Mennyei futball

Foci a Real Madridon túl...
Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: Santi » 2014. augusztus 19., kedd 12:29

Olyan jó, hogy 2-3 meccs alapján már szilárd véleményt tudsz alkotni arról, hogy ki volt jó és ki volt rossz igazolása Dollnak.

Egyébként Jenner akármekkora játékos (amúgy meg nem az) a fegyelmezetlenségei válllalhatatlanok voltak. Többször kiállítatta magát full feleslegesen, mert épp elgurult a gyógyszere vagy nekimegy edzőnek, az ilyen nem való ide. Mikor kapott egy sárgát ott kellett imádkozni, hogy vajon kibírja-e a meccs végéig vagy Moniz inkább lehozza, hogy le ne küldjék.

Leonardo szintén akármekkora játékos (na ő már igen) nem engedheti meg magának ezt a viselkedést, mert egy játékos sem nagyobb, mint a klubja. Ő itt kiskirálynak képzelte magát, ilyet egy Fradinál nem játszhat (de egyébként sehol), hogy nekimegy edzésen a csapattársának, könyörögni kell neki, hogy méltóztasson felszállni a buszra, hisztizik, késve jön vissza a nyaralásából stb.

Besic szintén fegyelmezetlenségi problémák után jött ide, bár ha jóltudom itt nem nagyon volt már gond vele és más kérdés, hogy kulcsember lett itt belőle, de az érkezési körülményei nagyon hajaztak az előző kettőre.

És ezeket nevezzük olyan nagyon jó igazolásoknak? (Besic üdítő kivétel lett) Inkább jöjjenek Havojicok meg Nagy D-k, de legalább tudjanak viselkedni, mint egy ember.

Moniz pedig nagyon jó szakember a maga területén, de nem való vezetőedzőnek.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. augusztus 19., kedd 1:02

Ferencváros írta:
numberone1 írta: Miert Moniz nem posztra igazolt? Hagyjad mar....epkezlab tamadok nem voltak, hozta Jenner es Leot. Vedelemben csak 4 embert hozott a vedelembe mind jobb mint az atlagos nb1-s Adam,Besic,Mateos,Bonig. Lauth?? Kb. annyit mutat mint Tuyp.
Egyedul belso kp-t nem talalt, ill. talalt(Snow) csak a jatekos hozott egy rossz dontest. Asszem meg volt egy holland valogatott kozephatved, aki szinten kozel volt, mar nem emlekszem a nevere a Salsburgban volt Moniz jatekosa, aztan kapott egy jobb ajanlatot a Panatinaikosztol. Sajnos nem volt eleg penz , mert eleg jo neveket tudott volna hozni ( Bouma)
És ha egy védő kiesett középről, akkor mi volt? Jött Busai, meg Gyömbér, meg Cukic. Most van pluszba egy Nalepa. Jobbhátvédnek ki volt? Gyömbér, Somália, Jovanovic. Tuyp, Valpoort, Fell pénzéből simán jöhetett volna legalább egy normális jobbhátvéd, de nem, nekünk csak Moniz emberei kellenek..
Jovát már a fél szurkolótábor elküldte a francba, Józsival együtt, de Ő csak erőltette őket.
Jennert meg továbbra sem tartom jó játékosnak. Volt egy jó fél éve, max egy éve, aztán beleszürkült az MB1be. Ő maga nyilatkozta, hogy kiismerték. Márpedig ha másfél év alatt kiismernek egy szélsőt, az elég gáz.

Moniz nem jó edző! Nagyszerűen képzi a játékosokat egyenként, technikailag, fizikailag, de edzőként nulla.
Azert azt is vedd figyelembe, h ki kitol vette at a csapatot. Azert nem mindegy egy Moniztol v Detaritol veszed at a csapatot.
Es akkor ki jobb Jennernel? Hajovic, Nagy D? Nalepa.... :lol: kb. olyan igazolas a posztjan mint Valpoort volt.Nem szint.
Azokat a dolgokat hozod csak ujbol fel,de komolyan...az egesz keretet fel kellett toltenie. Szerinted mennyi ideje volt ra? Az anyagiakrol nem is beszelve. Most vmivel jobb a helyzet eteren, nem beszelve Besic eladasabol befolyo penzrol.
Szinte minden posztra kellett igazolnia...az hogy nem jutott jobbhatvedre v meg egy kozephatvedre nem Monizon mult. Csak kicsivel nagyobb kaliberu jott volna mint Nalepa.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. augusztus 18., hétfő 23:33

numberone1 írta: Miert Moniz nem posztra igazolt? Hagyjad mar....epkezlab tamadok nem voltak, hozta Jenner es Leot. Vedelemben csak 4 embert hozott a vedelembe mind jobb mint az atlagos nb1-s Adam,Besic,Mateos,Bonig. Lauth?? Kb. annyit mutat mint Tuyp.
Egyedul belso kp-t nem talalt, ill. talalt(Snow) csak a jatekos hozott egy rossz dontest. Asszem meg volt egy holland valogatott kozephatved, aki szinten kozel volt, mar nem emlekszem a nevere a Salsburgban volt Moniz jatekosa, aztan kapott egy jobb ajanlatot a Panatinaikosztol. Sajnos nem volt eleg penz , mert eleg jo neveket tudott volna hozni ( Bouma)
És ha egy védő kiesett középről, akkor mi volt? Jött Busai, meg Gyömbér, meg Cukic. Most van pluszba egy Nalepa. Jobbhátvédnek ki volt? Gyömbér, Somália, Jovanovic. Tuyp, Valpoort, Fell pénzéből simán jöhetett volna legalább egy normális jobbhátvéd, de nem, nekünk csak Moniz emberei kellenek..
Jovát már a fél szurkolótábor elküldte a francba, Józsival együtt, de Ő csak erőltette őket.
Jennert meg továbbra sem tartom jó játékosnak. Volt egy jó fél éve, max egy éve, aztán beleszürkült az MB1be. Ő maga nyilatkozta, hogy kiismerték. Márpedig ha másfél év alatt kiismernek egy szélsőt, az elég gáz.

Moniz nem jó edző! Nagyszerűen képzi a játékosokat egyenként, technikailag, fizikailag, de edzőként nulla.

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. augusztus 18., hétfő 23:16

Ferencváros írta:
numberone1 írta: Akiket itt felsoroltal azok alapban csak kiegeszito emberek lettek volna.(talan Tuyp nem). Egyebkent Aborah nem volt rossz, csak az a franya mentalitas...viszont a kezdobe Besic,Mateos,Leo,Jenner,Adams,Dibusz,Bonig egyertelmuen a kezdobe.
Ha ossze akarom hasonlitani Doll igazolasaival akkor egyertelmuen Moniz fele billen a merleg. Viszont meg nincs vege az atigazolasi szezonnak, akar atbillenhet ez.

A ket edzore visszaterve, nekem Moniz szimpatikusabb. Batrabb, celratorobb focit jatszatott meg Adams halala elott. Doll sokkal ovatosabb, es ez as bunker foci nem melto a csapathoz, raadasul meg ez sem mukodott mert a Gyor akkor ment at rajta amikor akart.
Dibusz már Doll idejében jött. :)

Egyébként szar volt a védelmünk évek óta, Doll idehozta Pavlovicot. Nincs jobbhátvédünk évek óta, Doll idehozza Dilavert. Nincs normális csatárunk, erre hoz egy ötszörös német válogatott csatárt, és még lehet Radó is jön. Sokkal jobban tetszik nekem az átigazolási struktúrája, mint Moniznak. Nincs védekező középpályásunk, lehet jön Vadócz :shifty:

Egyébként én elég fiatal vagyok, nem sok Fradi bajnoki címet éltem meg, azokból is csak az utolsóra emlékszem. Az pedig már 10 éve. Engem nem érdekel milyen játékkal, én már bajnokságot akarok :mrgreen: És inkább nyerjünk szar focival folyamatosan (márpedig az elmúlt 14 meccs, 13 győzelem), mintsem gyönyörű játékkal szívjunk zsinórban..
Miert Moniz nem posztra igazolt? Hagyjad mar....epkezlab tamadok nem voltak, hozta Jenner es Leot. Vedelemben csak 4 embert hozott a vedelembe mind jobb mint az atlagos nb1-s Adam,Besic,Mateos,Bonig. Lauth?? Kb. annyit mutat mint Tuyp.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

Ferencváros

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. augusztus 18., hétfő 21:59

numberone1 írta: Akiket itt felsoroltal azok alapban csak kiegeszito emberek lettek volna.(talan Tuyp nem). Egyebkent Aborah nem volt rossz, csak az a franya mentalitas...viszont a kezdobe Besic,Mateos,Leo,Jenner,Adams,Dibusz,Bonig egyertelmuen a kezdobe.
Ha ossze akarom hasonlitani Doll igazolasaival akkor egyertelmuen Moniz fele billen a merleg. Viszont meg nincs vege az atigazolasi szezonnak, akar atbillenhet ez.

A ket edzore visszaterve, nekem Moniz szimpatikusabb. Batrabb, celratorobb focit jatszatott meg Adams halala elott. Doll sokkal ovatosabb, es ez as bunker foci nem melto a csapathoz, raadasul meg ez sem mukodott mert a Gyor akkor ment at rajta amikor akart.
Dibusz már Doll idejében jött. :)

Egyébként szar volt a védelmünk évek óta, Doll idehozta Pavlovicot. Nincs jobbhátvédünk évek óta, Doll idehozza Dilavert. Nincs normális csatárunk, erre hoz egy ötszörös német válogatott csatárt, és még lehet Radó is jön. Sokkal jobban tetszik nekem az átigazolási struktúrája, mint Moniznak. Nincs védekező középpályásunk, lehet jön Vadócz :shifty:

Egyébként én elég fiatal vagyok, nem sok Fradi bajnoki címet éltem meg, azokból is csak az utolsóra emlékszem. Az pedig már 10 éve. Engem nem érdekel milyen játékkal, én már bajnokságot akarok :mrgreen: És inkább nyerjünk szar focival folyamatosan (márpedig az elmúlt 14 meccs, 13 győzelem), mintsem gyönyörű játékkal szívjunk zsinórban..

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. augusztus 18., hétfő 21:49

BBarni írta:
vagy csak Rado nem akart kulfoldre menni ? :hmmm:
Olyasmi!A szerelem szép dolog! :) :mrgreen:
Na meg V.F sem nagyon akarta...(még)

Azért Moniznak is volt elég sok rossz igazolása, csak így fejből: Aborah,Tuyp,Valpoort,Fell,Martinus,Hidvégi ! :)
Akiket itt felsoroltal azok alapban csak kiegeszito emberek lettek volna.(talan Tuyp nem). Egyebkent Aborah nem volt rossz, csak az a franya mentalitas...viszont a kezdobe Besic,Mateos,Leo,Jenner,Adams,Dibusz,Bonig egyertelmuen a kezdobe.

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. augusztus 18., hétfő 21:30

numberone1 írta:En meg Jennert es Besicet is ide vennem. Abba most ne mennjunk bele, h ki miert tavozott(ez mar ki lett targyalva sokszor) A lenyeg Moniz jobb embereket hozott , es nem sokon mult, h Snow is erkezhetett volna(szerintem mar o is banja). Ugyanilyen erossegu Gyort, a Moniz fele emberekkel siman alaztak jatekban.
Sajnos nincs jobb MB1-s csatar Bodenel, pedig ugy zavarnam el...,engem szemely szerint idegesit, kiszabottul butan jatszik. :roll: egyedul Gera erkezesenek orulok, mit tudnanak varazsolni Leoval ketten. Sajnos Gera sem kepes arra, mint a kis brazil.
Moniz gyorsan megszerezte a bizalmat az első 3 játékossal akit hozott, de aztán ő is belebukott a kényszerű "kukázásba". A nyári transzfereiből talán csak Adams :'( és Mateos játéka emelkedett ki a középszerből. Dollnál még kérdéses hogyan alakul a dolog, mindenesetre ő már talán azzal is előrébb jár, hogy 2-3 hónap alatt jobban összerakta a védelmet, mint a holland 1 év alatt... Meg a mázlifaktora sem elhanyagolandó.

Azért Gera az Gera, teljesen más a játéka, de nem hinném, hogy gyengébb lenne Leonardónál...
Nem kötözködésből, de gondolom Sno-ra gondoltál. Hát ő valóban jól jött volna, de úgy emlékszem szívproblémákkal küszködött...

Ferencváros

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. augusztus 18., hétfő 21:14

numberone1 írta:
BBarni írta:
700 000 eurót ajánlott érte a Genk! :) A Moniz vezette 1860 München is közel ennyit, a Standard Liege is jóval többet ajánlott érte mint 400 000!
)
Nekem ez kicsit santit...vagy csak Rado nem akart kulfoldre menni ? :hmmm:
Nem akart. A Hali elfogadta az ajánlatot, de Radó nem akart menni. Mindenképpen a Fradiba akar.

Egyébként Doll szerintem sokkal jobban igazol, mint Moniz. Hiányposztra, minőségi játékosokat.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. augusztus 18., hétfő 21:12

vagy csak Rado nem akart kulfoldre menni ? :hmmm:
Olyasmi!A szerelem szép dolog! :) :mrgreen:
Na meg V.F sem nagyon akarta...(még)

Azért Moniznak is volt elég sok rossz igazolása, csak így fejből: Aborah,Tuyp,Valpoort,Fell,Martinus,Hidvégi és szerintem tuti kihagytam valakit!Meg azt is hozzátenném, hogy Jenner az első 2-3 meccsén szintén borzasztó gyenge volt és már zavarták volna el a szurkolók!(Mateos dettó) Idő kell még sokkal jobban igazoltunk mint Moniz alatt!
(főleg ha az említett 2 név közül legalább 1 érkezik még)

Tavasszal is simán aláztuk játékban a Győrt már Dollal!Most így jött ki van ilyen! :)

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. augusztus 18., hétfő 21:04

BBarni írta:
700 000 eurót ajánlott érte a Genk! :) A Moniz vezette 1860 München is közel ennyit, a Standard Liege is jóval többet ajánlott érte mint 400 000!
)
Nekem ez kicsit santit...vagy csak Rado nem akart kulfoldre menni ? :hmmm:
danianevem írta:
BBarni írta: Még nem sok igazán jó megmozdulást láttam tőle, ráadásul a gyorsaságát sem nagyon kamatoztatta eddig. Meg általánosságban nem vagyok elégedett az új emberekkel. Látványosan lassult a támadószekció, Leonardo meg Somália nélkül... Utóbbi miért nem játszik?
En meg Jennert es Besicet is ide vennem. Abba most ne mennjunk bele, h ki miert tavozott(ez mar ki lett targyalva sokszor) A lenyeg Moniz jobb embereket hozott , es nem sokon mult, h Snow is erkezhetett volna(szerintem mar o is banja). Ugyanilyen erossegu Gyort, a Moniz fele emberekkel siman alaztak jatekban.
Sajnos nincs jobb MB1-s csatar Bodenel, pedig ugy zavarnam el...,engem szemely szerint idegesit, kiszabottul butan jatszik. :roll: egyedul Gera erkezesenek orulok, mit tudnanak varazsolni Leoval ketten. Sajnos Gera sem kepes arra, mint a kis brazil.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 18., hétfő 20:28

BBarni írta:700 000 eurót ajánlott érte a Genk! :) A Moniz vezette 1860 München is közel ennyit, a Standard Liege is jóval többet ajánlott érte mint 400 000!
Még is érdemli, ha marad a magyar bajnokságban. Épeszű ember menekül külföldre
Mondjuk Münchenél nem rosszabb a Fradi. Moniz már szépen vágja tönkre a csapatot

kupak17

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2014. augusztus 18., hétfő 19:41

Az első 4 forduló eléggé bizakodásra ad okot és remélem meg is lesz az eredménye az Újpest menetelésének
Rájuk nyomtam de tudom h szép álom egyenlőre.. :)

Hajrá Lilák és csak az Újpest !
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. augusztus 18., hétfő 19:40

400 000 euróért nem tudják eladni külföldre
Ez mindent elárul róla
Ahhoz képes,hogy állítólag a fradi milyen szegény klub,meg nem tudom hány milliós tartozása van,lazán kiadnak 400.000 eurót! :)
Fradi! :)

Ha lazán kiadnánk érte annyit akkor már rég itt lenne...egyébként ki mondta, hogy szegény klub a Fradi?Nem mi vagyunk a leggazdagabb csapat, de azért ilyen téren elöl vagyunk!(első hat)

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 18., hétfő 19:26

Géci írta:Ez a Radó akkora játékos amùgy? Már valahol olvastam a nevét. :D
400 000 euróért nem tudják eladni külföldre
Ez mindent elárul róla

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2014. augusztus 18., hétfő 17:25

Ahhoz képes,hogy állítólag a fradi milyen szegény klub,meg nem tudom hány milliós tartozása van,lazán kiadnak 400.000 eurót! :)

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. augusztus 18., hétfő 17:02

Enrique írta:Lauth már le is írta magát?
Öregebb, német változata Bödének illetve látszik, hogy sokkal magasabb szinten tolta, de egyelőre cserejátékosnak tökéletes, alapembernek inkább hátrány Bödével... Böde meg tökéletes erőcsatárnak (nyilván magyar szinten), csak most nincs mellette olyan spíler, aki lefutja a védőket.
BBarni írta:Nagy Danival mi a baj?Technikás,gyors játékos, közel sem Busa stílusú focista!(akire mondjuk szintén szükség van) egyébként a csapatok 99%-a ellen nem is lehet más focit játszani...
Még nem sok igazán jó megmozdulást láttam tőle, ráadásul a gyorsaságát sem nagyon kamatoztatta eddig. Meg általánosságban nem vagyok elégedett az új emberekkel. Látványosan lassult a támadószekció, Leonardo meg Somália nélkül... Utóbbi miért nem játszik?

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 18., hétfő 16:27

BBarni írta:
Egyébként a Radó-Böde csatárduóban már lenne potenciál bőven, mondjuk amíg Nagy Danik meg Busaik vannak a középpályán marad a brusztolós foci...
Nagy Danival mi a baj?Technikás,gyors játékos, közel sem Busa stílusú focista!(akire mondjuk szintén szükség van) egyébként a csapatok 99%-a ellen nem is lehet más focit játszani...
Egybként Böde..hát nem is tudom. Értem hogy egy egyszerű, szimpatikus, hajtós srác, de egy épkézláb megmozdulására jut tíz megmosolyogtató, a meccsek nagyobb részében fék a csapatban.
Böde nem véletlen nem ment külföldre, de itthon bőven jó kis csatár, a fizikuma kiemelkedő ezért itthon nagyon hasznos!A kapu előtt sem egy szerencsétlen...

Radó meg itthoni szinten egy piszok jó játékos, gyors,jól cselező, a kapu előtt is valamennyire határozott...azért ha jól emlékszem tavaly összehozott 14 gólt és ugyanennyi gólpasszt!(javítson ki valaki ha tévedek)Nemzetközi szinten is erősítés lehet,későbbi értékesítés szempontjából is csak nyereséges az üzlet! :agree:
Vadócz pedig feltűnően sokat van ma a népligeti központban... :shifty: :mrgreen:

A szavazás meg nem lehet kérdés, a király visszatér! B-) :zoldsalas:
Kemény lenne a Fradi, ha Vadóczot reaktiválni tudnák. Nem értem, hogy tudott ő így eltűnni a süllyesztőben, amikor az Osasunában is jól szerepelt. Amúgy:
-------Gyömbér-Vadócz
Gera---------Radó---------Nagy
---------------Böde
Támadó gépezet tuti remekelne. Az meg mindegy, hogy Radó vagy Böde van előrébb, mert egyik se igazi center. Igazából én Lauthot is eltudnám képzelni Böde helyén, jól mozog az öreg, de még nem vette fel a ritmust, arról nem is beszélve, hogy technikailag mindenkit ver.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. augusztus 18., hétfő 16:24

Újpest B-) Most nem idegesítlek halálra a jelöltek miatt, mint a Vb topicban :shutup:

Amúgy még veretlenek a Lilák, két döntetlen, két győzelem. :lilasalas:
"And my heart will leave you never."

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. augusztus 18., hétfő 16:23

Egyébként a Radó-Böde csatárduóban már lenne potenciál bőven, mondjuk amíg Nagy Danik meg Busaik vannak a középpályán marad a brusztolós foci...
Nagy Danival mi a baj?Technikás,gyors játékos, közel sem Busa stílusú focista!(akire mondjuk szintén szükség van) egyébként a csapatok 99%-a ellen nem is lehet más focit játszani...
Egybként Böde..hát nem is tudom. Értem hogy egy egyszerű, szimpatikus, hajtós srác, de egy épkézláb megmozdulására jut tíz megmosolyogtató, a meccsek nagyobb részében fék a csapatban.
Böde nem véletlen nem ment külföldre, de itthon bőven jó kis csatár, a fizikuma kiemelkedő ezért itthon nagyon hasznos!A kapu előtt sem egy szerencsétlen...

Radó meg itthoni szinten egy piszok jó játékos, gyors,jól cselező, a kapu előtt is valamennyire határozott...azért ha jól emlékszem tavaly összehozott 14 gólt és ugyanennyi gólpasszt!(javítson ki valaki ha tévedek)Nemzetközi szinten is erősítés lehet,későbbi értékesítés szempontjából is csak nyereséges az üzlet! :agree:
Vadócz pedig feltűnően sokat van ma a népligeti központban... :shifty: :mrgreen:

A szavazás meg nem lehet kérdés, a király visszatér! B-) :zoldsalas:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBarni 2014. augusztus 18., hétfő 16:25-kor.

Realista24
El Padre
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 18., hétfő 16:13

Hát a mennyei majdnem kimaradt a szórásból!!44négy!!! :shifty:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: