és amúgy az is? vagy elég egy mosás és kész is volt?Becksy23 írta:Tudtok valami oldalt, ahonnan nem eredeti, de jó mínőségű mezeket lehet rendelni? Ilyen 5-6000 forintos ár környékén.

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 16., szombat 11:38
és amúgy az is? vagy elég egy mosás és kész is volt?Becksy23 írta:Tudtok valami oldalt, ahonnan nem eredeti, de jó mínőségű mezeket lehet rendelni? Ilyen 5-6000 forintos ár környékén.
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. augusztus 16., szombat 5:10
Átigazolási hírek! sávban mindig előjön, az az első, ami megjelenik.volt írta:
Az oldalon keresgéltem, de nem találtam a mezrendelést, csak google segítségével. Kivettétek vagy csak én vagyok vak?
HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 16., szombat 4:16
Itt a Madridomon lehet, mondjuk itt 8k.Becksy23 írta:Tudtok valami oldalt, ahonnan nem eredeti, de jó mínőségű mezeket lehet rendelni? Ilyen 5-6000 forintos ár környékén.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. augusztus 16., szombat 1:59
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. augusztus 15., péntek 23:55
Szerintem ez nem így van, sőt. Addig inkarnálódsz, amíg el nem éred azt a szintet, hogy a nirvanába juss, de azt nem feltétlen az fogja elérni, akinek a legtöbb előző élete volt. Az hogy mennyi előző életed volt, jelentheti azt is, hogy hibát hibára halmozol anélkül, hogy bármit is tanulnál belőle.minél több élete van egy embernek, annál magasabb szellemi síkon vannak.
Bonoylult kérdés ez, nem könnyű felfogni, mindenesetre Hermann Hesse Sziddhárta című művéből sokat lehet tanulni.Na most akkor van egy adott számú lélek gondolom, akik "keringenek". De akkor hogy lehet, hogy már 7 milliórdan élnek a földön, és folyamatosan nő a lakosság száma, régebben pedig tizede/százada ennyien voltak?
Szerintem itt rejlik a válasz.„Sziddhárta figyelt. Egészen feloldódott a figyelésben,
Elmélyedt az odahallgatásban, üres volt egészen,
befogadó, és érezte, hogy
most tanulta ki egészen a figyelést, a hallgatást.
Többször hallotta már ezt, a folyó sok hangját,
ma újonnan csengett mind. Már nem tudta a sok hangot
megkülönböztetni egymástól, a boldog hangokat a síróktól,
a gyermekieket a férfihangoktól, együvé tartoztak mind,
a vágyakozás panasza és a bölcs nevetése, haragos kiáltás
és a haldokló nyögése, mindez egybefolyt, egybeszövődött
és egybekapcsolódott, ezer szállal fonódva egymásba.
És mindez együtt, minden hang, minden cél,
minden vágyakozás, minden szenvedés, minden gyönyör,
minden jó és rossz, mindez együtt volt a világ. Mindez együtt volt a történés folyama, az élet zenéje.
És ha Sziddhárta figyelmesen hallgatta ezt a folyót, ezt az ezerhangú éneket, ha nem figyelt külön sem a szenvedésre, sem a nevetésre, ha nem kötötte lelkét egyetlen hanghoz sem, úgy, hogy elmerüljön benne Énjével együtt, hanem egyszerre hallgatta õket mind, és az egészet, az Egységet érzékelte, akkor ezt az ezerhangú hatalmas dallamot egyetlen szó alkotta…
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 15., péntek 21:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 15., péntek 20:52
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. augusztus 15., péntek 20:43
Csak kérdezném hogy az off topikban miért nem lehet a vallásról beszélgetni? Én személy szerint nem szólok/szolnék hozzá a témához (mint ahogy alapjáraton inkább csak olvasom a fórumot), viszont érdekes dolgokat hoztak fel a témában, amiben szívesen olvasom mások véleményét, ez pedig a célnak megfelelő topik. Ez milyen szabályba ütközik?Realista24 írta:Igyekszik az ember.RealMiki írta:@Realista24:
Őszintén megmondom, sokszor zavart korábban a szigorú moderátori tevékenységed.
A mainak viszont k.rvára örülök.![]()
Egyébként nem is vagyok szigorú
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 15., péntek 20:37
Igyekszik az ember.RealMiki írta:@Realista24:
Őszintén megmondom, sokszor zavart korábban a szigorú moderátori tevékenységed.
A mainak viszont k.rvára örülök.
HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. augusztus 15., péntek 19:38
HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. augusztus 15., péntek 18:53
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 15., péntek 15:20
HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. augusztus 15., péntek 14:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 15., péntek 14:46
HozzászólásSzerző: 9RoNaLdO9 » 2014. augusztus 15., péntek 14:44
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 15., péntek 14:19
dettóP. Krisz írta: Én ateistának vallom magam részben , egyrészt amit meg lehet magyarázni , és megdönthetetlenül lehet bizonyítani tudományosan akkor miért keressek rá magyarázatot a hitben vagy vallásban .
Másrészt a teremtés oldaláról vizsgálva elhiszem hogy lehetett Teremtő , de az nem egy szakállas öreg volt hanem egy több millió évvel fejlettebb idegen civilizáció aki beleavatkozott a fejlődésünk menetébe vagy más irányba terelte hogy most itt lehetünk .
/Ha szabályokba ütközött töröljétek/
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 15., péntek 14:05
HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. augusztus 15., péntek 13:41
hiszen lényegében a különböző vallások miatt van rengeteg háború, pusztítás.. az emberek egyszerűen képtelenek elfogadni azt , hogy egyesek ebben, mások abban hisznek..wZoLee7 írta:részemről a vallás egy üzlet
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 15., péntek 13:40
első részhez +1wZoLee7 írta:áh ez egy olyan téma amin hetekig lehetne elmélkedni, de akkor se jutnánk semmire
én teljesen evolúció és tudomány párti vagyok...ha valaki azt mondja idegen civilizáció akkor arra is a tudomány, a fejlettem technológia a válasz
részemről a vallás egy üzlet, egy cég ha úgy tetszik, akik anyagilag remekül állnak, és kihasználják az emberek hiszékenységét...viszont ez nem baj, vannak dolgok amiket könnyebb így elviselni
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 15., péntek 13:35
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem