Ezek csak akkor számítottak mikor ők vitték el....
Akinek nem inge......
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. augusztus 19., kedd 13:54
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. augusztus 19., kedd 13:43
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 19., kedd 13:41
Legalább lesz motivációja. (Alapból úgyse szokott lenni neki..Realista24 írta:Akkor Cristianonak egyenlítenie kell a spanyol Szuperkupával.
Na, Barcások hogy látják, hány kupa esik le nekik idén?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 19., kedd 13:37
Akkor Cristianonak egyenlítenie kell a spanyol Szuperkupával.palesz77 írta:Mi már 2 kupát is nyertünk, a Recreativo ellen is kaptunk valami trófeát!Realista24 írta:Cé egy kupával előtte járt már, egyenlíteni kellett.
1-1, Aranylabdánál sokat fog számítani.Bár az igaz, hogy akkor Messi nem játszott..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 19., kedd 13:13
Mi már 2 kupát is nyertünk, a Recreativo ellen is kaptunk valami trófeát!Realista24 írta:Cé egy kupával előtte járt már, egyenlíteni kellett.
1-1, Aranylabdánál sokat fog számítani.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 19., kedd 13:07
Cé egy kupával előtte járt már, egyenlíteni kellett.egnap amúgy lelkesebb volt, mint tavaly bármikor. Nem védekezett annyit mint Rakitic pl, de magához képest érezhetően javult.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. augusztus 19., kedd 11:57
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 19., kedd 11:44
illetve fontos kérdések még, hogy hányt-e, illetve ő lett-e a meccs legjobbjapalesz77 írta: Tegnap amúgy lelkesebb volt, mint tavaly bármikor. Nem védekezett annyit mint Rakitic pl, de magához képest érezhetően javult.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 19., kedd 11:41
Tegnap amúgy lelkesebb volt, mint tavaly bármikor. Nem védekezett annyit mint Rakitic pl, de magához képest érezhetően javult.BBeno írta:messi hány métert futott tegnap? barátságos meccs lévén nem merek km-t kérdezni :Đ
Rakitic ellenünk is így játszott mindig, szóval miatta nem fogok aggódni. Azt viszont veled ellentétben nem várom, hogy egy nagyobb csapat ellen is pályára lépjünk..Géci írta:...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 19., kedd 10:48
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. augusztus 19., kedd 10:30
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 19., kedd 6:58
Te jobban látod, mert azért Te nézel is barca meccsetpalesz77 írta:Hát, ennél kevésbé még sosem értettem veled egyet..Géci írta:Én azért néztem meg a meccset, mert érdekelt, hogy elől Neymar-Messi-Rafinha mennyire játszik kötetlenül, de ezen a téren semmi sem változott. Ez a Matyi valami irgalmatlan lassù, Rakitic viszont nem rossz, de tùl támadó a játéka egy Iniesta mellé. Orr nehéz a barca, de az is jobb lenne, ha szabadon mozogna a fenti hármas, de ùgy látszik, hogy Suarez is vonalszélső lesz mint már sokan.![]()
Szerintem a csatáraink azért eléggé máshogy játszanak mint eddig, egyáltalán nem annyira a vonal mellé ragadva, inkább a 16-os csöcskének a vonalában vannak.. Plusz mennek jobbra balra, váltogatják egymás helyét - köszönhetően annak javarészt, hogy Messi arra megy amerre akar. Persze ez nem azt jelenti, hogy sose jönnek ki a vonal mellé, de nem ott töltik a meccs 3/4-ét, mint eddig.
Rakitic meg annak ellenére, hogy direktebb focit játszik, marha sokat védekezik, azzal nincs probléma nála szerintem.. Simán el tudom képzelni, hogy több labdát szerzett - vagy legalábbis többen volt aktívan része - mint Busi és Ini összesen.
Sok mindent amúgy nem lehet leszűrni a meccsből, talán annyit, hogy Neymar és Messi elég jól megértették egymást, Rakitic nagyon jó igazolás volt, meg megy a letámadás ezerrel. Várom már a hétvégi meccset, egyedül annyitól tartok, hogy Pedro játszani fog..
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 18., hétfő 23:47
Hogy is kellene beszélnie?Ùgy beszél a kommentár mintha valami BL meccsen villognának a fiatalok... Ez a Leon védelem + a kapus valami hihetetlen gyenge.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 18., hétfő 22:51
Hát, ennél kevésbé még sosem értettem veled egyet..Géci írta:Én azért néztem meg a meccset, mert érdekelt, hogy elől Neymar-Messi-Rafinha mennyire játszik kötetlenül, de ezen a téren semmi sem változott. Ez a Matyi valami irgalmatlan lassù, Rakitic viszont nem rossz, de tùl támadó a játéka egy Iniesta mellé. Orr nehéz a barca, de az is jobb lenne, ha szabadon mozogna a fenti hármas, de ùgy látszik, hogy Suarez is vonalszélső lesz mint már sokan.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 18., hétfő 22:45
akkor pique mi ?Ez a Matyi valami irgalmatlan lassù
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 18., hétfő 22:42
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 18., hétfő 22:30
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 18., hétfő 22:29
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. augusztus 18., hétfő 22:27
Már most aláírnám, ha "csak" egy Pedro vagy Özil lenne belőle.Realista24 írta:Ha legalább olyan jó labda nélküli játékos mint Özil, akkor nem félek :Đdanianevem írta:Munirral óvatosan, még csak 19 lesz, meg a labda nélküli mozgása (korához képest) egészen kiemelkedő. Van még miben fejlődnie, de van benne potenciál is bőven...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 18., hétfő 22:23
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem