Dehogy fogta...sztm az asszonyt hívta föl Ancelotti,hogy csomagoljon....és ezt végre felfogta :lol: :lol:
.

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 17., vasárnap 19:04
Dehogy fogta...sztm az asszonyt hívta föl Ancelotti,hogy csomagoljon....és ezt végre felfogta :lol: :lol:
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 17., vasárnap 18:57
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. augusztus 17., vasárnap 18:53
Nah! Tudtam, hogy tegnap a sok sör, amit Khedira egészségére ittam, annak lesz eredménye...Egy Carlo Ancelottival folytatott beszélgetés után Sami Khedira úgy döntött, elhagyja a Real Madridot. A játékos ügynöke most az Arsenallal és a Chelseavel folytat tárgyalásokat a játékos jövőjével kapcsolatban, számol be az angol Mirror. A lap szerint a Chelsea megadná Khedira számára az elvárt fizetését is. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 17., vasárnap 14:11
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. augusztus 17., vasárnap 13:31
Pep így, vagy úgy de menni (menekülni) fog a szezon végén, ha véletlen BL-t nyer, akkor azért, ha nem....Realista24 írta:Egy tényt ne hagyj figyelmen kívül. Guardiola az edző, aki mestere annak, hogy hogyan vegye el a játékos kedvét, így vagy úgy, de megoldja. Koncepció, felfogás, stílus, érdekellentétek, sikertelenség stb.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 17., vasárnap 13:01
Tottenhamnél talán ránk is licitáltak, már ha hinni lehet az akkori híreknek.De ha meg tényleg annyira dúskálnak akkor oda kellett volna ígérni a nagy pénzt a Tottenhamnek is meg nekünk is.
Egy tényt ne hagyj figyelmen kívül. Guardiola az edző, aki mestere annak, hogy hogyan vegye el a játékos kedvét, így vagy úgy, de megoldja. Koncepció, felfogás, stílus, érdekellentétek, sikertelenség stb.Remy írta:
Szerintem pont annyi az esélye annak, hogy Neuer ideigazol, mint amennyi a Real Madridnak van, hogy megnyeri a Bundesligát. Tehát nulla. El nem tudom képzelni, hogy a legnagyobb német klubból, ahol nincs pénzügyi gond, nincsen klubtörténelmi szinten mérve rossz széria (8-10. hely a bajnokságban), eljöjjön onnan a világ legjobb kapusa, aki ráadásul NÉMET. Ha esetleg lenne pótlása... de Ter Stegen is most igazolt el. Courtois menne a Bayernbe? De Ő is most váltott csapatot. Nem mondom azt, hogy nem örülnék, de nem látok rá semmi esélyt. Ez még FIFA-ban is nehéz igazolás lenne.
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 17., vasárnap 12:58
Realista24 írta:
Kettőt.
Bale után úgy gondolták, hogy elviszik Cét (erről tavaly voltak is hírek bőven.
A pénz meg náluk sem volt nagy akadály sosem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 17., vasárnap 12:52
Kettőt.Fuentealbilla írta:Rájuk szakadt a Nemzeti Bank?David Moyes: “2013-ban bejelentkeztünk Cristiano Ronaldóért, Baleért és Cesc Fabregasért is. A Real Madriddal versenyeztünk Bale aláírásáért, aki végül a fehéreket választotta.” Forrás: Madridom.huMindhármat vagy a 3-ból 1-et akartak leigazolni? Nem mindegy.
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 17., vasárnap 12:50
Rájuk szakadt a Nemzeti Bank?David Moyes: “2013-ban bejelentkeztünk Cristiano Ronaldóért, Baleért és Cesc Fabregasért is. A Real Madriddal versenyeztünk Bale aláírásáért, aki végül a fehéreket választotta.” Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 17., vasárnap 12:18
Vele volt stabil a kp egész évben.Ki merem jelenteni,ha ő nincs,ha Ancelotti nem találja meg a helyét,nem igen nyerünk BL-t.Kicsit olyan,hogy a mór megtette kötelességét,a mór mehet....mert jött a fhantaszthikus Hamesz Hodhihez...Ez szép és jó, de egy Bayern ellen mondjuk nem engedhetjük meg azt a luxust, hogy minden második támadásunk elmenjen rajta...
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. augusztus 17., vasárnap 11:25
tavaly megnyertük :ĐRemy írta:Szerintem pont annyi az esélye annak, hogy Neuer ideigazol, mint amennyi a Real Madridnak van, hogy megnyeri a Bundesligát.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. augusztus 17., vasárnap 11:20
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 17., vasárnap 10:44
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 17., vasárnap 10:41
Ha lesarkítjuk igen.zalkrisz írta:Én sem látok rá esélyt, de Kroos-nál nem ugyanez volt a helyzet?Remy írta:Szerintem pont annyi az esélye annak, hogy Neuer ideigazol, mint amennyi a Real Madridnak van, hogy megnyeri a Bundesligát. Tehát nulla. El nem tudom képzelni, hogy a legnagyobb német klubból, ahol nincs pénzügyi gond, nincsen klubtörténelmi szinten mérve rossz széria (8-10. hely a bajnokságban), eljöjjön onnan a világ legjobb kapusa, aki ráadásul NÉMET. Ha esetleg lenne pótlása... de Ter Stegen is most igazolt el. Courtois menne a Bayernbe? De Ő is most váltott csapatot. Nem mondom azt, hogy nem örülnék, de nem látok rá semmi esélyt. Ez még FIFA-ban is nehéz igazolás lenne.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. augusztus 17., vasárnap 10:37
Én sem látok rá esélyt, de Kroos-nál nem ugyanez volt a helyzet?Remy írta:Szerintem pont annyi az esélye annak, hogy Neuer ideigazol, mint amennyi a Real Madridnak van, hogy megnyeri a Bundesligát. Tehát nulla. El nem tudom képzelni, hogy a legnagyobb német klubból, ahol nincs pénzügyi gond, nincsen klubtörténelmi szinten mérve rossz széria (8-10. hely a bajnokságban), eljöjjön onnan a világ legjobb kapusa, aki ráadásul NÉMET. Ha esetleg lenne pótlása... de Ter Stegen is most igazolt el. Courtois menne a Bayernbe? De Ő is most váltott csapatot. Nem mondom azt, hogy nem örülnék, de nem látok rá semmi esélyt. Ez még FIFA-ban is nehéz igazolás lenne.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 17., vasárnap 10:35
HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 17., vasárnap 10:16
Pont ezt akartam válaszolni én is. Ennyire nem volt feltűnő, hogy tavasszal nagyjából minden meccsen a támadásaink igen jelentős százalékában kulcsszerepe volt?torjack írta:tavasszal a bayern ellen (ugye ötnull) nem éreztem, hogy gond lenne vele.
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. augusztus 17., vasárnap 9:53
Hol kell aláírni? Neuer leigazolása egy beteljesült álom lenne számomra.Realista24 írta:Casillas - Arsenal (2015/16)
Neuer - Real Madrid (2015/16)
(as)
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 17., vasárnap 9:45
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 17., vasárnap 9:36
Neuer nálam azon játékosok közé tartozik, aki a posztján az egyik legjobb (ha nem a...), de sosem szeretném Real mezben látni.Realista24 írta:Casillas - Arsenal (2015/16)
Neuer - Real Madrid (2015/16)
(as)
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem