Biztos belemegy majd,hogy pihenjen egy kupadöntőn pont az atma ellen*ronaldot ne erőltessük

K.Navas-Carvajal,Pepe,Ramos,Marcelo-Kroos,Modric,Di Maria-Bale,Benzema,C.Ronaldo
Ezzel a csapattal,ha mind ok,akkor nem lenne gond.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 20., szerda 11:31
Biztos belemegy majd,hogy pihenjen egy kupadöntőn pont az atma ellen*ronaldot ne erőltessük
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. augusztus 20., szerda 11:22
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. augusztus 20., szerda 11:15
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. augusztus 18., hétfő 16:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 18., hétfő 14:57
Egyrészt még fogalma sincs a csapatról, a spanyol szuperkupát komolyabban veszi Carlo. A Sevilla nem volt tétel, az Atma más tészta, ott nincs lehetőség szórakozni.Miből gondolod, hogy James nem kezd? Ez tuti?
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 18., hétfő 14:55
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 18., hétfő 14:54
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. augusztus 18., hétfő 14:52
Miből gondolod, hogy James nem kezd? Ez tuti?Realista24 írta:James nem fog kezdeni.tubatibi írta:Holnapra:
Casillas - Carvajal, Varane, S.Ramos, Marcelo - Xabi Alonso, Kroos, Modric - BBC
Xabi helyett lehetne DM is. Viszont van egy olyan erzesem, hogy Xabi helyett James, Varane es Marcelo helyett a ket portugal fog kezdeni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 18., hétfő 14:36
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. augusztus 18., hétfő 14:30
mit wtf?Kerlon írta:WTF
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 18., hétfő 14:03
WTF, Ramos 183, de jól fejel, Pepe 187, Varane 191, szögleteknél Ronaldo, Bale visszahúzódik, akik szintén jól fejelnek, de még Benzema is visszahúzódik, aki 185 körül van. Szerintem nincs ezzel semmi gond.heccsat írta:nekem is uez Navassalziro4vr írta:ez fasza, bár nálam Navas lenne, de hát ez van
Egyébként ami miatt aggódom kicsit, az a védelem átlagmagassága, nagyon alacsonyak vagyunk hátul, Navas és Casillas is "törpe", Pepe és Ramos is kisebb az átlag belsővédőknél, a két szélsővédőnk is mindig alacsony lesz akárki játszik (+nacho is alacsony). A kp is elég alacsony, nem néztem utána de talán Kroos a legnagyobb a várható kpról a maga 180 centijével.
Már csak ezek miatt is sürgetném Varane beépítését.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 18., hétfő 13:40
az lesz majd az érdekes, ha idén Casillas véd mindenhol, kivéve kupa, magyarán építjük le Navast, aztán év végén a spanyol lelécelR.M.C.F írta: ro@adt nagy szemét dolog volt ez a kapus csere bere. DL és Navas részéről jól le lettek szop@tva es nagy tiszteletlenseg ez.......Ikernek igy tudták csak vezetői szinten biztosítani a kezdőbe a helyet hogy közben két embert leszivattak.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 18., hétfő 13:36
ro@adt nagy szemét dolog volt ez a kapus csere bere. DL és Navas részéről jól le lettek szop@tva es nagy tiszteletlenseg ez.......Ikernek igy tudták csak vezetői szinten biztosítani a kezdőbe a helyet hogy közben két embert leszivattak.ziro4vr írta:ez fasza, bár nálam Navas lenne, de hát ez van
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. augusztus 18., hétfő 13:09
nekem is uez Navassalziro4vr írta:ez fasza, bár nálam Navas lenne, de hát ez van
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 18., hétfő 13:01
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 18., hétfő 12:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 18., hétfő 12:52
James nem fog kezdeni.tubatibi írta:Holnapra:
Casillas - Carvajal, Varane, S.Ramos, Marcelo - Xabi Alonso, Kroos, Modric - BBC
Xabi helyett lehetne DM is. Viszont van egy olyan erzesem, hogy Xabi helyett James, Varane es Marcelo helyett a ket portugal fog kezdeni.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 18., hétfő 12:51
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. augusztus 18., hétfő 0:06
Ez nem kritika lett volna, sőt. Sokkal fontosabb ő nekünk, mint sokan gondolják, elégedett is vagyok vele.Fuentealbilla írta:Nem is értem mit vársz tőle. Tavaly tökéletesen látta el azt a feladatot amit a két gyalog kakukk CR és Bale mellett szükséges volt. Jól tartotta meg a labdát szépen osztogatott mikor mellé felértek és a kapu elé is odaért. Összjátékban úgyszintén hatékony volt. Néha előjöttek még mindig a régi szokásai vagyis pár meccsen mindent elbenzemázott, de összességében kihozta magából amit tud. A szezonja szerintem minimum 10/8 volt ha rangsorolni kellene. Semmiképpen nem lehet várni már tőle semmiféle robbangatást. Ha ugyanezt hozza szerintem a nagy többség elégedett lesz vele.
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 17., vasárnap 23:06
Benzema maradjon csak a focinál ne robbantgasson.M1Ö írta: Még plusz egy kérés a vezetőséghez, hogy ne jöjjön még egy csatár, mert idén Benzema robbantani fog.![]()
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem