sztem nem így van.Fuentealbilla írta:Pont azokért amit Te is felsorolsz. Azért mert ÚJ azért mert 80 milliós. És senki sem előveszi hanem elmondja az eddigi teljesítményéről a véleményét. Ugyanis az emberek rá kiváncsiak legjobban jelenleg. Így ne várd azt, hogy Arbeloáról fog majd menni a diskurzus az "uborkaszezonban" ehelyett mindeni a maga kis módján értékeli az idei sztárigazolásunk első mérkőzéseit. A fejét senki nem követelte amennyire látom inkább bizakodóak az emberek James-el kapcsolatban viszont helyén kezelik a dolgokat és ha egyszer nem illeszkedik még a képbe nem szólhatnak róla ódák...Remy írta:
Imádom, hogy BL, spanyol kupa és EU szuperkupa után is olyan hangulatot teremt 1-2 ember, mintha égne a ház és szar lenne a csapat. Ráadásul barátságos meccsekből kiindulva... és a legjobban egy olyan ember van basztatva,aki új csapatban, új országban van, de már tolja úgy, mint a legnagyobbak. Miért? Azért, mert 80 milla volt? A mi pénzünkből lett véve? Nem... akkor miért az árát nézzük? Miért kell a szezon legelején elővenni az ÚJ embert? Ha majd január környékén is nulla lesz, akkor lehet mondogatni, hogy minek vettük meg (de akkor sem az ára miatt, hanem, mert nem elég jó).
én folyamatosan csak a fikázást olvastam vele kapcsolatban, pláne a sevilla elleni meccse után.
1-2 rohadt hónapot nem képesek adni nekik az emberek, h megvárjuk, hogyan is illeszkedik be. h egyáltalán ancelotti mit talál ki, hova szánja, milyen szerepkörbe, milyen feladatokkal. meg úgy egyáltalán a tavalyi taktikán változtat-e. semmit, nem várnak itt emberek.
csak azt a kibaszott 80 millát lobogtatjátok sokan. tehet róla ez a szerencsétlen, h ennyit fizettek érte? kérte ő perezt, h 80at adjon érte? hát hagyjatok már az árával, pláne, h 2 hete csatlakozott a kerethez és játszott tétmeccsen kb 70 percet.
szóval nem az a baj, h nem szólnak ódák. láttam én is pl, h h játszott a sevilla ellen. azzal van a baj, h megy a fikázás, meg a köpködés, meg h 80 milla, nyolcan millió, 80!!!!