egyébként nem feltétlenül baj, ha az, lásd neuer, csak ha közben olyanokat csinál, mint pl az usa ellen, akkor nem túl hiteles..Drake írta: Attól,hogy német nem biztos,hogy olyan pötsfej mint Nojjer.Bár szerintem is elég unszimpatikus feje van.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 16., szombat 15:21
egyébként nem feltétlenül baj, ha az, lásd neuer, csak ha közben olyanokat csinál, mint pl az usa ellen, akkor nem túl hiteles..Drake írta: Attól,hogy német nem biztos,hogy olyan pötsfej mint Nojjer.Bár szerintem is elég unszimpatikus feje van.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 16., szombat 15:15
Attól,hogy német nem biztos,hogy olyan pötsfej mint Nojjer.Bár szerintem is elég unszimpatikus feje van.ziro4vr írta: mascherano, alba..vv elment, de helyette meg jött az arrogáns kispöts ter stegen
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 16., szombat 15:04
mascherano, alba..vv elment, de helyette meg jött az arrogáns kispöts ter stegenmorientes írta:Buszkecc,Alves...volt ott már felhozatal azelőtt is...de legalább nekik is lesz egy ilyen negativ
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 16., szombat 15:01
Buszkecc,Alves...volt ott már felhozatal azelőtt is...de legalább nekik is lesz egy ilyen negativ
HozzászólásSzerző: LuizNazario » 2014. augusztus 16., szombat 14:40
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 15., péntek 21:12
Magáért beszél, ehhez nem kell magyarázat...torjack írta:volt amúgy erre valaha magyarázat, hogy ez a szitu miért kifelé szabadrúgás volt? mármint olyan magyarázat, amit nem barcás mondott.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 15., péntek 20:57
volt amúgy erre valaha magyarázat, hogy ez a szitu miért kifelé szabadrúgás volt? mármint olyan magyarázat, amit nem barcás mondott.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 15., péntek 20:50
nem akarlak bántani, de ez mi?
HozzászólásSzerző: TBone » 2014. augusztus 15., péntek 20:47
ez mekkora szégyen volt te jóságos ég
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 15., péntek 20:20
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 15., péntek 20:18
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 15., péntek 20:13
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. augusztus 15., péntek 20:05
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. augusztus 15., péntek 19:35
HozzászólásSzerző: Gilberto » 2014. augusztus 15., péntek 19:30
Ez így van, ebben igazat adok nekik. Viszont ha már szó volt a színvonal süllyedéséről, meglehetne próbálni normális módon közzétenni, nem pedig ilyen mélytorkos dolgokat írni. Na mindegy, ezzel én ezt le is zártam.nézd meg kroost, ő kiemelte hogy cristiano nagyszerű játékos, de a realnak vannak más nagyszerű játékosai is.. azért csak van különbség a kettő között, gondolom erre gondoltak a többiek.
HozzászólásSzerző: 'Az » 2014. augusztus 15., péntek 19:24
HozzászólásSzerző: Gilberto » 2014. augusztus 15., péntek 19:19
Mégis mit kellene mondania, hogy a Real Madrid a kedvenc csapata, csak ide nem kellett, ezért a Barcelona-ba igazolt? Vagy hogy Cristiano-t tartja a világ legjobbjának, de neki csak Messi jutott? Nem értem miért kell mindenbe belekötni, persze könnyebb kisovodás módjára viselkedni. Én sem mondom, hogy szimpatikusabb lett a szememben, de ezek "kötelező körök", melyeket le kellett rónia, ennyi az egész.na már megy a seggbekuki :DD
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 15., péntek 18:27
Mélytorok lesz az.mathers írta:na már megy a seggbekuki :DD
http://fcb24.blog.nepsport.hu/archives/ ... 1tszhatok/
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. augusztus 15., péntek 18:16
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 15., péntek 15:45
Jelenlévő fórumozók: 92 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem