lehetett volna veszélyesen fejelni- így üresen hagyva az egész 5-ös területét.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. augusztus 20., szerda 1:53

PEEtör írta:
ericco írta:Azért meg lehet nézni más kapusokat, hogy jönnek ki az ilyen labdákra, és hogy jön ki iker. És ezt ne fogjátok a gyűlölködésre és hasonló hüyleségekre, ez tény, annyira szemet szúró.
Áááá, nekik nem szemet szúró, ezt így kell.
A probléma az, hogy megint nem tudod, hogy mivel vitatkozol. Senki nem mondta, hogy Casillas a legjobb az ötösön belüli magas labdák lehúzásában. Itt a vita arról megy, hogy ki a hibás a gólban.
PEEtör írta:Hihetetlen, hogy ennyire nem látjátok, mennyire gyenge, önbizalomhiányos, és fék a csapatban,
Nem láttam, hogy ma vagy az eu-s szuperkupán olyan gyenge vagy fék lett volna. Az a csel sem az önbizalomhiányáról tanúskodott nekem.

A gólról: szerintem nem az Ő hibája volt.
A rövidnél 4 Real védő állta körbe az 1 szem AtMa játékost. Azt még megértem, hogy a támadó lehúzza a fejét, de a védők miért nem ugranak a labdáért?! Bale is odament a tömegbe ahelyett, hogy a mögötte lévő üres területre figyelt volna. Ugyanis az AtMa játékos pont onnan rúgta a gólt, ahonnan Bale eljött.
Végül az, hogy húzza le/fejelje ki a labdát. Raúl Garcia kb. térdmagasságban érte el a bogyót, hogy az már felfele pattant. Teljesen üresen. Ha ki akarja öklözni, akkor a tömegbe kellett volna szaladnia, ahol biztos nem fért volna hozzá. Arra meg senki nem számíthat, hogy mind a 3-4 védő elengedi. Még ha esetleg Kroosnak magas is volt (Őt lökte ki alóla az AtMa játékos a labda alól), Bale miért mozizta végig? Pláne, hogy mikor felálltak, pont Ő fogta a gólszerzőt...

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 20., szerda 1:52

Prométheusz írta: nézd már meg, kockázd ki. ötös sarkán öt játékosunk, és köztük jön el a bogyó. Marci mondjuk mire helyezkedett...

Neked ez a véleményed, nekem meg az amit leírtam de ez még nem jelenti azt ,h gyűlölöm. Szimplán úgy látom ,h ha az ötösbe érkezik a labda akkor az a kapusé és kész. Állhat ott 25 ember is, akkor is ő az úr az ötösben.

Prométheusz

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. augusztus 20., szerda 1:48

volt írta:A hétvégén nekem is volt egy mérkőzésem, mi is hasonló gólt kaptunk. Az edző magához hívta a kapust - aki egyébként elég nagy darab csávó- és elmagyarázta neki ,h mit kell hasonló helyzetekben tenni. Ha az ötösbe jön a labda akkor mindegy ,h ki van előtte azt le kell borítania és le kell húznia a labdát. Ha az ellenfél áll előtte, ha a csapattárs. Mindenkinek és mindennek borulnia-repülnie kell.
Elmesélte azt is ,h ahol régebben edzősködött ott a kapus mindent vitt. Volt egy olyan szituáció ,h 4 csapattársa és egy ellenfél maradt a földön az ütközet után, de legalább a labda megvolt.
Szerintem itt is hasonlóképp kellett volna Ikernek eljárnia, fel a térdel és ordítani ,h az enyém és elvinni a labdát.
nézd már meg, kockázd ki. ötös sarkán öt játékosunk, és köztük jön el a bogyó. Marci mondjuk mire helyezkedett...

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 20., szerda 1:38

A hétvégén nekem is volt egy mérkőzésem, mi is hasonló gólt kaptunk. Az edző magához hívta a kapust - aki egyébként elég nagy darab csávó- és elmagyarázta neki ,h mit kell hasonló helyzetekben tenni. Ha az ötösbe jön a labda akkor mindegy ,h ki van előtte azt le kell borítania és le kell húznia a labdát. Ha az ellenfél áll előtte, ha a csapattárs. Mindenkinek és mindennek borulnia-repülnie kell.
Elmesélte azt is ,h ahol régebben edzősködött ott a kapus mindent vitt. Volt egy olyan szituáció ,h 4 csapattársa és egy ellenfél maradt a földön az ütközet után, de legalább a labda megvolt.
Szerintem itt is hasonlóképp kellett volna Ikernek eljárnia, fel a térdel és ordítani ,h az enyém és elvinni a labdát.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. augusztus 20., szerda 1:20

Csabi írta:egy kapusnak azon a teruleten szerintem dominalnia kell. o meg csak all, es les. az a mozgasa kikeszit. ezen a meccsen siman bekapott volna 1-2 golt plusszban ha nem a kezebe guritjak a labdat.
PEEtör írta:De egyszerűen nincs, mondom NINCS semmi jelenléte az ötösön belül ilyenkor. Mintha engem dobnának be oda, csak én soha nem voltam kapus, olyan, mintha egyszerűen fogalma nem lenne róla, hogy mit csináljon. Az a mozgáskultúra, amit most is lenyomott, csak egy Benny Hill zene kellett volna alá, komédia.
Érdekes módon nem csak én látom így a dolgot.
Akkor légy szíves magyarázd már el, mit kellett volna csinálni, az 5-s sarkán lévő 6-7 embert egy kalasnyikovval eltüntetni, mert máshogy nem férhetett volna a labdához, vagy mit?
Fent két idézet is van, de ne olvasd el légy szíves, csak nyomasd az ironikus hsz-eidet 3-4 társaddal egyetemben. Ja, meg az alábbit is hagyd figyelmen kívül. :)
PEEtör írta:Nem teljesen az ő sara volt.
Rasta írta:Inkább már nem írok semmit
Többet én sem igazán vagyok hajlandó hozzászólni a Casillas topikhoz, teljesen fölösleges, ha valakit rohadtul érdekel, elolvashatja az utóbbi hsz-eimet -bár az nem jellemző-, minden benne van.
Hihetetlen, hogy ennyire nem látjátok, mennyire gyenge, önbizalomhiányos, és fék a csapatban, úgy látszik, szerintetek teljesen rendben volt a testbeszéde az ötösön belül most is, mert az egyébként nem is kell egy kapusnak, minek?

De igen, ez csak zsigeri gyűlölet, mert én mindig is utáltam Casillast. Flame on. Remélem törölve is lesz a hsz-em, leszarom.
ericco írta:Azért meg lehet nézni más kapusokat, hogy jönnek ki az ilyen labdákra, és hogy jön ki iker. És ezt ne fogjátok a gyűlölködésre és hasonló hüyleségekre, ez tény, annyira szemet szúró.
Áááá, nekik nem szemet szúró, ezt így kell.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Fenomen

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2014. augusztus 20., szerda 1:19

A másik, hogy az Arbeloa-s videón mindenki egy csoportban áll, csak ő van elszigetelődve a többiektől, pedig kapitány létére neki kéne biztatnia a társakat, nem pedig a falnak támaszkodni.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. augusztus 20., szerda 1:16

A gólban nem csak ő volt benne, de a meccsen volt több olyan eset is, mikor az ötösről a védők fejelték ki a labdát, iker pedig elveszett a tömegben. Várható volt, ha az egyik ilyen helyzetnél valamelyik védő hibázik, az kb gól. Azért meg lehet nézni más kapusokat, hogy jönnek ki az ilyen labdákra, és hogy jön ki iker. És ezt ne fogjátok a gyűlölködésre és hasonló hüyleségekre, ez tény, annyira szemet szúró.
Merci Zizou!

Fenomen

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2014. augusztus 20., szerda 1:14

Nem 100%-ban az ő hibája, sőt nagyrészt a védelemé a bekapott gól, de olyan bizonytalan az ember, hogy nem igaz, a csapattársai sem bíznak benne, inkább kifejelgetik a labdát, mint, hogy engednék lehúzni.

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 20., szerda 1:12

Inkább már nem írok semmit. Látnokokkal, röntgenszemet és 0 ms-os reflexidőt feltételező emberekkel nem is érdemes vitatkozni.

Prométheusz

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. augusztus 20., szerda 1:11

elképesztő, és abszolút érthetetlen, sőt kicsit ijesztő ez a fröcsögő gyűlölet, ami itt a fórum nagy részén kíséri Ikert..

ez ám a szemüveg, a vak zsigeri gyűlölet szemüvege

Vissza: