Igyekszik az ember.RealMiki írta:@Realista24:
Őszintén megmondom, sokszor zavart korábban a szigorú moderátori tevékenységed.
A mainak viszont k.rvára örülök.

Egyébként nem is vagyok szigorú

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 15., péntek 20:37
Igyekszik az ember.RealMiki írta:@Realista24:
Őszintén megmondom, sokszor zavart korábban a szigorú moderátori tevékenységed.
A mainak viszont k.rvára örülök.
HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. augusztus 15., péntek 19:38
HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. augusztus 15., péntek 18:53
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 15., péntek 15:20
HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. augusztus 15., péntek 14:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 15., péntek 14:46
HozzászólásSzerző: 9RoNaLdO9 » 2014. augusztus 15., péntek 14:44
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 15., péntek 14:19
dettóP. Krisz írta: Én ateistának vallom magam részben , egyrészt amit meg lehet magyarázni , és megdönthetetlenül lehet bizonyítani tudományosan akkor miért keressek rá magyarázatot a hitben vagy vallásban .
Másrészt a teremtés oldaláról vizsgálva elhiszem hogy lehetett Teremtő , de az nem egy szakállas öreg volt hanem egy több millió évvel fejlettebb idegen civilizáció aki beleavatkozott a fejlődésünk menetébe vagy más irányba terelte hogy most itt lehetünk .
/Ha szabályokba ütközött töröljétek/
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 15., péntek 14:05
HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. augusztus 15., péntek 13:41
hiszen lényegében a különböző vallások miatt van rengeteg háború, pusztítás.. az emberek egyszerűen képtelenek elfogadni azt , hogy egyesek ebben, mások abban hisznek..wZoLee7 írta:részemről a vallás egy üzlet
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 15., péntek 13:40
első részhez +1wZoLee7 írta:áh ez egy olyan téma amin hetekig lehetne elmélkedni, de akkor se jutnánk semmire
én teljesen evolúció és tudomány párti vagyok...ha valaki azt mondja idegen civilizáció akkor arra is a tudomány, a fejlettem technológia a válasz
részemről a vallás egy üzlet, egy cég ha úgy tetszik, akik anyagilag remekül állnak, és kihasználják az emberek hiszékenységét...viszont ez nem baj, vannak dolgok amiket könnyebb így elviselni
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 15., péntek 13:35
HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. augusztus 15., péntek 13:27
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. augusztus 15., péntek 12:44
Én ateistának vallom magam részben , egyrészt amit meg lehet magyarázni , és megdönthetetlenül lehet bizonyítani tudományosan akkor miért keressek rá magyarázatot a hitben vagy vallásban .szilamer írta:Visszatérve az álmodós halál utáni vallásos dologhoz.
Meglepő, hogy magyarországon ennyi sok ateista van, és egyre több. Én ezt a magyar nép általános pesszimitásával kötöm össze, még aki optimistának is vallja magát szerintem azokban is benne van egy általános pesszimitás ami elhiteti velük, hogy nincs semmi a halál után. Persze ezeken kívűl vannak a személyes okokból ateistává váló emberek de ez más.
Na most nem téritgetni akartam, csak szeretem ezt a témát és ha már felhozódott, gondoltam leírom a véleményem. Ha valaki szeretne még erről beszélni az írjon rám
HozzászólásSzerző: Gonzi » 2014. augusztus 15., péntek 12:41
Ő a kereszténységről beszélt, amire te gondolsz az pedig csak a katolikus egyház.kelemen.istvan írta:Ne felejtsük el,hogy ez ugyan az a vallás, ahol búcsúcédulát lehetett vásárolni ..
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. augusztus 15., péntek 12:39
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 15., péntek 12:23
Érdekes kis hsz volt szerintem, nekem legalábbis tetszett. Viszont a reinkarnálódással nekem egy "bajom" van.. Most tegyük fel, hogy meghalunk, utána megyünk "pihenni" kicsit a Nirvanába, Mennybe, Valhallába, édes mindegy hova, aztán egy idő után pedig visszatérünk a földre. Na most akkor van egy adott számú lélek gondolom, akik "keringenek". De akkor hogy lehet, hogy már 7 milliórdan élnek a földön, és folyamatosan nő a lakosság száma, régebben pedig tizede/százada ennyien voltak?szilamer írta:...
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. augusztus 15., péntek 12:21
Szerintem (nyílván) pont, hogy a gyenge embereknek segít, nyújt támaszt a vallás. Példálul könnyebb elfogadniuk egy közeli ismerősünk elvesztését,hogy igen..majd egyszer egy helyen újra együtt leszünk. Könnyebb feldolgozni..szilamer írta:Meglepő, hogy magyarországon ennyi sok ateista van, és egyre több. Én ezt a magyar nép általános pesszimitásával kötöm össze, még aki optimistának is vallja magát szerintem azokban is benne van egy általános pesszimitás ami elhiteti velük, hogy nincs semmi a halál után. Persze ezeken kívűl vannak a személyes okokból ateistává váló emberek de ez más.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. augusztus 15., péntek 11:53
GörögKezdetben volt a káosz, amelyből szétvált két ország, az északi jégország, a Niflheim, és a déli tűzország, a Muspellheim. Jég és tűz érintkezéséből keletkezett az első déróriás, Ymir, aki hímnős volt, és képes utódok létrehozására. Így keletkeztek az óriások.
Jól látható a hasonlóság, szerintem nem kell magyarázni.Kezdetben csak Khaosz, a tátongó üresség létezett, belőle vált ki Erbosz, az alvilági Sötétség, és Nüx, a fekete Éjszaka. Aztán megszületett Gaia, a széles mellű Föld, a világmindenség megingathatatlan alapja, s önmagából hívta létre Uranoszt, az Eget.
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. augusztus 15., péntek 11:17
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem