Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 19., kedd 9:53

ziro4vr írta:
pheco írta: 3. évadot kezdem most és még nem győzött meg, hogy ez egy jóindulatú 8-nál több lenne. :Đ
Ajánlom nektek a szulejmán című klasszikust akkor... :banplz: :workout:

:lol:
Jó, egy példa vagyis legyen több, ami miatt szerintem közel sem #mindenidőklegjobbsorozata:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Második évad, várják a teszteredményt. Meglátja a vizsgálat után a leletet a monitoron, elkezd ész nélkül főzni, mert bepánikol, stb. Teljesen "váratlanul" pont az ellenkezőjét diagnosztizálják...mekkora fordulat :roll:
Sok benne a fölösleges, időhúzó párbeszéd.
Ahhoz képest, hogy kevés szereplő van benne, elég nagy arányt képviselnek (eddig) semmitmondó karakterek. Hanket bírom viszont.
Így hirtelen.

2. évados spoiler van benne!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 19., kedd 9:38

pheco írta: 3. évadot kezdem most és még nem győzött meg, hogy ez egy jóindulatú 8-nál több lenne. :Đ
Ajánlom nektek a szulejmán című klasszikust akkor... :banplz: :workout:

:lol:
Nem illik.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 19., kedd 9:36

messideco írta:Brooklyn 99
Érdekes egyveleg a sorozat, ugye zsarukról szól, mégis a sit-com fő stílusjegyeit hordozza, érdekes karakterekkel, amiket maximálisan ki is használnak (pl. a meleg fekete parancsnok).
Ha jol emlekszem, akkor egy hetvege alatt ledaraltam az evadot, tenyleg jo kis sitcom.
messideco írta:Brickleberry
Nem tudom, miért ilyen alacsony az IMDB-pontszám, talán a túl alpári humor miatt :mrgreen:
Akinek bejött a Family Guy vagy az American Dad, és szereti az elborult, gyakran alpári humort, az fogja kedvelni valószínűleg. Kellemes agyzsibbasztás. Mit várhatunk, ha ilyen a pilot intrója LINK
Azert minosegben nem egy Family Guy, de neha 1-2 reszt meg lehet belole nezni. Egyebkent ha bejonnek ezek a beteg sorozatok, akkor mindenkepp probald be a Rick and Morty-t.

You're the Worst
Na de en is elkezdtem egy uj sorozatot. Eddig 5 resz jott ki belole es nagyon feelgood sorozat.
Akinek bejott az:
Zsombor írta:ENTOURAGE
az kezdheti ezt is azonnal. :D

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. augusztus 18., hétfő 21:50

Realista24 írta:Második évad közepe, de ez nem jobb egy hetesnél.
Gyertek. Mutatom a fukkot nektek :mrgreen:
+1
3. évadot kezdem most és még nem győzött meg, hogy ez egy jóindulatú 8-nál több lenne. :Đ

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 18., hétfő 21:47

nem. vagy. méltó.
Nem illik.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. augusztus 18., hétfő 21:40

Én erre csak azt tudom mondani, hogy

ENTOURAGE

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 18., hétfő 21:36

Második évad közepe, de ez nem jobb egy hetesnél.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. augusztus 17., vasárnap 22:43

The Knick 101, 102

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!elég faszának ígérkezik, egyelőre lassú a tempó, bár valszeg nem is lesz gyorsabb, eléggé karakter-centrikusnak tűnik, sok mindenkit árnyaltak már ez alatt a 2 rész alatt. király a realisztikusság, mondjuk eddig owenéknek nem sok sikerük volt, de majd algernon :D kicsit úgy érzem, mint egy hőst, úgy építik fel, kitagadva, gyűlölve, aztán majd egyszer villant és onnan mindenkit meggyőz és mindenkit megment :D

a cinemax meg erősen combosodik, a banshee után még egy zsír sorozatot virítottak.

The Killing S4

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem nőtt a szívemhez sem a sorozat, sem a karakterek annyira, mint a többségnek, mivel csak a nyár elején kezdtem el, nyilván ha elejétől néztem volna, biztos máshogy lenne.
kicsit kevés lett ez a 6 rész, elkapkodták, volt pár logikátlanság, de a karakterdrámát jól hozták, a lényeget végül is lezárták, és mondhatni, hogy jól. a megoldás, ahogy lindent megmentették a készítők, nekem nem jött be, de ez ízlés kérdése.

a sorozat viszont mindenképp maradandót alkotott, remélhetőleg ez is tovább bátorítja a döntéshozókat, hogy ilyesfajta sorozatokat csináljanak, és ne a csi 87. permutációját, meg a hasonló szarokat erőltessék.

kinnamant viszont nagyon megkedveltem a szövegeivel együtt, meg is néztem ma miatt a robotzsarut (ami szar volt). :D

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. augusztus 17., vasárnap 22:38

torjack írta:eddig ez is fasza. ami magam részéről fura, hogy
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem akik csalódnak a sorozatban, azok azt várják, hogy kiderül a rejtély, miközben nem ez a lényeg egyáltalán. nem csodálkoznék, ha sokáig nem foglalkoznának vele vagy akár egyáltalán ki se derülne. Nem véletlenül The Leftovers a címe, az ittmaradottakról szól és nem a 2%ról aki elment.
torjack írta:na, túl vagyok a breaking bad első évadán. nem rossz, nem rossz, de gyanítom, hogy nem az első évad miatt akkora a hype körülötte.
Jobb lesz csak.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 17., vasárnap 22:29

na, túl vagyok a breaking bad első évadán. nem rossz, nem rossz, de gyanítom, hogy nem az első évad miatt akkora a hype körülötte. ugyanakkor a kasza fel sem merült.

Nem értek egyet, ritka minőség amit letesznek az asztalra. Az 1X03 bekerült a kedvenc sorozatepizódjaim közé, fenomenális volt. egyszerre mélyen depresszív és felemelő. remek képi megvalósítás és színészek, zene 10/10. 1X06 is hasonlóan jó volt.
Könnyen lehet belőle kult, annyira talán nem, mint a LOSTból.
eddig ez is fasza. ami magam részéről fura, hogySpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy rendre rá vagyok "kattanva" a nagy rejtély megoldására(azaz, ebben az esetben hogyan és miért,stb. tűnt el az emberiség 2%-a), itt viszont nem hiányzik a válasz. a lostnál tudni akartam a nagy megoldást, meg az x-aktáknál is, itt viszont nem zavar, ha nem lesz megmagyarázva.

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. augusztus 17., vasárnap 22:09

Zsombor írta:
LiamGallagher írta:Leftoverst senki nem nézi? Engem megvettek kilóra ezzel a nyomasztó,sötét,kilátástalan hangulattal.Nem mindennapi sorozat, be is rendelte az HBO a 2. évadot!
Én kitartok még, de fogalmam sincs, hogy miért. Eddig nagyon gyenge, bár a legfrissebb rész után most reménykedek, hogy végre valami beindul.
Nem értek egyet, ritka minőség amit letesznek az asztalra. Az 1X03 bekerült a kedvenc sorozatepizódjaim közé, fenomenális volt. egyszerre mélyen depresszív és felemelő. remek képi megvalósítás és színészek, zene 10/10. 1X06 is hasonlóan jó volt.
Könnyen lehet belőle kult, annyira talán nem, mint a LOSTból. Nem is értem, miért nem jön elő itt többet. vagyis ha jobban belegondolok értem. Na a lényeg, amit ki akartam hozni, hogy lehet mondani sok mindent rá, de azt, hogy "nagyon gyenge", semmiképp. Egyszerűen nem a Te sorozatod.
messideco írta: The strain
Rengeteg egyedi ötlet van benne, és ugye del Toro neve sem rossz előjel. Sajnos sok helyen mutat a ponyvára utaló jegyeket, de remélem ez nem lesz tartós. Sajnos belefutottam egy könyves spoilerbe, ne olvassatok leírást a könyvekről.
Ez nekem is tetszik, végre nem tiniknek szóló vámpírsztori. meg amúgy is vonzottak régebben ezek a vírusokkal foglalkozó filmek. Corey Stoll parókája mínuszpont mondjuk :lol:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. augusztus 17., vasárnap 21:47

Nem akarok átmenni Raisenbe, de találtam pár érdekes sorozatot az elmúlt hetekben:

Brooklyn 99
Érdekes egyveleg a sorozat, ugye zsarukról szól, mégis a sit-com fő stílusjegyeit hordozza, érdekes karakterekkel, amiket maximálisan ki is használnak (pl. a meleg fekete parancsnok).

Outlander
Sokan a GoT nagy kihívóját látják a sorozatban, én akkora hasonlóságot nem tapasztaltam, max annyi, hogy az egyik fantasy, a másik meg történelmi elemekkel töltekező dráma. Ez is könyvsorozat alapján íródott, és nagyon erős pilotot alkottak. Külön tetszik, hogy sokszor megjelenik a narráció, ami a legjobban át tudja adni a főhős gondolatait.

The Knick
Nagyon hangulatos sorozat, iszonyat naturalista, és olyan szövegek vannak benne, hogy akár szállóigévé válhatnának. Eddig csillagos ötös nálam Soederbergh sorozata. Jön is a második rész. Nagyon ajánlom!

Brickleberry
Nem tudom, miért ilyen alacsony az IMDB-pontszám, talán a túl alpári humor miatt :mrgreen:
Akinek bejött a Family Guy vagy az American Dad, és szereti az elborult, gyakran alpári humort, az fogja kedvelni valószínűleg. Kellemes agyzsibbasztás. Mit várhatunk, ha ilyen a pilot intrója LINK

The strain
Rengeteg egyedi ötlet van benne, és ugye del Toro neve sem rossz előjel. Sajnos sok helyen mutat a ponyvára utaló jegyeket, de remélem ez nem lesz tartós. Sajnos belefutottam egy könyves spoilerbe, ne olvassatok leírást a könyvekről.
"And my heart will leave you never."

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. augusztus 17., vasárnap 15:15

palesz77 írta:
Drake írta:A TWD-t magyar szinkronnal megéri elkezdeni?Vagy maradjak a jól bevált feliratosnál?
Ne kezdd el sehogy, nézz Vikingst előbb.. :D De csak angolul!
Nekem csak most jutott időm megnézni a második évadot.

:ozil: :ozil: :ozil:

:salute: :salute: :salute:

Hát nem egy rész volt, amit vissza kellett néznem, mert elsőre alig hittem el.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Blood eagle. :ozil:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. augusztus 17., vasárnap 14:36

The Knick E01

Ez igen :ozil: Nagyon hangulatos sorozat, iszonyat naturalista, és olyan szövegek vannak benne, hogy akár szállóigévé válhatnának. Eddig csillagos ötös nálam Soederbergh sorozata. Jön is a második rész. Nagyon ajánlom!
"And my heart will leave you never."

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 15., péntek 14:12

Drake írta:A TWD-t magyar szinkronnal megéri elkezdeni?Vagy maradjak a jól bevált feliratosnál?
én szinkronnal kezdtem, de felirattal fejeztem be, mert nem volt más választás, annyira érdekelt hogy nem akartam várni :D

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 15., péntek 13:49

Ne kezdd el sehogy, nézz Vikingst előbb.. :D De csak angolul!

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. augusztus 15., péntek 13:47

Maradj a feliratosnál.

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 15., péntek 13:44

A TWD-t magyar szinkronnal megéri elkezdeni?Vagy maradjak a jól bevált feliratosnál?

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 15., péntek 13:42

ha még Pogba sem jön idén, most már tényleg el kell hagynod a fórumot :lol:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 15., péntek 13:41

Tádám írta:
Realista24 írta:Na, ha már BB-ztek itt össze-vissza, akkor érdekesség. Nekem a pilot jobban adta, mint a második-harmadik rész, most a negyedikkel szenvedek.
Azt látom, hogy szépen építik a karaktereket és a storyt, és továbbra is hiszek nektek, főleg, hogy most már Matt is írt :mrgreen:

Részről részre egyre jobb lesz az. B-)
Első évad egy szolid 7/10. A story jónak ígérkezik, a karakterek többségében jók, de sokszor untam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: