'Az írta:srácok most akkor valaki tud valami biztos infót hogy a bet365-el mi lesz? a maradék kis pénzemet feltolnám de nem akarom hogy az is eltűnjön a nagy semmibe ha hirtelen blokkolják az oldalt.
ilyen nem lesz.
a többi oldal is ugyanúgy működik tovább elérhetőek azok is amiket elvileg blokkoltak csak új linken.
a sportingbetre egyszer fizettem be, és küldtek sms-t az állítólagos blokkolás után hogy ezen a linken elérhetem az oldalt.
nekik sem jó ha csak fagyasztva van a pénzed, neked se, senkinek.
azok meg akik letiltják basszák meg. csináljanak egy bet365 versenyképes oldalt a tipmixproból és akkor majd ott bukom el a pénzemet.
de valamelyik nap néztem beten kb 200 élő esemény volt amire mindre lehetett fogadni, a tippmixpron meg egy darab se akkor éppen.
de visszatérve a kérdésre én szezonkezdetre töltök fel betre, teljes nyugodtságba.
itt napigazdasag.hu-s cikkből egy bekezdés.
Már öt online sportfogadó oldal is rajta van a hivatalos NAV-feketelistán; a BetClic, a Bet-at-Home, a Sportingbet, az Unibet és a Fortunawin – rögzíti a tényt a bet365 közösségi médiában elterjedt felhívása. Az, aki eddig ezeknél az irodáknál játszott, és továbbra is szeretne a Szerencsejáték Zrt.-t megkerülve online fogadni, mindenképp regisztráljon a bet365-re, hiszen ez az oldal már jelezte az államnak, hogy hajlandó a többletfizetésre is, illetve ha kell, megadja az ügyfelek pénzmozgási adatait. Ebben az esetben továbbra is legális keretek között működhet – olvasható az oldalon.