Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
nem tudom mennyire volt róla szó a tegnapi meccs óta, de ez a simeone.. hányinger egy ember.
egyáltalán, h lehet ez az ember szimpatikus bárki számára? egy futballt kedvelő és szerető ember számára? aztmondtam, h pepnél nem játssza jobban senki magát.. hát a katalán kutyafasza ehhez az argentínhoz képest. én ilyen unszimpatikus, bicskanyitogató és ökölbeszorult kezet kiváltó embert tv képernyőn nem sokat láttam még.
és ezt az embert istenítik? jobban gyilkolja a focit, mint akárki. és nem, nem a keserűség beszél belőlem, felőlem nyerhetnek 25 bajnokságot meg 189 szuperkupát, attól a csávó nem változik.
ha van arrogáns ember..
egyáltalán, h lehet ez az ember szimpatikus bárki számára? egy futballt kedvelő és szerető ember számára? aztmondtam, h pepnél nem játssza jobban senki magát.. hát a katalán kutyafasza ehhez az argentínhoz képest. én ilyen unszimpatikus, bicskanyitogató és ökölbeszorult kezet kiváltó embert tv képernyőn nem sokat láttam még.
és ezt az embert istenítik? jobban gyilkolja a focit, mint akárki. és nem, nem a keserűség beszél belőlem, felőlem nyerhetnek 25 bajnokságot meg 189 szuperkupát, attól a csávó nem változik.
ha van arrogáns ember..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azért itt egy elbukott bl döntőért is küzdöttek hazai pályán volt a visszavágó mi se vagyunk még kész stb. én várnék még velük, de jó lenne megint egy hármas versenyfutás az csak jót tesz a csapatoknak a bl-ben.Harmadik forduló meg Real-Atleti majd ott elkenjük őket, de ha nem akkor is 1000 évig mutogathatjuk döglégy zolinak a 4-1et'shutterisland írta:na, úgy néz ki, hogy ez az atma se nagyon gyengült meg, pedig bíztam benne.
courtois hiányozhat még, ha oblak nem válik be és moyá nem kapcsol god mode-ba, viszont siqueira elég korrekt kis játékos, griezmann és mandzukic pedig nem lesznek szerintem rosszabbak, mint a costa-villa/adrián duó.
főleg, hogy úgy néz ki, gyorsan betanulták az atletico felfogását az érkezők.
bíztam benne, hogy kifutott évük volt, erőn felül teljesítve és erre a szezonra azért már megmihálylik ez az egység és a küzdeni tudásuk is megcsappan.
sajna simeone sem úgy néz ki, mint akiben a tavalyinál akár csak egy szikrányival is kevesebb tűz lenne.
ez sem lesz egyszerű év spanyolországban.![]()

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
na, úgy néz ki, hogy ez az atma se nagyon gyengült meg, pedig bíztam benne.
courtois hiányozhat még, ha oblak nem válik be és moyá nem kapcsol god mode-ba, viszont siqueira elég korrekt kis játékos, griezmann és mandzukic pedig nem lesznek szerintem rosszabbak, mint a costa-villa/adrián duó.
bíztam benne, hogy kifutott évük volt, erőn felül teljesítve és erre a szezonra azért már megmihálylik ez az egység és a küzdeni tudásuk is megcsappan.
sajna simeone sem úgy néz ki, mint akiben a tavalyinál akár csak egy szikrányival is kevesebb tűz lenne.
ez sem lesz egyszerű év spanyolországban.
ez sem lesz egyszerű év spanyolországban.

- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Aki arra szavazott, hogy "Más", kifejthetne egy kicsit bovebben :Đ
simeonétól is megy a parasztvakítás, meg álszenteskedés.. de rühellem az ilyet.
mondjuk ebben a legnagyobb az pep. úgy ember nem játszotta még a kamerának, sajtónak, médiának magát, mint ő.
mondjuk ebben a legnagyobb az pep. úgy ember nem játszotta még a kamerának, sajtónak, médiának magát, mint ő.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Én a Barcelonára nyomtam, mert olyan kicsi szavazatuk volt.

Nálam minden más eredmény csalódás lenne. Felturbóztuk a keretet, minőségi és hosszú kispad, nem igazán lehet kifogásokat keresni. Persze nem mindig a "legjobb" nyeri, de ettől függetlenül tartom a véleményem. Az idei ziccert (Barca/ATMA újraépítés) ki kell használni.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Hogy ki nyeri azt a Jóisten tudja de a legjobb ezek közül a Real Madrid
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Idén a bajnokságot kötelező megnyerni, hiszen az tavaly elmaradt...ezért is szavaztam a Realra.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
A Real Madridra nyomtam...fogalmam sincs miért...
.

.

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Itt is lehet szavazni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az Atma elnöke természetesen cáfolja a híreket. Valaki hazudik, de hogy miért?torjack írta:de miért küldenék egyáltalán postafordultával vissza, úgy, hogy courtois már nincs? ennyire tré lett volna az előszezonban? furaA Benfica elnöke ezt mondta, hogy felajánlották nekik Oblakot, de nem kell nekik újra.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
de honnan a fenéből szedte ezt az AS, hasukra csaptak aztán aztán kész?

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az AS szerint ezzel sincs gond. Fölöslegesen aggódunk 1,5 éveZsombor írta:De még mindig alacsony a kivásárlási ára.cart írta:3 év van még hátra a szerződéséből, nem szorít az idő.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Passz. Lehet, hogy komolyabb a sérülése, mint amit kommunikálnak.torjack írta:de miért küldenék egyáltalán postafordultával vissza, úgy hogy courtois már nincs? ennyire tré lett volna az előszezonban?A Benfica elnöke ezt mondta, hogy felajánlották nekik Oblakot, de nem kell nekik újra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
de miért küldenék egyáltalán postafordultával vissza, úgy, hogy courtois már nincs? ennyire tré lett volna az előszezonban? furaA Benfica elnöke ezt mondta, hogy felajánlották nekik Oblakot, de nem kell nekik újra.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torjack 2014. augusztus 15., péntek 21:00-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Benfica elnöke ezt mondta, hogy felajánlották nekik Oblakot, de nem kell nekik újra.torjack írta:gondolom semmi.Caye írta:Abból a hírből mi igaz, hogy az Atletico máris átadólistára tette Oblakot?
"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
gondolom semmi.Caye írta:Abból a hírből mi igaz, hogy az Atletico máris átadólistára tette Oblakot?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl González
Abból a hírből mi igaz, hogy az Atletico máris átadólistára tette Oblakot?

VIDEOTON FC
REAL SOCIEDAD SAN SEBASTIÁN y UD LAS PALMAS DE GRAN CANARIA¡
REAL SOCIEDAD SAN SEBASTIÁN y UD LAS PALMAS DE GRAN CANARIA¡