palesz77 írta:Csak ő meg már nem fog jönni nagy eséllyel..csabi* írta:cuadrado is támadó szellemű :ĐMarad ez az avám..
![]()
Na....akkor ő lett volna a következő túlfújt alak? Iniesta után szabadon? Össze sem lehet őket hasonlitani.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 14., csütörtök 22:29
palesz77 írta:Csak ő meg már nem fog jönni nagy eséllyel..csabi* írta:cuadrado is támadó szellemű :ĐMarad ez az avám..
![]()
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 14., csütörtök 22:25
ó,dehogynemAzért attól hogy barca nevelés, még nem megy a háttérben a fúrévörjáng......![]()
![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 14., csütörtök 22:06
hehe írta:igen biztos szimulált a hazai rendezésű vébén, hogy ne játszhasson az elődöntőben.Már bocs,neymarnak az égvilágon semmi baja,mármint amit itt összebőgött miatta a világ,hogy lebénul,meg ki tudja tud e járna....pfffffej ahhoz képest várható volt hogy szeptemberben kezdeni fog,fogadtam volna rá.........ami történt/történik vele azt néggyel kell mindig osztani annyira rájátszik.![]()
![]()
újabb legenda hsz
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 14., csütörtök 22:03
Csak ő meg már nem fog jönni nagy eséllyel..csabi* írta:cuadrado is támadó szellemű :Đ
HozzászólásSzerző: Schulcz » 2014. augusztus 14., csütörtök 22:02
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 14., csütörtök 22:00
igen biztos szimulált a hazai rendezésű vébén, hogy ne játszhasson az elődöntőben.Már bocs,neymarnak az égvilágon semmi baja,mármint amit itt összebőgött miatta a világ,hogy lebénul,meg ki tudja tud e járna....pfffffej ahhoz képest várható volt hogy szeptemberben kezdeni fog,fogadtam volna rá.........ami történt/történik vele azt néggyel kell mindig osztani annyira rájátszik.

HozzászólásSzerző: Schulcz » 2014. augusztus 14., csütörtök 21:59
Nolító fiatal? 28 lesz októberben.Olvastam Én is a Nolito nyilatkozatot.De amúgy tök ésszerű lenne.Elmegy egy fiatal,és jön a helyére egy másik.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 14., csütörtök 21:52

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 14., csütörtök 21:50
Már bocs,neymarnak az égvilágon semmi baja,mármint amit itt összebőgött miatta a világ,hogy lebénul,meg ki tudja tud e járna....pfffffej ahhoz képest várható volt hogy szeptemberben kezdeni fog,fogadtam volna rá.........ami történt/történik vele azt néggyel kell mindig osztani annyira rájátszik.Az egyikük Pedro, a másik a hatalmas kérdőjel Messi, a harmadik meg a kettétört Neymar.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 14., csütörtök 21:47
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 14., csütörtök 21:45
Ááá, még sokan is leszünk..ziro4vr írta:az arc az megvolt, de a teljesítmény ezek szerint nem...nem lesztek így kevesen?
Ezt csak spekulálod te is Nolito nyilatkozata alapján, vagy tényleg van róla szó?Drake írta:Lucho Nolitot akarja Deu helyére.Ő is La Masiás,de eladtuk a Celtának.Gondolom ott haverkodtak össze.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 14., csütörtök 21:44
Lucho Nolitot akarja Deu helyére.Ő is La Masiás,de eladtuk a Celtának.Gondolom ott haverkodtak össze.ziro4vr írta:az arc az megvolt, de a teljesítmény ezek szerint nem...nem lesztek így kevesen?soadroli írta:Közben Deulofeu 1 évre a Sevilláé, kölcsönben.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 14., csütörtök 21:38
az arc az megvolt, de a teljesítmény ezek szerint nem...nem lesztek így kevesen?soadroli írta:Közben Deulofeu 1 évre a Sevilláé, kölcsönben.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 14., csütörtök 21:32
kellene még oda wagner lowe is hogy meglegyen a könyörtelen átütő erő és a kreativ magaslat.csabi* írta:sao pauloban pato után ganso a legnagyobb király.. utánuk meg kaká
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. augusztus 14., csütörtök 21:30

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 14., csütörtök 21:15

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 14., csütörtök 21:11
Not Found(404)Realista24 írta:http://korner.ee/wp-content/uploads/140 ... 626948.jpg
Az élet a legnagyobb mókamester, nem?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 14., csütörtök 20:58
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. augusztus 14., csütörtök 15:50
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 14., csütörtök 15:33
Jaja. Bartoéknak ez volt a legfontosabb szerintem..attareal írta:akkor gondolom be is mutathatják.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem