12 eve volt a MU veres.

(linkelni telon nem tudok)
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. augusztus 15., péntek 13:49
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 15., péntek 13:24
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2014. augusztus 15., péntek 13:21
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. augusztus 15., péntek 13:09
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 15., péntek 1:15
vicc, hogy beleszámítanak.én talán a barimeccseket venném ki a számításból, akkor mi sem kúsznánk azzal előre, hogy sörmeccsen kazahsztánt meg kuvaitot verünk el nagy nehezen.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 14., csütörtök 12:52
Alapból úgy kéne lennie ennek a világranglistának, hogy aki kint volt a VB-n az legyen benne a TOP 32-ben
még az, hogy minden külföldi edző látja...látja ezt az egyszerű, mezei szurker is, de az se érdekel senkit. sőt látják ezt odafenn is, de a rendszer megváltoztatása sok, a mézesbödönből lakmározó "szakmabeli" pénztárcáját kurtítaná meg. azt meg egyik sem akarja.Azért milyen fura, hogy minden külföldi edző látja, hogy mi a probléma, de valamiért fönt ezt nem veszik észre...
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. augusztus 14., csütörtök 12:31
Azért milyen fura, hogy minden külföldi edző látja, hogy mi a probléma, de valamiért fönt ezt nem veszik észre...Morales szerint alapvetően az utánpótlással van probléma, a fiatal
játékosok állandóan ugyanazokat a gyakorlatokat ismételgetik, ezért hiányzik belőlük a dinamizmus, de van ötlete, hogyan lehetne hasznosítani a magyar futballistákat.
Arra gondoltam, hogy remekül lehetne használni női csapatoknál. Volt is egy center Kispesten, aki ráadásul az egyik legnagyobb fizetést élvezte, akitől meg is kérdeztem, van-e női csapat Kispesten, mert ott kibontakozhatna. A férfiak világában viszont puhány és gyenge. Állítom, több magyar klubban előfordul, hogy nem a legtehetségesebb gyerekek játszanak a különböző korosztályos csapatokban, hanem azok, akiknek az apja befolyásos ember, vagy ott hangoskodik mindig a partvonal mellett. Esetleg nem hálátlan, ha a gyereke szerephez jut. De van még ennél nagyobb gond is, az intelligencia hiánya. Szükség van tanult, lehetőség
szerint diplomás utánpótlás-szakemberekre, mert hogyan várhatjuk el egy alulképzett edzőtől, hogy a sportágat megtanítsa a gyerekeknek. Csak magasan képzett edzőktől és vezetőktől remélhető ez.
Flóri, lila de imádom!Egy esetben Urbán Flórián nem akarta elfogadni az ítéletemet,
odajött, le akarta harapni a fejemet. Akár sárga lapot is adhattam volna, de ehelyett odahajoltam hozzá és azt mondtam neki: Flóri! Kérlek nyugodj meg, a meccs után megiszunk két fröccsöt… Mire Urbán, akinek addig vérben forgott a szeme, elmosolyodva visszaszólt: Nem lehetne hármat? Dehogynem lehet!"
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 14., csütörtök 11:10
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. augusztus 14., csütörtök 11:05
Szivics logikája alapján simán vernénk őket, más kérdés, hogy az életben nem fogunk velük találkozni... Majd a dicsőséges őszi hadjárat után visszacsúszunk 20 helyet és talán már reálisabb lesz a dolog.Remy írta:Olyan jó látni, hogy miénk a világ 34. legjobb csapataCsak kapásból: Csehország, Ghána, Egyiptom, Ausztria, Japán, Izland, Montenegró, Norvégia, Kamerun, Dél-Korea, Lengyelország, Ausztrália
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 14., csütörtök 11:03
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 14., csütörtök 10:58
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 13., szerda 10:45
Meg is haragudtam most Juhászra :Đ Miért nem figyelt oda és fizette ki a másik csapat utiköltségeit is?Santi írta:Volt egy ilyen pár hete, úgyhogy elég sanszos, hogy lett volna valaki itthon is.
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. augusztus 13., szerda 10:37
Volt egy ilyen pár hete, úgyhogy elég sanszos, hogy lett volna valaki itthon is.Fuentealbilla írta:Valaki talán lett volna. De azért közel se biztos.wxyz írta:Szánalom média megint hozza a formáját. Köpködik a focit ahol csak tudják
Svédeknél se támogatták őket és gondolom máshol se nagyon. Tehát akkor miről is beszélünk?
Köpködés helyett hozták volna le hamarabb a hírt amikor kiderült, hogy nem tudnak kiutazni. Akkor talán nálunk is lett volna egy "Ibrahimovic"
Ibrának meg 1 napi fizetése a 15 millió euros fizujából amit odaadott.
Persze ettől még tisztelet jár neki érte.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. augusztus 12., kedd 20:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 12., kedd 19:25
danianevem írta:Első meccsét 2 gólos vezetés után, emberelőnyben bukta el. Azért ez is bravúrKerlon írta:akkor Moniz ott is dolgozik rendesen![]()
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. augusztus 12., kedd 19:22
Első meccsét 2 gólos vezetés után, emberelőnyben bukta el. Azért ez is bravúrKerlon írta:akkor Moniz ott is dolgozik rendesen
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 12., kedd 19:16
akkor Moniz ott is dolgozik rendesentorjack írta:áll ott a bál már egy ideje. moniz eleve egy 18 éves kölköt nevezett ki csékának. aki aztán 3 csapattársával éjszakába nyúlóan partizott, de a taxis felnyomta őket a klubnál, így mentek király után, miközben pár játékos már állítólag már puccsot szervez a holland ellenPipita írta:Szalai még ott van. meg Stieber, szerintem ennyi. A bakikirálynak meg gratulálok.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 12., kedd 18:40
áll ott a bál már egy ideje. moniz eleve egy 18 éves kölköt nevezett ki csékának. aki aztán 3 csapattársával éjszakába nyúlóan partizott, de a taxis felnyomta őket a klubnál, így mentek király után, miközben pár játékos már állítólag már puccsot szervez a holland ellenPipita írta:Szalai még ott van. meg Stieber, szerintem ennyi. A bakikirálynak meg gratulálok.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. augusztus 12., kedd 18:36
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 12., kedd 18:33
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem