Azt hiszem, cseppet elnézted a topikotBBeno írta:na ezzel ennyi volt. navas ül.

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 20., szerda 13:35
Azt hiszem, cseppet elnézted a topikotBBeno írta:na ezzel ennyi volt. navas ül.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. augusztus 20., szerda 13:33
na ezzel ennyi volt. navas ül.Már eldöntöttem, hogy ki lesz az első számú kapus, de nem mondom el.”
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. augusztus 20., szerda 13:23
Kicsit sem érzed szánalmasnak amit csinálsz?Gratulálok a csapatnak,a 0-0 idegenben szerintem fantasztikus teljesítmény.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 20., szerda 13:23
Jajj,istenem,süt rólad,hogy utálod az Arsenalt.De amíg a junájtided a középmezőnyben vergődik tucatjátékosokkal meg kupák nélkül,addig én ezen csak nevetni tudok.morientes írta:Gratulálok a csapatnak,a 0-0 idegenben szerintem fantasztikus teljesítmény.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 20., szerda 13:18
Gratulálok a csapatnak,a 0-0 idegenben szerintem fantasztikus teljesítmény.BBarni írta:Arsenal: Szczesny; Debuchy, Koscielny, Chambers, Monreal; Arteta, Ramsey; Cazorla, Wilshere, Sanchez; Giroud.
Besiktas: Tolga - İsmail, Motta, Ersan, Pedro - Olcay, Veli, Necip, Oğuzhan, Mustafa - Demba Ba
![]()
Nani pedig 1 évre kölcsönbe ment a Sportinghoz!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. augusztus 19., kedd 19:59
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 19., kedd 19:07
a fejvédőjét meg lehetett volna árulni sárkánytojásként a kínaiaknakKerlon írta: de magasabb!!! most az a trend, hogy a magas játékosok kellenek nekünk.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 19., kedd 18:25
chronic írta:Várhattunk volna Navassal. Most hozni lehetett volna Cech-et. Még mindig nem egy rossz kapus, ráadásul magas. De már mind1.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 19., kedd 18:23
de magasabb!!! most az a trend, hogy a magas játékosok kellenek nekünk.ziro4vr írta:ő is inkább kifelé megy már, plusz lettek volna ott is problémák a kapusok köztchronic írta:Várhattunk volna Navassal. Most hozni lehetett volna Cech-et. Még mindig nem egy rossz kapus, ráadásul magas. De már mind1.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 19., kedd 18:16
ő is inkább kifelé megy már, plusz lettek volna ott is problémák a kapusok köztchronic írta:Várhattunk volna Navassal. Most hozni lehetett volna Cech-et. Még mindig nem egy rossz kapus, ráadásul magas. De már mind1.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 19., kedd 18:14
HozzászólásSzerző: chronic » 2014. augusztus 19., kedd 17:56
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. augusztus 19., kedd 17:35
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 19., kedd 15:18
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. augusztus 19., kedd 14:22
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 19., kedd 14:16
Mondjuk ez szerintem nem igaz, nálunk mindenki pl 81 milliónak emlegeti, a spanyol sajtóban is csak gy írtak róla szinte, itt most csak azért GBP-ban megy a vita szerintem, mert úgy kezdődött. De amúgy mindenki tudja, hogy 81 millió ajró volt az ára - elvileg..nagyi írta:És mi marad meg az emberekbe Suárez 65 misi James 80........
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. augusztus 19., kedd 14:16
NemMa közölték a hivatalos árat, mind a kettőt. 65 millió font, azaz 80 millió euró. Az, hogy pár bohóc, hogyan érvel maga mellett ezzel, az számít?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 19., kedd 14:11
Ha jól emlékszem Cr7 és Bale is angliából igazol és a média is Eur számolt,és a Barcások is.
Nem vitázni szeretnék egy apró dolog de mégis ez marad meg az emberekben.
Most arról beszélünk, hogy mi marad meg. Ezt még nem tudhatjátok, majd egy év múlva térjünk vissza.De azért CR-nél mégis euróban közölték és a 94 millió maradt meg mindenki fejében, nem a 80 millió font.
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. augusztus 19., kedd 14:10
Megelőztél pont erre akartam kitérnipheco írta:De azért CR-nél mégis euróban közölték és a 94 millió maradt meg mindenki fejében, nem a 80 millió font.Realista24 írta:Suarez olyan klubból érkezett, ahol a font a pénznem. Nincs ebben semmi meglepő.
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. augusztus 19., kedd 14:09
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem