csak még kiegészítette a pénz, drog, fegyverek, kurvák felsorolássalcsabi* írta: leírtad egy átlagos napom![]()
OFF
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: OFF
Teljes mértékben adom.Előbb hiszek a lélekvándorlásban, mint bármiben, de sztem egész egyszerűen az agyunk így próbálja elfogadtatni velünk a halált, hogy olyan képeket láttat velünk, amitől kellemes érzés tölt el minket. Én is sokmindent olvastam, sok beszámolót, ki látott ezt, azt, amazt, ki mesélt előző életekről, de semmi nem bizonyítja, hogy ezek az "emlékek" nem a tudatalattiból jöttek elő, lehet évekkel korábban, tv-ben vagy bárhol láttak, hallottak valamit, így aztán persze, hogy egyezik a valósággal a mese.
Nem akarom megbántani a hívő embereket, de azért mára már a tudomány jó pár "hiedelmet" megcáfolt.
+ egy fasza lambo.Pénz, drog, fegyverek, kurvák, madridom fórum
- BlancoMark
Ehhez kapcsolódóan:zalkrisz írta:Előbb hiszek a lélekvándorlásban, mint bármiben, de sztem egész egyszerűen az agyunk így próbálja elfogadtatni velünk a halált, hogy olyan képeket láttat velünk, amitől kellemes érzés tölt el minket. Én is sokmindent olvastam, sok beszámolót, ki látott ezt, azt, amazt, ki mesélt előző életekről, de semmi nem bizonyítja, hogy ezek az "emlékek" nem a tudatalattiból jöttek elő, lehet évekkel korábban, tv-ben vagy bárhol láttak, hallottak valamit, így aztán persze, hogy egyezik a valósággal a mese.pátkán írta:....
Erre szoktam mondani, hogyha nincs semmi, akkor sem kell aggódni, mert születésünk előtt sem léteztünk, mégis túléltük
http://neon.hu/bulvar_rovat/a-kisfiu-ak ... ere-281288
-
csabi*
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
leírtad egy átlagos napomnmate írta:csabi* írta:szerintem halál után nincs semmi, ezért kell kiélvezni az ittlétünket. de ne legyen igazam
Pénz, drog, fegyverek, kurvák, madridom fórum#yolo

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
szerintem a halál után felkerülünk a mennybe, ahol mindenki szív és backstreet boysra táncol
viccet félretéve, szoktunk pár kör pia után ilyenekről filozofálgatni, de engem nehéz meggyőzni másról, minthogy a nagy és végtelen semmi vár a halál után.
viccet félretéve, szoktunk pár kör pia után ilyenekről filozofálgatni, de engem nehéz meggyőzni másról, minthogy a nagy és végtelen semmi vár a halál után.
Nem illik.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Előbb hiszek a lélekvándorlásban, mint bármiben, de sztem egész egyszerűen az agyunk így próbálja elfogadtatni velünk a halált, hogy olyan képeket láttat velünk, amitől kellemes érzés tölt el minket. Én is sokmindent olvastam, sok beszámolót, ki látott ezt, azt, amazt, ki mesélt előző életekről, de semmi nem bizonyítja, hogy ezek az "emlékek" nem a tudatalattiból jöttek elő, lehet évekkel korábban, tv-ben vagy bárhol láttak, hallottak valamit, így aztán persze, hogy egyezik a valósággal a mese.pátkán írta:....
Erre szoktam mondani, hogyha nincs semmi, akkor sem kell aggódni, mert születésünk előtt sem léteztünk, mégis túléltük
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
én nem hiszek túl sok mindenben...így sajnos szerintem a halál után a nagy semmi van...ha elgondolkodok ezen mindig szar érzés fog el, mert tudom hogy egyszer mindennek vége lesz
Dobok fel egy számomra érdekes témát. ( akit nem érdekel nem kinevetni, nem gúnyolódni, nem válaszolni..)
Na szóval az álmaink. Tegnap azt álmodtam , hogy álmomban meghaltam, de most először nem tudtam irányítani, hogy a "megsemmisülés" előtt felébredjek. Ahogy megtörtént az eset, a szüleimre gondoltam, egy furcsa hangott hallottam ( nagyon szeretném valamihez hasonlítani, de nem tudom) és sajnos felébredtem. Pedig ki tudja, lehet álmomban láttam volna mivan a halál után? (Számomra ez tök érdekes. Az álmoskönyv szerint: Ha meghalsz álmodban: egy életszakasz lezárása; az élethez és dolgokhoz való hozzáállásod képes vagy megváltoztatni. Amúgy ha minden igaz lesz egy hatalmas változás a jövő héten az életemben, de erről nem beszélnék.)
Régebben olvastam, hogy ilyen klinikai halálból visszahozott emberek történeteit és az összes ugyanazt mondta ,hogy miután ugye leállt a szíve, mintha átléptek volna egy másik világba, és ott voltak az elhunyt szerettei.. és amikor visszahozták a dokik, mindegyik azt mondta ,hogy én itt maradok veletek, és hogy a szeretteik meg mondták nekik ,hogy menjenek vissza még nincs itt az idő.
Szerintetek van valami a halál után? Találkozhatunk még a szeretteinkkel? (mindenemet odaadnám ha csak 10 percet még beszélhetnék a nagypapámmal) Vagy jön a teljes "megszűnés" és nem történik majd semmi? Ez csupán hit kérdése lenne?
Na szóval az álmaink. Tegnap azt álmodtam , hogy álmomban meghaltam, de most először nem tudtam irányítani, hogy a "megsemmisülés" előtt felébredjek. Ahogy megtörtént az eset, a szüleimre gondoltam, egy furcsa hangott hallottam ( nagyon szeretném valamihez hasonlítani, de nem tudom) és sajnos felébredtem. Pedig ki tudja, lehet álmomban láttam volna mivan a halál után? (Számomra ez tök érdekes. Az álmoskönyv szerint: Ha meghalsz álmodban: egy életszakasz lezárása; az élethez és dolgokhoz való hozzáállásod képes vagy megváltoztatni. Amúgy ha minden igaz lesz egy hatalmas változás a jövő héten az életemben, de erről nem beszélnék.)
Régebben olvastam, hogy ilyen klinikai halálból visszahozott emberek történeteit és az összes ugyanazt mondta ,hogy miután ugye leállt a szíve, mintha átléptek volna egy másik világba, és ott voltak az elhunyt szerettei.. és amikor visszahozták a dokik, mindegyik azt mondta ,hogy én itt maradok veletek, és hogy a szeretteik meg mondták nekik ,hogy menjenek vissza még nincs itt az idő.
Szerintetek van valami a halál után? Találkozhatunk még a szeretteinkkel? (mindenemet odaadnám ha csak 10 percet még beszélhetnék a nagypapámmal) Vagy jön a teljes "megszűnés" és nem történik majd semmi? Ez csupán hit kérdése lenne?
joabulicsak
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
na szép, mosolyától megfagy az emberben a vérrevolver írta:hát ez mi a f***om
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Legalább ivott az egészségünkre... hogy találtál rá erre a... valamire?revolver írta:hát ez mi a f***om
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Asszonykámtól kaptam... :Đ Neki bejön az a lényeg :Đ Amúgy szerintem nem rosszRealista24 írta:A Real parfümmel vallatni lehetne![]()
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én a golyós deo(Adidas) + parfüm(változó) párti vagyok.
Torrente, te vagy az?hehe írta:egy igazi férfi szőrös, büdös és kibaszott kemény.
emellett gáláns, lovagias, kurvára bírja a piát, hogy A Nőt haza tudja vinni bármilyen állapotban, és keményen a magáévá tudja tenni akármilyen élethelyzetben.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Real parfümmel vallatni lehetne
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
a parfüm olyan téma, amire szívesen költök. ott számít a minőség..nem azt mondom, nekem is vannak higított/másolat termékek, a sarki közértbe nem origi armanit használok, de nah..aki megteheti, legyen igényes ilyen téren
Nem illik.
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én mániákus parfümös vagyok amúgy...
Mindig van 3-4 fajta ami bejön. Abból 1-2 márkásabb mindig van. Most van egy Paco 1Milion meg egy Real Madrid :Đ
Meg az anyjával él, babettával jár és macskája van :Đhehe írta:egy igazi férfi szőrös, büdös és kibaszott kemény.
emellett gáláns, lovagias, kurvára bírja a piát, hogy A Nőt haza tudja vinni bármilyen állapotban, és keményen a magáévá tudja tenni akármilyen élethelyzetben.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Te legalább stílusosan adsz annyira magadra, hogy nem ilyen Axe-féle tucat szarokkal mérgezed magadatRealista24 írta:Acqua Di Gio szettet használok, parfüm és stift, nagyon csípem a stiftjét.
@hehe
Jó nem lehet mindenki akkora Jason Statham, mint te
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
milyen buzulás megy itt, mint kislányok pizsipartin
egy igazi férfi szőrös, büdös és kibaszott kemény.
ez a boldog élet titka.
egy igazi férfi szőrös, büdös és kibaszott kemény.
ez a boldog élet titka.