Passz, időnként nálam is előjön ez a gond ha a főoldalról kattintok a topikra, és ha ráfrissítek, akkor minden frissítésnél egy lappal előrébb dob ki, amíg el nem érem a legutolsó hsz-t, érdekes... De nálam elég ritka ez a jelenség, többnyire a legfrissebbhez dob egyből.Sierra írta:viszont a topik azon az oldalon marad, amikor a hsz-t írtam (közben már vagy 6-7 oldalnyival előrébb tart a topik). Erre tudtok valamit?
A fórum legalján lévő kék sávban van egy # jel, arra pöccintve jön fel a lapozó.Galacticos írta:sőt én azt se találom mobilverzión hogy hogy tudok lapot váltani régebbi hsz-ekhez.
De mindkét gondra reagálva: tervben van egy új, univerzális sablon a fórumra, azzal talán majd megoldódnak ezek a bugok. De ez nem holnap lesz.

Ahogyan az látszik is, a Google Drive-ra töltjük fel a képeket. Ha ott van erre valami "konyhakész" link, akkor megoldható, amúgy nem (ennek technikai okai vannak).dzsi91 írta:Még mindig egy álmom válna valóra ha a Galériákat albumonként lehetne letölteniPersze nem halok bele ha egyesével kell lementeni a képeket csak egy ilyen opció megkönnyítené a dolgokat mert általában mindet leszoktam menteni