Te nem érted amit írtam... Ne nyerjen egyik se a válogatottal, Cr valahogy zárkózzon fel 4 bogyóra és vessünk véget ennek az egész Messi vs. CR storynak. Lenne 4-4 aranylabdájuk minden klubcímet bezsebeltek már többször is. Itt van ez a két übermensch de nem reaális az egyéni díjak eloszlása.Ha végén kijönne egálra akkor szép kerek lenne a Story egy drámai rivalizálás de összeségében egyenlő erőt képviselnek, hol az egyik jobb hol a másik.Válogatott címet meg azért ne nyerjen egyik se mert akkor megint borul minden ,ha Messi megnyerte volna a vb-t akkor... pfúúwZoLee7 írta:egyik se nyer semmit a válogatottal? a válogatott se egy emberből áll...pont az ilyen gondolkodás miatt ér annyit az egész aranylabda amennyit...0
Ha teszem azt holnap felfedezik a világ legjobbját izraelben, de a büdös életben nem fog semmit se nyerni a válogatottal, a klubjában ontani fogja a gólokat, vagy a posztján messze ő lesz a legjobb akkor nem érdemelné meg a bogyót, mert a csapat nem nyert kupát?
De ezt az egészet most a médiára meg a sok Messi vs. CR-ezőre értem.Nekem megvan a saját véleményem ,szerintem CR a jobb, de én Madridista vagyok.Azt akarom ,hogy egyenlőként legyenek kezelve mert lehet cifrázni de rohadtul ugyanazt a teljesítményt adják le, csak egyszer az egyik van fennt egyszer meg a másik.