L.Miki írta:torjack írta:az ideális az lett volna, ha iker szezon végén-miután izomlázat kapott a serlegemelgetéstől-szépen, koronával a fején önszántából elmegy.
a nr.1 posztot meg diego és keylor lemeccselték volna egymás között. de így jártunk.
Most hiába írod le ezredjére is, hogy mi lett volna az ideális döntés... unalmas. Most ez a helyzet, ebből kell a legjobban kijönni. Reménykedem abban, hogy Iker új erőre kap, de ha mégsem akkor ott van Navas és remélem, hogy nem kell benne csalódni.
Ok Miki,pöppet elfogult vagy az öregcsődörrel,ez érthető...sokat adott ő a szurkolóknak,a klubnak,úgy a Real Madridnak egyáltalán....
DE
Az ő ideje lejárt.. lesznek ugyan fellángolásai,de sose lesz már a régi,sose lesz toppon megint...nem a korával van baj,az még elmegy,de kiégett,nincs meg az a motivácio,hiába mondja,nem harap már úgy mint rég...és koptak a reflexek,azt meg hogy hogyan kell kifutni egy ívelésre,ha eddig nem,akkor ezután sem fogja megtanulni már...Jack-el kell egyet értenem,adom amit ír...Amúgy meg nincs ezzel baj,én is így voltam Raulal,nem akartam elfogadni,hogy már nem az,és hogy nem us lesz az soha,aki volt...