70et!!!

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. augusztus 19., kedd 18:42
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 19., kedd 18:01
egy üveg kőbányait, az occóbbZsombor írta:Max arcszeszt. :Đdannen írta:kapsz valami üveg szeszt
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. augusztus 19., kedd 17:57
Max arcszeszt. :Đdannen írta:kapsz valami üveg szeszt
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 19., kedd 16:45
It's Pogba time!!!!!!!!!!!!!!!! :Đdannen írta:akkor viszont csinálják már, ideje lenne lezárni.Realista24 írta: A végeredmény nagyjából ugyanaz. Úgysem egyszerre kapnánk a pénzt, halasztott fizetés, előleggel. Kb.plusz állítólag khedira ma a padon sem kap helyet, jelezvén, hogy kívül tágasabb. meg is lenne a 2 távozó kp-s.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 19., kedd 16:17
A végeredmény nagyjából ugyanaz. Úgysem egyszerre kapnánk a pénzt, halasztott fizetés, előleggel. Kb.dannen írta:ma már másodjára olvasom, hogy a psg most kölcsönbe akarja di mariat. gondolom az ffp miatt? a kérdés, hogy mi ebből mennyire jönnénk ki szarul anyagilag, hogy jövőre veszik meg végleg (mert gondolom ez a terv).
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 19., kedd 16:05
HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 19., kedd 15:51
Nono, ne sértegessük Tyriont, kb a legszerethetőbb karakter abból a bandából. Joffrey és dealhala real írta:tyrion
HozzászólásSzerző: istimester » 2014. augusztus 19., kedd 15:50
Egyrészt, a véleményedért senki sem fenyegetett bannolással, nem kell játszani a martírt. Másrészt, nem allitottam, hogy a magyar futballközegben nőttem fel. Azt egy példának hoztam fel. Harmadrészt, a második gólról leirt véleményedet szintén nem vontam kétségbe. Én következetesen egy dologról beszélek, az első gólról, te kevered ide a másodikat.Fuentealbilla írta:
A mennyi dologgal pedig arra céloztam ha magyar közegben nőtt fel akkor igen kicsiny az esélye annak, hogy valódi futballszakértők hada oktatta neki a focit...
De nyugodtan bannolhattok.
HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 19., kedd 15:46
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. augusztus 19., kedd 15:44
messi pedig lannister.Kerlon írta:https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 3033_n.jpg
Pedig ilyen tüzes meg forró hamus képek után ezer százalék (1000%), hogy Perez Targaryen.
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 19., kedd 15:40
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 19., kedd 15:03
HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 19., kedd 14:08
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. augusztus 19., kedd 13:26
Tekintve, hogy Pérez az elnök, és a klubot körülölelő sztereotípiát, szerintem ő lesz rajta:torjack írta:mi lesz majd a mezen, ha az amerikai piacot ostromoljuk? miki egér?![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 19., kedd 13:25
Nem,a HOLLYWOOD felirat....torjack írta:mi lesz majd a mezen, ha az amerikai piacot ostromoljuk? miki egér?![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 19., kedd 13:25
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. augusztus 19., kedd 13:22
vagy eztorjack írta:mi lesz majd a mezen, ha az amerikai piacot ostromoljuk? miki egér?![]()
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 19., kedd 13:13
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 19., kedd 12:59
Dehogynem,a kínai tyúkok ott fognak csipogni benne a bernabeuban,az idegenvezető meg nem győzi nekik mutogatni,hogy melyik a Real...Dupla D írta:szerintem egy sárkányos mez nem a csajoknak fog tetszeni.morientes írta:a tóbbit meg úgyis a csajok miatt csniálják....![]()
az Ázsia piacon nyerő lesz, és ameddig sokat kaszálunk a mezekből, addig engem nem érdekel mi van a 2. és a 3. számú mezünkön.
Jelenlévő fórumozók: 36 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem