easy win.Takesz írta:Neuer, Robben es Ronaldo van az UEFA 3mas listajan az UEFA ev jatekosa dijert folyo kuzdelemben.

messi

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 14., csütörtök 15:22
easy win.Takesz írta:Neuer, Robben es Ronaldo van az UEFA 3mas listajan az UEFA ev jatekosa dijert folyo kuzdelemben.
HozzászólásSzerző: Takesz » 2014. augusztus 14., csütörtök 15:17
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 14., csütörtök 12:35
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 14., csütörtök 11:05
realistahuni írta:Hánynom kell ettől a szennymédiától.
Még hányan fogják lehozni, ezt a "CR lábbujjhegyre állt a csapatfotónál mert menő akart lenni" bullshitet?![]()
![]()
Itt azért bevillannak RMCF kolléga regényei amiket írt ezekről a dolgokról az elmúlt években.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. augusztus 14., csütörtök 10:22
HozzászólásSzerző: Kiskrüt » 2014. augusztus 14., csütörtök 10:17
Én úgy tudom, hogy ingyen ment el. A 10 millió pedig úgy jött össze, hogy 2.5 milliót keres majd évente és 4 éves szerződést kötött a Milannal csak szerencsésen félrefordították a hírt és most így terjed.El Unico írta:Azt olvastam,hogy Diego Lopezért 10 millió eurót kaptunk. Igaz ez? Vagy ingyen távozott?
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. augusztus 14., csütörtök 10:15
mással nem tudnak előállni, mert a csapatnak, és ronaldonak is jól mennek a dolgok...realistahuni írta:Hánynom kell ettől a szennymédiától.
Még hányan fogják lehozni, ezt a "CR lábbujjhegyre állt a csapatfotónál mert menő akart lenni" bullshitet?![]()
![]()
Itt azért bevillannak RMCF kolléga regényei amiket írt ezekről a dolgokról az elmúlt években.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 14., csütörtök 10:12
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. augusztus 14., csütörtök 9:04
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. augusztus 14., csütörtök 7:55
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. augusztus 14., csütörtök 1:55
egyszerűen csak BarCAS. elég kreatív?palesz77 írta:Szerintem is ez lesz. Meg azt is el tudom képzelni, hogy barátságos meccseken is pályára léphet majd - Gamper!Drake írta:Szerintem csak megfelezik. A "nem edzhet a csapattal" részt fogják eltörölni.-, de erre már nem vennék mérget. Kíváncsi leszek nagyon mindenesetre, de már csak pár órát kell kibírni addig..
![]()
Kíváncsi vagyok amúgy milyen becenevünk lesz akkor, ha törölnek a büntetésből, mert ezt a CAS-t a Barcelonaba nehéz lenne begyömöszölni..![]()
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 14., csütörtök 0:53
Szerintem is ez lesz. Meg azt is el tudom képzelni, hogy barátságos meccseken is pályára léphet majd - Gamper!Drake írta:Szerintem csak megfelezik. A "nem edzhet a csapattal" részt fogják eltörölni.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 14., csütörtök 0:48
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 14., csütörtök 0:39
Hát kitudja...Drake írta:Suárez a vámpírkodása miatt el van tiltva minden futballal kapcsolatos eseményről is.Szval szerintem az ő nevét kihúzhatjuk.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 14., csütörtök 0:37
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. augusztus 13., szerda 23:49
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. augusztus 13., szerda 23:19
Reméljük nemFuentealbilla írta:UEFA díjról révén szó CR mellett Suarez triós szereplése biztosnak látszik talán.. A harmadik ember lehet lényegében akárki az itt felsoroltak közül. Kiváncsi vagyok mások véleményére is. Messit vajon benyomják a FIFA rendezvény VB-nek hála?szerda, 21:38 Az UEFA holnap teszi közzé a három döntős kilétét, akik megküzdenek a legjobb UEFA év játékosa díjért. A szaklapok szerint a legesélyesebb Cristiano Ronaldo, mellette még kilencen vannak versenyben: Diego Costa, Lahm, Müller, Neuer, Robben, Messi, Luis Suarez, Di Maria és James Rodriguez. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. augusztus 13., szerda 23:04
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 13., szerda 22:31
UEFA díjról révén szó CR mellett Suarez triós szereplése biztosnak látszik talán.. A harmadik ember lehet lényegében akárki az itt felsoroltak közül. Kiváncsi vagyok mások véleményére is. Messit vajon benyomják a FIFA rendezvény VB-nek hála?szerda, 21:38 Az UEFA holnap teszi közzé a három döntős kilétét, akik megküzdenek a legjobb UEFA év játékosa díjért. A szaklapok szerint a legesélyesebb Cristiano Ronaldo, mellette még kilencen vannak versenyben: Diego Costa, Lahm, Müller, Neuer, Robben, Messi, Luis Suarez, Di Maria és James Rodriguez. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2014. augusztus 13., szerda 21:48
Realista24 írta:Végleg, ha jól tudom.k!ll3rcsöcs írta:Srácok, Lopez most kölcsönbe ment? Mert nekem már nem egyértelmű.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem