Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hugo Sanchez, Redondo, A két Laudrup
- Kedvenc csapatod: Real Madrid 1982 óta
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Egyébként egy valamit látnék itt szívesen a barcából, az az orvosi stáb. ja nem.......valószínüleg, ha kiderülne mit művelnek, még a Bernabeu helyét is sóval hintenék be. Nekünk nem olyan jó a médiánk. :Đ
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
igen biztos szimulált a hazai rendezésű vébén, hogy ne játszhasson az elődöntőben.Már bocs,neymarnak az égvilágon semmi baja,mármint amit itt összebőgött miatta a világ,hogy lebénul,meg ki tudja tud e járna....pfffffej ahhoz képest várható volt hogy szeptemberben kezdeni fog,fogadtam volna rá.........ami történt/történik vele azt néggyel kell mindig osztani annyira rájátszik.

újabb legenda hsz

-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hugo Sanchez, Redondo, A két Laudrup
- Kedvenc csapatod: Real Madrid 1982 óta
Nolító fiatal? 28 lesz októberben.Olvastam Én is a Nolito nyilatkozatot.De amúgy tök ésszerű lenne.Elmegy egy fiatal,és jön a helyére egy másik.
Azért attól hogy barca nevelés, még nem megy a háttérben a fúrévörjáng......

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Már bocs,neymarnak az égvilágon semmi baja,mármint amit itt összebőgött miatta a világ,hogy lebénul,meg ki tudja tud e járna....pfffffej ahhoz képest várható volt hogy szeptemberben kezdeni fog,fogadtam volna rá.........ami történt/történik vele azt néggyel kell mindig osztani annyira rájátszik.Az egyikük Pedro, a másik a hatalmas kérdőjel Messi, a harmadik meg a kettétört Neymar.
Messi meg ...hja...lehet igazad van,ki tudja mi van.....lehet hogy fizetésemelésre hajt

Pedro? Amilyen jól indult,annyira beleszürkült....vagy inkább amikor ment a nagy 3asnak,akkor a többi is jobb volt,mert "húzták " őket magukkal......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Olvastam Én is a Nolito nyilatkozatot.De amúgy tök ésszerű lenne.Elmegy egy fiatal,és jön a helyére egy másik.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ááá, még sokan is leszünk..ziro4vr írta:az arc az megvolt, de a teljesítmény ezek szerint nem...nem lesztek így kevesen?

Egy fél délután alatt úgy lelombozták a lelkesedésemet Zubiék, hogy az valami elképesztő.. Lassan nézek valami járatot Bacelonába, aztán kimegyek a stadion elé tüntetni..
Ezt csak spekulálod te is Nolito nyilatkozata alapján, vagy tényleg van róla szó?Drake írta:Lucho Nolitot akarja Deu helyére.Ő is La Masiás,de eladtuk a Celtának.Gondolom ott haverkodtak össze.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Lucho Nolitot akarja Deu helyére.Ő is La Masiás,de eladtuk a Celtának.Gondolom ott haverkodtak össze.ziro4vr írta:az arc az megvolt, de a teljesítmény ezek szerint nem...nem lesztek így kevesen?soadroli írta:Közben Deulofeu 1 évre a Sevilláé, kölcsönben.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
az arc az megvolt, de a teljesítmény ezek szerint nem...nem lesztek így kevesen?soadroli írta:Közben Deulofeu 1 évre a Sevilláé, kölcsönben.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
kellene még oda wagner lowe is hogy meglegyen a könyörtelen átütő erő és a kreativ magaslat.csabi* írta:sao pauloban pato után ganso a legnagyobb király.. utánuk meg kaká
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
Barcelona close in on €12m signing of Sao Paulo defender Douglas. [Sport.es]
Egyelőre csak a 'Sport' írogat a csávóról, de már kezdek aggódni.. Ha ezt Zubiék meglépik..
Hehe, hol vagy ilyenkor?? Nyugtass meg, hogy Pato mellett ő a legnagyobb király a Sao Pauloban!!
szerk.: Na most meg jó..
Egyelőre csak a 'Sport' írogat a csávóról, de már kezdek aggódni.. Ha ezt Zubiék meglépik..

Hehe, hol vagy ilyenkor?? Nyugtass meg, hogy Pato mellett ő a legnagyobb király a Sao Pauloban!!

Not Found(404)Realista24 írta:http://korner.ee/wp-content/uploads/140 ... 626948.jpg
Az élet a legnagyobb mókamester, nem?
szerk.: Na most meg jó..

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Ha bemutathatják, akkor a pontos ára is jöhet, azt nyilatkozta az elnök akkor közlik az árat, ha bemutathatják.
-
Jaja. Bartoéknak ez volt a legfontosabb szerintem..attareal írta:akkor gondolom be is mutathatják.

-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
akkor gondolom be is mutathatják.palesz77 írta:Ha elvonatkoztatok attól, hogy valaki lábat tör 0 meccs eltiltással, akkor én is így gondolom. Már harmadszor csinálta, visszaesőként meg egyre súlyosbítani kell az ítéletet.. Így, hogy edzhet egész korrekt lett a döntés azt mondom én is - pedig eleinte nagyon kardoskodtam ellene..realistahuni írta:Az edzéstől való megvonás mondjuk tényleg túlzás volt viszont tekintve, hogy kétszeres visszaeső bőven megérdemelte ezt.
Viszont tavaly a hosszú eltiltása után az első meccsén duplázni tudott..![]()
(Tudom, hogy tök más a szitu..
)
Szerintem meg Messi marad a visszavont támadó, mint a felkészülési meccseken Rafinha, csak jobbra előtte nem Suárez lesz addig, hanem Pedro(wZoLee7 írta:akkor addig biztos Messi lesz a center...ellenünk nem hiszem hogy változtatnának, utána lesz érdekes...ha Messi marad középen és Suarez megy ki szélre akkor ott annak lőttek is).
szerk.: Luis Suarez can play the Gamper Trophy game on Monday. Friendly games don't fall under his ban any longer. #fcblive [rac1]
Juhú, legalább láthatom játszani egy kicsit majd november előtt is..
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
-
Ha elvonatkoztatok attól, hogy valaki lábat tör 0 meccs eltiltással, akkor én is így gondolom. Már harmadszor csinálta, visszaesőként meg egyre súlyosbítani kell az ítéletet.. Így, hogy edzhet egész korrekt lett a döntés azt mondom én is - pedig eleinte nagyon kardoskodtam ellene..realistahuni írta:Az edzéstől való megvonás mondjuk tényleg túlzás volt viszont tekintve, hogy kétszeres visszaeső bőven megérdemelte ezt.
Viszont tavaly a hosszú eltiltása után az első meccsén duplázni tudott..

Szerintem meg Messi marad a visszavont támadó, mint a felkészülési meccseken Rafinha, csak jobbra előtte nem Suárez lesz addig, hanem Pedro(wZoLee7 írta:akkor addig biztos Messi lesz a center...ellenünk nem hiszem hogy változtatnának, utána lesz érdekes...ha Messi marad középen és Suarez megy ki szélre akkor ott annak lőttek is

szerk.: Luis Suarez can play the Gamper Trophy game on Monday. Friendly games don't fall under his ban any longer. #fcblive [rac1]
Juhú, legalább láthatom játszani egy kicsit majd november előtt is..

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
akkor addig biztos Messi lesz a center...ellenünk nem hiszem hogy változtatnának, utána lesz érdekes...ha Messi marad középen és Suarez megy ki szélre akkor ott annak lőttek is
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Na, csodálkozom, hogy végre észszerű döntést tudtak hozni.
Az edzéstől való megvonás mondjuk tényleg túlzás volt viszont tekintve, hogy kétszeres visszaeső bőven megérdemelte ezt.
Az edzéstől való megvonás mondjuk tényleg túlzás volt viszont tekintve, hogy kétszeres visszaeső bőven megérdemelte ezt.