Azért sztm Rooneyt bevállalnátok még simán sztm...Isten óvjon egy volt mu-játékostól :D

Egyébként igaz.Ki van üresedve a poszt...talán Tevez hozható volna...uppssz...má' megint egy ex unitedes...

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 18., hétfő 17:05
Azért sztm Rooneyt bevállalnátok még simán sztm...Isten óvjon egy volt mu-játékostól :D
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 18., hétfő 17:03
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. augusztus 18., hétfő 17:01
Ezt BR is lenyilatkozta (persze lehet ő se mondta el a teljes igazságot), meg már az elejétől voltak olyan hírek, hogy "family reasons" miatt Sanchez az Arsenalt fogja választani.No offence, de mitől jobb egy Poolt választani? Két vesztes csapatról beszélünk az elmúlt éveket nézve és ő inkább azt választotta, amelyik folyamatosan BL résztvevő. Mindkét csapat építkezik rendesen, szerintem az Arsenal jobb játékosokat igazol, de ez majd elválik.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. augusztus 18., hétfő 16:58
No offence, de mitől jobb egy Poolt választani? Két vesztes csapatról beszélünk az elmúlt éveket nézve és ő inkább azt választotta, amelyik folyamatosan BL résztvevő. Mindkét csapat építkezik rendesen, szerintem az Arsenal jobb játékosokat igazol, de ez majd elválik.sucre írta:Sanchez kellett volna nagyon, most nem lennének ilyen problémáink, de ő inkább Londont meg a fényűzést választotta Liverpool helyett. Ő döntése, mondjuk nem profi mentalitás.
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. augusztus 18., hétfő 16:48
Isten óvjon egy volt mu-játékostólOtt van Berbatov,olcsón kiszállna belőle a monaco,mert ha Falcao nem megy el,(hozzánk jönne ő a szive szerint),akkor nektek Sturridge mögé ideális.Ismeri a PL-t,megtudja tartani a labdát,Coutinho meg Sterling meg játszhat.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 18., hétfő 16:40
Ott van Berbatov,olcsón kiszállna belőle a monaco,mert ha Falcao nem megy el,(hozzánk jönne ő a szive szerint),akkor nektek Sturridge mögé ideális.Ismeri a PL-t,megtudja tartani a labdát,Coutinho meg Sterling meg játszhat...sucre írta:Origi tökéletes lesz 1 év múlva, erre az 1 évre kell valakit találni. Szóba jött Eto'o is, de ő csak a legvégső igazolás lenne, ha addigra nemtalálunk senkit. Szerintem tökéletes lenne 1 év kölcsönre Falcao, bár sokba kerülne az az év, de megmerem kockáztatni a pl-ért mennénk a sturridge-falcao kettőssel.Nektek meg Sturridge mögé kellene valami feltörekvő tehetség,vagy egy jól bejáratott öreg róka,aki tűri a padot,merthogy ő is lesérülhet bármikor,s akkor...gond lesz.
igazából Remy lett volna az igazi, Sturridge-type, 8 millióért, csakhát nem kockáztattunk vele.
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. augusztus 18., hétfő 16:30
Origi tökéletes lesz 1 év múlva, erre az 1 évre kell valakit találni. Szóba jött Eto'o is, de ő csak a legvégső igazolás lenne, ha addigra nemtalálunk senkit. Szerintem tökéletes lenne 1 év kölcsönre Falcao, bár sokba kerülne az az év, de megmerem kockáztatni a pl-ért mennénk a sturridge-falcao kettőssel.Nektek meg Sturridge mögé kellene valami feltörekvő tehetség,vagy egy jól bejáratott öreg róka,aki tűri a padot,merthogy ő is lesérülhet bármikor,s akkor...gond lesz.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 18., hétfő 16:15
Benzema nem eladó...sucre írta:nem, valószínűleg 442 diamond lenne Stu-val elől. De egyébként énse nagyon értem, miért nagy nevekre utazunk előre, pedig az tényként kezelhető, hogy a Benzema-Falcao-Cavani trióért bejelentkeztünk még a nyár folyamán.Padra Sturridge mögé?
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. augusztus 18., hétfő 15:14
nem, valószínűleg 442 diamond lenne Stu-val elől. De egyébként énse nagyon értem, miért nagy nevekre utazunk előre, pedig az tényként kezelhető, hogy a Benzema-Falcao-Cavani trióért bejelentkeztünk még a nyár folyamán.Padra Sturridge mögé?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 18., hétfő 13:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 18., hétfő 12:58
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 17., vasárnap 17:12
Padra Sturridge mögé?. amúgy meg úgyis jön falcao/cavani :mrgreen:
Szerintem Rooney még jobb,bár visszábbvonva játszik,talán Kun is jobb,de ő meg kicsit szélebben játszik,de azért csatár mint szélső,de 100 szónak is 1 a vége;Sturridge top 5 a PL-ben.wxyz írta:Sturridge nevét szinte sehol nem lehet olvasni, látni, ha a legjobb csatárokról van szó.
Pedig az egyik legjobbá érett. Gyors, gólveszélyes, jól bánik a labdával
Suarez távozásával nálam a legjobb PL csatár lett
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. augusztus 17., vasárnap 16:53
Sérült, de még ha a City ellen nemis, de a Spurs ellen már ott lehet.Szélső posztra jött Markovic.
Amúgy vele mi van? Padozók között sem találtam a nevét
lehet, de azért Lallana a tavalyi szezon top3as játékosa lett. amúgy meg úgyis jön falcao/cavanilallana és markovic is jön majd még a mai csapathoz..bár egyiket sem ismerem igazán..de mondjuk lehet, a kettő árából kellett volna egy nagy nevet venni
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 17., vasárnap 16:37
Pedig volt egy szép kis hullámvölgy a karrierjében, legalábbis volt egy időszak, amikor eléggé eltűnt. Emlékszem még a FIFA 08-ban figyeltem fel rá, mert fiatal és jól fejlődőd csatár volt.wxyz írta:Sturridge nevét szinte sehol nem lehet olvasni, látni, ha a legjobb csatárokról van szó.
Pedig az egyik legjobbá érett. Gyors, gólveszélyes, jól bánik a labdával
Suarez távozásával nálam a legjobb PL csatár lett
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 17., vasárnap 16:34
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 17., vasárnap 16:16
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 17., vasárnap 16:13
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 17., vasárnap 16:09
Erről beszélek.Esetleg ha nem találnak kp-st,akkor valami gyors szélső,(mondjuk Aubameyang vagy ki),aztán Coutinhot visszza a kp-re,mert ott is tud.Gerrard nem igazán passzol már oda..mentálisan igen, úgy még pozitív a jelenléte, de stílusilag eléggé elüt..plusz van valami mágia vagy nem tudom..amíg ott van, tuti nem lesznek bajnokok.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 17., vasárnap 16:03
Gerrard nem igazán passzol már oda..mentálisan igen, úgy még pozitív a jelenléte, de stílusilag eléggé elüt..plusz van valami mágia vagy nem tudom..amíg ott van, tuti nem lesznek bajnokok.morientes írta: Ezt is adom alez...a kapus fasza,a védősor jó,elől fasza,a kp kicsit old timer...de hidd el "Z",amig Gerrard lépni tud,ő alap.Ezért kellene vki friss erő,mert Steve ott a sarkalatos pont...
szerintem már bánják, így, hogy remy nem jött összewxyz írta: Origi amúgy nagyon fog passzolni a csapatba. Szerintem nagyon jól jártak vele
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 17., vasárnap 15:57
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem