Bundesliga

Foci a Real Madridon túl...
Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. augusztus 18., hétfő 21:57

Szerintem a Bajnokságot behúzza a Bayern, a BVBtől inkább a BLben várnék többet ha nem lesznek sérültek
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 18., hétfő 19:31

Ha a csatár poszt és Gündogan rendben lesz, akkor bajnok lehet a Dortmund
Én megelőlegeztem nekik a bizalmam, ment rájuk a szavazat

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 18., hétfő 16:04

ha a dortmund full kerettel végig tudja tolni, akkor lehet esélye. ebbe beleszámítóm gündinnyót is, plusz reus, hummels főként.
Nem illik.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2014. augusztus 18., hétfő 15:27

Realista24 írta:
ikarus93 írta:Ide is kérhetünk egy szavazást R24? :mrgreen:
Azt sem tudom, kik vannak a BM-en meg Dortmundon kívül, de persze, megoldom :mrgreen:
-->
Bayern München
Dortmund
Más
Gratulálok...egyem azt a lexikális tudásodat :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Egyébként sima BM lesz idén...legfeljebb nem 20 ponttal nyernek, hanem 5-el! Nem gyengültek annyit még Kroos távozásával sem tavalyhoz képest. És a bl-ben is a legjobb 8 közé mennek, ott pedig bármi lehet, nincs az a csapat akinek alap a legjobb 4 ilyen mezőnyben.
És továbbra sem guardiolaban bízok ennyire, hanem a német fociban, a klub vezetésében a játékosállományban. :)
A dortmund idényébe is sok minden beleszólhat. Szerencsés helyzetben is a tavalyi és a két évvel ezelőtti formája közt lesz valahol, ha a valós tudást, lehetőségeket nézzük.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. augusztus 18., hétfő 15:25

Idén a Dortmund elkaphatja a BM-et a bajnokságba. Csak ehhez elsősorban Gündinyónak visszakell nyernie a régi formáját + az új igazolásoknak be kell vállniuk csatárposzton, mert azért Lewát nem lesz könnyü feladat egy az egybe helyettesíteni.
A BL-be ha a legjobb 8 összejön már siker.
A Kupába van a legreálisabb esély a végső győzelemre.
Az új érkezőkről:
Ginter: a legnagyobb fogása volt a BVB-nek, mindössze 20 éves, de a jövő Dortmundjának és egyben a Német válogatott egyik legnagyobb alapillére lehet a védelemben. Klopp nem véletlenül adott ki érte 10 milliót. Láttam 1-2 Freiburg meccsen, megvan benne a klasszis, amit idővel meg is fog mutatni ebben biztos vagyok.

Immobile: Torinóból érkezett, az Olasz bajnokság gólkirálya volt, kiváncsi leszek rá mennyire fog beválni a Bundesligában, sajnos a Serie A manapság már nem szint és ilyen Higuainok is 20 gólt termelnek :mrgreen:
mindössze 24 éves szóval mondhatjuk, hogy hosszútávra jött a Dortmundhoz és nagyon remélem, hogy folytatja a góltermelést.

Adrian Ramos: 28 éves a Kolumbiai a Hertában elég jól termelt. Remélhetőleg a 20-25gól/szezon mutatót hozni fogja és akkor nem lesz baj.

Dong-Won Ji: Nem nagyon követtem az Augsburg meccseket, nem tudom mi a terve Kloppnak vele, szerintem elsősorban a padra igazolta, aztán meg lehet ő lesz az új Lewa :Đ

A felállás a 4-2-3-1 elsősorban, de akár még az is lehet, hogy átállnak a 4-4-2-re, ahol tudják nyomatni az Immobile-Ramos kettőst.
Gálakezdő:
4-2-3-1:
------------Weidenfeller----------------
Piszczek Hummels Subotic Schmelzer
-------Bender---------- Gündogan------
Reus---- Mkhitaryan----- Aubameyang
-----------Immobile/Ramos------------
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 18., hétfő 14:02

ikarus93 írta:Ide is kérhetünk egy szavazást R24? :mrgreen:
Azt sem tudom, kik vannak a BM-en meg Dortmundon kívül, de persze, megoldom :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 18., hétfő 13:19

Érdekesebb lesz idén mindenképp. A BM beragadhat az elején, sok a sérült, sok a vbs sztár, hülye felállás (még mindig nem értem mi indokolja). Az egyik komoly gond, hogy Kroost eladták (nekünk nem gond) Thiago sérült, Schweini sérült..Lahm és Alaba lesz a két kps :lol: :lol:
Nem illik.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. augusztus 18., hétfő 13:05

Ide is kérhetünk egy szavazást R24? :mrgreen:
Puskás Ferenc

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 18., hétfő 12:56

ikarus93 írta:Nagyon úgy néz ki, hogy Benatia megy a BM-be. Így helyre rakhatják a védelmüket. :coffee:
JM sérülése kellett hozzá, úgy tűnik. Pedig tetszett volna, ha a dante, boateng, badstuber hármassal mennek neki a szezonnak.
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 18., hétfő 12:55

Realista24 írta:
Azert az a Ribery amely a 2006-s VB-n jatszott Zizou mellett, azt azert elneznem most is.
Azt én is, de azóta az arc megnőtt a hatszorosára, a teljesítmény meg a felére csökkent.
Szerintem meg az utána lévő Bayernes éveiben sokkal jobban teljesített, mint a VB-n. Azóta nekem se kéne mondjuk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. augusztus 18., hétfő 12:42

Nagyon úgy néz ki, hogy Benatia megy a BM-be. Így helyre rakhatják a védelmüket. :coffee:
Puskás Ferenc

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 14., csütörtök 12:57

szerintem várjunk még a bayernnel.
ma elég tartalékosan kezdővel mentek ki, azért van ott még egy lahm, schweini, thiago, götze, ribery, robben fogat, és ha majd beilleszkedik lewandowski, akkor ő is.
Kicsit későn reagálok, de:

Egyrészt a meccsen Lahm, Götze és Lewa pályára lépett ha előbbi kettő nem is kezdőként. Másrészt a Dortmundnál is voltak azért hiányzók: Reus, Hummels, Subotic se játszott csak keretben volt, és ugye Gündogan már jó ideje hiányzik.
Ha nem lenne állandóan megpiszkálva ez a Dortmund nagyon durván cumiztatva lett volna a Bayern az utóbbi években, Pep ide vagy oda.
Egyszerűen nincs ellenszere ezzel a szánalmas kis tikken takkenjével Klopp agresszív és gyors támadásépítésű játékára, ami ráadásul szerintem a világ bármely részén látványosabb és szebb, kivéve Münchent és Barcelonát ugye.
A kupadöntőben is jobb volt tavaly a Dortmund, csak ott jött a bajoroknak a hosszabbításban Robben egyéni villanása, akit bár meglehetősen utálok de ahogy ziro is mondta szépen kibújt az örökvesztes szerepből.

Egy szó mint száz, hosszú távon nem várok csodát a Dortmundtól mert a salátástál nagy valószinűséggel megint a bayernné lesz, de örülnék ha összekerülnének mondjuk egy BL negyeddöntőben, mert Kloppnak tuti lenne egy jó kis terve. :D

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 14., csütörtök 9:34

Platini, Zidane, köréjük azért lehetett csapatot fabrikálni..most nincs ilyen jellegű emberke, lehet nem is lesz egy darabig, viszont az egységesség jobban megvan, a züllesztő emberek kikerülnek (Ribery, Nasri, Evra..) tehetségeik meg mindig lesznek.
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. augusztus 14., csütörtök 9:17

Igen, ez így van, egyénileg az utóbbi 30 évben mindig volt olyan játékosuk aki az elitben van és a "kicsivel átlag feletti" kategóriában is rengeteg francák játékos van.

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. augusztus 14., csütörtök 9:15

nmate írta:
numberone1 írta:Sajnos nem csak neki a valogatottbol, jo parnak a semmire.
Franciáknál mindig is jellemző volt egy kicsivel nagyobb arc a kelleténél. Persze ha van az arc mögött valami, akkor ez jópofa, egyébként szánalmas.
De viszont mindig is lehetett kukazni kepzett jatekosokat viszonylag jo aron a bajnoksagukbol. Mindig termelnek ki olyanokat akik klasszisok lehetnek.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. augusztus 14., csütörtök 9:03

numberone1 írta:Sajnos nem csak neki a valogatottbol, jo parnak a semmire.
Franciáknál mindig is jellemző volt egy kicsivel nagyobb arc a kelleténél. Persze ha van az arc mögött valami, akkor ez jópofa, egyébként szánalmas.

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. augusztus 14., csütörtök 8:59

Realista24 írta:
Azert az a Ribery amely a 2006-s VB-n jatszott Zizou mellett, azt azert elneznem most is.
Azt én is, de azóta az arc megnőtt a hatszorosára, a teljesítmény meg a felére csökkent.
Sajnos nem csak neki a valogatottbol, jo parnak a semmire.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 14., csütörtök 8:52

dehát wenger nyert 4 szuperkupát is.. :D :D

az öregnek is megvannak a maga erősségei, csapatépítés, stílus megtartása és végigvitele éveken át, de nincs meg benne az a plusz, ami egyel feljebb emelné..

Klopp és Simeone a legjobbak lesznek, érdekes lenne a párharcuk majd egy bajnokságban mondjuk
Nem illik.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 14., csütörtök 8:42

Klopp ma is megmutatta nem véletlenül tartják a jelenkori foci egyik legnagyobb edzőjének.
Szerintem Wengertől sőt még Simeonetól is jobb.
Ti mennyire tartjátok őt top edzőnek?

Már most top, de ha vonalat kell húzni amikor mindhárom befejezi akkor bőven eredményesebb lehet Cholo és Klopp is. Ők 20 illetve 17 évvel fiatalabbak és ez sokat számít. Wengernek van 3 PL címe és egy Ligue 1 64 évesen, ettől nem kell hanyat esni.
Kloppnak már kétszer megvolt a salátástál, úgy, annak ellenére, hogy rohadt nehéz dolga van a bayernnel.
Simeonénál is jelzésértékű, hogy ellopott egy bajnoki címet a két nagy elől.

Simán túlszárnyalhatják Wengert mindketten.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 14., csütörtök 8:28

robben visszajött a mélyből, csúcsra járatta magát, ribery meg leépült, semmi dinamika nincs már benne, folyamatosan kézzel próbálja túlhúzni magát az emberein, érdemes megfigyelni. nem véletlen az a sok reusos pletyka..
Nem illik.

Vissza: