Nyugi, ne legyél már ennyire frusztrált... :lol: :)
Néha azért nézni is kellene a meccset, még mindig azt kérdezem, hogy a Real mindig szarrá verte a kis csapatokat? :)
Senki sem állította be, hogy most emiatt bajnok lesz a csapat, te remegtél az izgalomtól, hogy Palace gólnál beírd, hogy "bajnokcsapat :lol: "... :)
Az utolsó három sor meg szóra sem érdemes... :)
Írtam egy véleményt...amire a szokásos,"mindenkihülyeakinemúgygondolkodikminténcsakazarsenal"jött,a szokásos közhelyekkel,a szokásos lenèző modorban...látom akad a lemez...na akkor most ki itt a flusztrált?
Ja,még el nem felejtem,11-emberrel védekeztek,az arsenal meg azzal a néggyel sem tud pontrúgásnál,amivel kellene...a 160 centis Alexis fogta a 2 méteres hátvédet...

De erről megint csak a palace tehet,gondolom
realistahuni írta:Még mielőtt rámragasztaná valakin,nem utálom az arsenalt,csak nem értem azt a hurrá optimizmust,ami itt megy,tegnap nyertek egy szaros gólal
Én meg pont ezért utálom őket, 10 éve egy rakás örökvesztes gyülekezet, mégis akkora az arc mintha leesett volna vagy 5 BL.
Velük meg a Romaval szívesen találkoznék BL-ben is, van egy kis törlesztenivalónk és le is törlesztenénk az biztos.
Haggyad már,majd idén...ha mégsem,bunda volt minden...