Hááááát mond valamit

És szerintem ne csodálkozzon senki,hogy a kutya nem hisz már a Barcelona vezetőségének.
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. augusztus 19., kedd 13:22
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. augusztus 19., kedd 13:14
hát amit lehoz a bbc, guardian, liverpool echo, az majdnem készpénzként vehetőIgen,mert az angol média olyan megbizható volt mindig is...
a skysport hozta le, hogy 65 millió, amit pár percre rá módosítottak is 75reEnnyi erővel meg az egész Spanyol média - sőt, még a SkySports is - tudja, hogy 65 millió volt..
neymar eseténél is az először lehozott összeg volt a tény?ennyit közöltek le és ez tény.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 19., kedd 13:10
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. augusztus 19., kedd 13:06
a neymar bizniszért is mekkora büntetést kapott a klub.danianevem írta:Az angol média tévedhetetlen... A liverpooli és barcelonai vezetőségen kívül nem sokan tudják mekkora összegről is van szó, ennyit közöltek le és ez tény. A többi már csak találgatás, ha pedig volt szabálysértés, akkor jön a büntetés.sucre írta:mit cáfoljon, amikor az egész angol média tudja, hogy 75 millió volt?
de amúgy igen, nektek van igazatok, neymar is csak 50ért ment. az a szép az egészben, hogy már a legelejétől tudni lehetett, hogy a barca jóval kisebb összeget fog bejelenteni az aktuális összegnél. megy a katalán propaganda ezerrel.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. augusztus 19., kedd 13:05
Az angol média tévedhetetlen... A liverpooli és barcelonai vezetőségen kívül nem sokan tudják mekkora összegről is van szó, ennyit közöltek le és ez tény. A többi már csak találgatás, ha pedig volt szabálysértés, akkor jön a büntetés.sucre írta:mit cáfoljon, amikor az egész angol média tudja, hogy 75 millió volt?
de amúgy igen, nektek van igazatok, neymar is csak 50ért ment. az a szép az egészben, hogy már a legelejétől tudni lehetett, hogy a barca jóval kisebb összeget fog bejelenteni az aktuális összegnél. megy a katalán propaganda ezerrel.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 19., kedd 13:04
Így kezdték tavaly is,aztán jött az antifoci...ziro4vr írta:Jó lesz amúgy ez a chelsea. A tavalyi küzdős, pontrúgásos stílus mellé már némi játékosabbat is elő tudnak venni. Számolni kell velük komolyan a bl-ben is.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 19., kedd 13:04
Ennyi erővel meg az egész Spanyol média - sőt, még a SkySports is - tudja, hogy 65 millió volt..sucre írta:mit cáfoljon, amikor az egész angol média tudja, hogy 75 millió volt?
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 19., kedd 13:03
Igen,mert az angol média olyan megbizható volt mindig is...sucre írta:mit cáfoljon, amikor az egész angol média tudja, hogy 75 millió volt?Ha nem ennyi lenne az összeg,akkor nem gondolod,hogy a Liverpool már cáfolta volna?De nem is vitatkozok,széllel szembe nehéz pisálni...
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. augusztus 19., kedd 12:57
mit cáfoljon, amikor az egész angol média tudja, hogy 75 millió volt?Ha nem ennyi lenne az összeg,akkor nem gondolod,hogy a Liverpool már cáfolta volna?De nem is vitatkozok,széllel szembe nehéz pisálni...
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 19., kedd 12:54
sucre írta:akkor az egész angol média pool drukker?Nem tudom mi ez a sok nevetőszmájli..65 millió font az 80 millió euró.mindenhol ennyiről volt szó,csak a 'Pool fanok szerint volt több.![]()
egyébként azért lett ez a kivásárlási összeg beletéve suarez szerződésébe, hogy meglegyen az ára. se több, se kevesebb. de amúgy igen, tuti a barca hozta le a jó árat megint, mint ahogyan tette neymarral is
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. augusztus 19., kedd 12:52
akkor az egész angol média pool drukker?Nem tudom mi ez a sok nevetőszmájli..65 millió font az 80 millió euró.mindenhol ennyiről volt szó,csak a 'Pool fanok szerint volt több.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. augusztus 19., kedd 12:49
az, h nem csak madrid szurkolók látják és veszik észre, h mennyi ferdítés megy az átigazolási összegek körül évek óta nálatok.Drake írta:Nem tudom mi ez a sok nevetőszmájli..65 millió font az 80 millió euró.mindenhol ennyiről volt szó,csak a 'Pool fanok szerint volt több.sucre írta:ez a barca![]()
![]()
![]()
a mai sajtótájékoztatón mondták, hogy igen, 75 millió font volt suarez kivásárlási ára, de ők nekik sikerült 65ért megvenni.kajak még a végén lehozzák, hogy ingyen ment hozzájuk
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 19., kedd 12:46
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 19., kedd 12:46
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 19., kedd 12:40
Nem tudom mi ez a sok nevetőszmájli..65 millió font az 80 millió euró.mindenhol ennyiről volt szó,csak a 'Pool fanok szerint volt több.sucre írta:ez a barca![]()
![]()
![]()
a mai sajtótájékoztatón mondták, hogy igen, 75 millió font volt suarez kivásárlási ára, de ők nekik sikerült 65ért megvenni.kajak még a végén lehozzák, hogy ingyen ment hozzájuk
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. augusztus 19., kedd 12:38
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 19., kedd 10:35
feltételezhetően lvg nem egy szem balhátvéddel akarja letolni a szezont.miro írta:A világbajnoki ezüstérmes argentin labdarúgó-válogatott tagja, Marcos Rojo hétfő este az egyik helyi rádióállomásnak adott interjújában elárulta, hogy az érte kitartóan érdeklődő Manchester Unitedben folytatja pályafutását.
szép,egy kérdés.
miért?
ott van shaw,vagy vettek egy balhátvédet belsőnek?
az okos lenne akkor.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 19., kedd 10:32
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 19., kedd 10:26
odaadjuk nekik Illarrát 40 misiért, plusz egy zacskó szőrpamacsot, nekik jó lesz mint majdnem Xabi Alonsodannen írta: őszintén szólva én túladnék rajta még most. nagyon csipázom az öreget, de manu-nak létszükség az erősítés és egy viszonylag szép összeget ki lehetne belőlük csikarni. a nagyobb meccseken szerintem már jobban kijön nála a lassúság, mint az előnyei. persze ez csak az én véleményem, valszeg nem lesz belőle semmi.
HozzászólásSzerző: cart » 2014. augusztus 19., kedd 10:22
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem