Géci írta:Én azért néztem meg a meccset, mert érdekelt, hogy elől Neymar-Messi-Rafinha mennyire játszik kötetlenül, de ezen a téren semmi sem változott. Ez a Matyi valami irgalmatlan lassù, Rakitic viszont nem rossz, de tùl támadó a játéka egy Iniesta mellé. Orr nehéz a barca, de az is jobb lenne, ha szabadon mozogna a fenti hármas, de ùgy látszik, hogy Suarez is vonalszélső lesz mint már sokan.
Hát, ennél kevésbé még sosem értettem veled egyet..
Szerintem a csatáraink azért eléggé máshogy játszanak mint eddig, egyáltalán nem annyira a vonal mellé ragadva, inkább a 16-os csöcskének a vonalában vannak.. Plusz mennek jobbra balra, váltogatják egymás helyét - köszönhetően annak javarészt, hogy Messi arra megy amerre akar. Persze ez nem azt jelenti, hogy sose jönnek ki a vonal mellé, de nem ott töltik a meccs 3/4-ét, mint eddig.
Rakitic meg annak ellenére, hogy direktebb focit játszik, marha sokat védekezik, azzal nincs probléma nála szerintem.. Simán el tudom képzelni, hogy több labdát szerzett - vagy legalábbis többen volt aktívan része - mint Busi és Ini összesen.
Sok mindent amúgy nem lehet leszűrni a meccsből, talán annyit, hogy Neymar és Messi elég jól megértették egymást, Rakitic nagyon jó igazolás volt, meg megy a letámadás ezerrel. Várom már a hétvégi meccset, egyedül annyitól tartok, hogy Pedro játszani fog..