Viszont volt "szerencsém" meglesni a Lucy-t is. Na az egy bűnrossz film, kb minden el van cseszve benne ami lehetséges.
A FIFA filmet látta bárki is? Tényleg annyira szar mint amennyire mondják?
HozzászólásSzerző: Demes » 2014. augusztus 15., péntek 1:20
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 14., csütörtök 21:52
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 14., csütörtök 12:54
te az életről is leveszel hexh3x0r írta: (na de remelem nem vettem el csabi* kedvet a filmtol)
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. augusztus 14., csütörtök 8:49
HozzászólásSzerző: beneraul » 2014. augusztus 14., csütörtök 0:38
Megnéztem én is, tényleg nagyszerű. Akinek van félig-meddig kiforrott véleménye a katolikus egyházról, annak mindenképp ajánlott. Ennél jobban nehéz átadni, hogy mennyire visszafelé sül el az egész intézmény, még ha van is a tagjai között, aki jó szándékkal cselekszik, mint például ennek a filmnek a főszereplője. A Gleeson által játszott pap gyakorlatilag ember az embertelenségben, mégis ő kell, hogy feleljen az egyház bűneiért. Magánemberként kudarcot vall, és a társadalomra is maximum kontraproduktívan tud hatni, pedig mindent megtesz az ellenkezője érdekében.soadroli írta:Méghogy nincsenek jó filmek mostanában. Most néztem meg a Calvary-t, kurvajó. Brendan Gleeson parádézik, a végén meg a pofám leszakadt. Ajánlom mindenkinek
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 13., szerda 23:38
Most jovok mozibol, ez a film aztan nagyon ott van.Remy írta:A galaxis őrzői
Hát ez kurvajó volt!!! kiváló karakterek, remek poénok, ütős harci jelenetek. Jól muzsikál ez a csapat, nagyon jól muzsikál!!! A zenék meg... húúúú. Egyenlőre 9+ nem tudom mi lesz a vége.
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. augusztus 13., szerda 19:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 12., kedd 23:33
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. augusztus 12., kedd 23:12
Volt, akinek elkerülte a figyelmét, itt egy másik zenész, amelyik felkerült a polcokra szinkronosan: A csodálatos Pókember 2.tubatibi írta:Egyébként akit érdekel az online polcokon fent az Amerika kapitány: A tél katonája, nagyon jó minőségben, szinkronnal.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 12., kedd 18:32
Nem tudom nálatok, hogy van, de nálunk gimiben az etika tanár megnézette velünk. Gondolom azóta is "hagyomány" nála.messideco írta:![]()
Hollywood egyik legsokoldalúbb színésze távozott. A holt költők társasága életem egyik meghatározó filmélménye, a középiskolában kötelezővé tenném a vetítését.
R.I.P.
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. augusztus 12., kedd 18:29
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. augusztus 12., kedd 6:53
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. augusztus 12., kedd 3:25
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. augusztus 12., kedd 2:21
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 12., kedd 1:08
Variety és IMDB is lehozta. Ez nem kamu sajnos.soadroli írta:Pont most olvasom, elvileg öngyilkosságRemy írta:Bazeg meghalt Robin WilliamsBár sok kamu halálhír van mostanában, reméljük ez is az.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. augusztus 12., kedd 1:07
Pont most olvasom, elvileg öngyilkosságRemy írta:Bazeg meghalt Robin Williams
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 12., kedd 1:06
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. augusztus 11., hétfő 23:35
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 11., hétfő 23:18
Nekem tetszett. Hangulatos mese, vannak benne jo poenok is, egyszer mindenkepp megeri megnezni.Marci77 írta:A Lego Movie jo film?
Na igen, az is fontos, hogy mekkora elvarassal ulsz be egy filmre. Velem is nem egyszer elofordult mar, hogy egy filmrol mindenkitol azt hallottam, hogy mennyire kiraly, ezert tudat alatt tul magasra tettem a lecet es persze hogy vegul csalodnom kellett.Zsombor írta:Igen, ez a film elég nagy hype-ot kapott, és nem azért, mert 10-ből 9 embernek tetszik, hanem mert már a trailer alapján írták rengetegen, hogy milyen hiperszupercsúcskirály film lesz. Picit hasonlót éreztem a man of steelnél is, csalódás is lett a számomra, és bár már egyre kevesebb képregény alapján készülő filmet lesek moziba, erre beülök, de nincs sok elvárásom.
Zsoc írta:Jaja, én is fent voltam, mert pont nem volt meló ma, úgyhogy megnéztem egy filmet éjjel, jó hosszú volt így elhúzodott, mondtam is a haveromnak, hogy jobb lett volna ha a barátnőm is itt van, akkor már le sem feküdtem volna, de azért fáradt voltam, úgyhogy nem volt erőm írni már, így aztán elmaradt, már kipihentem magam szerencsére, így mostmár kezdődhet az este, megyünk szörpözgetni egyet, de igaza van Fószt barátnak. +1, Gabi!lordgabi írta:Sokadjára is előjött a téma, tegnap hajnalban én is majdnem írtam ezzel kapcsolatban, csak nem nagyon tudtam megfogalmazni, nagy +1, druszám!![]()
Lehet hogy unalmas neked ez az egesz kepregenyes tema, amivel egyebkent semmi baj, mindenkinek mas tetszhet, de szerintem az se (annyira) jo hozzaallas, ha azt mondod, hogy nem tetszik a tema, ezert max akkor jossz ha olyanrol irnak, ami neked is tetszik. Mert azert te is ugyanugy elojohetsz a sajat temakoroddel mint masok.sentry írta:Az biztos, és nem sértődés okán, de ide max akkor fogok filmről írni, ha nem a dc vs marvel, meg a B és C kategóriás filmekről fog pörögni a topik. Lehet anyázni, hogy ez nem filmes blog stb, nem is akarom megszabni miről legyen szó, de más amikor 62423x jön fel ugyan az a téma, ugyan attól az embertől.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 11., hétfő 22:04
Ha már pluszegyezünk, akkor én erre szavazok.MyStiQ írta:Egyébként a viccet félretéve: tényleg ez a baj, amit Zsombi leírt.
Itt nem lehet beszélgetni, mert jön Remy, és mindenre reagál, illetve mindent megmagyaráz. hehének csak másfél óra kikapcsolódást jelentenek a DC/Marvel filmek, de ez nem úgy van, mert annál sokkal többet érnek ezek. Sentrynek szintén nem tetszik, akkor Sentry sem ért hozzá. R24-nél az Amerika kapitány 2 az üdítő kivétel, de ez R24 hibája, mert nem látja a mögöttes tartalmat. Gyakorlatilag egy "orvos válaszol rovat" ez a topik.
Ha más topikban zavarja az embereket, ha R.M.C.F sokszor leírja, hogy ő megmondta 10 éve, vagy ha máshol zavarja a többieket, hogy hehe állandóan Patoval buziskodik, akkor ez is zavarhatja a fórumozókat, nem?
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem