HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 14., csütörtök 20:15
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. augusztus 14., csütörtök 20:08
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 14., csütörtök 20:02
HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. augusztus 14., csütörtök 19:18
Ez de érdekes, kösz szépen.BlancoMark írta:Ehhez kapcsolódóan:
http://neon.hu/bulvar_rovat/a-kisfiu-ak ... ere-281288
nekem nem kell ehhez pia, szeretek ilyenekről beszélgetni.ziro4vr írta:viccet félretéve, szoktunk pár kör pia után ilyenekről filozofálgatni,
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. augusztus 14., csütörtök 17:02
Pablo Escobar....a focista?csabi* írta: ne sértsd meg a legfiatalabb escobart pls
mert nem jársz jól![]()
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 14., csütörtök 16:10
ziro4vr írta:csak még kiegészítette a pénz, drog, fegyverek, kurvák felsorolássalcsabi* írta: leírtad egy átlagos napom![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 14., csütörtök 16:01
csak még kiegészítette a pénz, drog, fegyverek, kurvák felsorolássalcsabi* írta: leírtad egy átlagos napom![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 14., csütörtök 16:00
Teljes mértékben adom.Előbb hiszek a lélekvándorlásban, mint bármiben, de sztem egész egyszerűen az agyunk így próbálja elfogadtatni velünk a halált, hogy olyan képeket láttat velünk, amitől kellemes érzés tölt el minket. Én is sokmindent olvastam, sok beszámolót, ki látott ezt, azt, amazt, ki mesélt előző életekről, de semmi nem bizonyítja, hogy ezek az "emlékek" nem a tudatalattiból jöttek elő, lehet évekkel korábban, tv-ben vagy bárhol láttak, hallottak valamit, így aztán persze, hogy egyezik a valósággal a mese.
+ egy fasza lambo.Pénz, drog, fegyverek, kurvák, madridom fórum
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. augusztus 14., csütörtök 15:59
Ehhez kapcsolódóan:zalkrisz írta:Előbb hiszek a lélekvándorlásban, mint bármiben, de sztem egész egyszerűen az agyunk így próbálja elfogadtatni velünk a halált, hogy olyan képeket láttat velünk, amitől kellemes érzés tölt el minket. Én is sokmindent olvastam, sok beszámolót, ki látott ezt, azt, amazt, ki mesélt előző életekről, de semmi nem bizonyítja, hogy ezek az "emlékek" nem a tudatalattiból jöttek elő, lehet évekkel korábban, tv-ben vagy bárhol láttak, hallottak valamit, így aztán persze, hogy egyezik a valósággal a mese.pátkán írta:....
Erre szoktam mondani, hogyha nincs semmi, akkor sem kell aggódni, mert születésünk előtt sem léteztünk, mégis túléltük
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 14., csütörtök 15:58
leírtad egy átlagos napomnmate írta:csabi* írta:szerintem halál után nincs semmi, ezért kell kiélvezni az ittlétünket. de ne legyen igazam
Pénz, drog, fegyverek, kurvák, madridom fórum#yolo
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 14., csütörtök 15:56
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. augusztus 14., csütörtök 15:54
csabi* írta:szerintem halál után nincs semmi, ezért kell kiélvezni az ittlétünket. de ne legyen igazam
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. augusztus 14., csütörtök 15:53
Előbb hiszek a lélekvándorlásban, mint bármiben, de sztem egész egyszerűen az agyunk így próbálja elfogadtatni velünk a halált, hogy olyan képeket láttat velünk, amitől kellemes érzés tölt el minket. Én is sokmindent olvastam, sok beszámolót, ki látott ezt, azt, amazt, ki mesélt előző életekről, de semmi nem bizonyítja, hogy ezek az "emlékek" nem a tudatalattiból jöttek elő, lehet évekkel korábban, tv-ben vagy bárhol láttak, hallottak valamit, így aztán persze, hogy egyezik a valósággal a mese.pátkán írta:....
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 14., csütörtök 15:52
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 14., csütörtök 15:50
HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. augusztus 14., csütörtök 15:44
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 14., csütörtök 15:20
na szép, mosolyától megfagy az emberben a vérrevolver írta:hát ez mi a f***om
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 14., csütörtök 15:10
Legalább ivott az egészségünkre... hogy találtál rá erre a... valamire?revolver írta:hát ez mi a f***om
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. augusztus 14., csütörtök 14:53
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 14., csütörtök 13:28
Asszonykámtól kaptam... :Đ Neki bejön az a lényeg :Đ Amúgy szerintem nem rosszRealista24 írta:A Real parfümmel vallatni lehetne![]()
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem