OFF
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
20-25 kilométerre lakom Budapesttől (a Szigettől),de tisztán hallom a zenéket és a dübörgést

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Februárban és augusztusban is? :Đnmate írta:Magyarország is 20 fok körül van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kolumbiaziro4vr írta:neked is san franciscot ajánlom, 20 fok körül egész évben, bár lehet egy kicsit melegnek találnád...Remy írta: A legjobb ha 20 fok körül van. Az se túl meleg, se túl hideg. Kint is lehet lenni, bent sem őrül meg az ember, ráadásul még aludni is jól lehet. Futáshoz is király.Tökéletes.![]()
(trollfész szmájli kéne ide)

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
neked is san franciscot ajánlom, 20 fok körül egész évben, bár lehet egy kicsit melegnek találnád...Remy írta: A legjobb ha 20 fok körül van. Az se túl meleg, se túl hideg. Kint is lehet lenni, bent sem őrül meg az ember, ráadásul még aludni is jól lehet. Futáshoz is király.Tökéletes.

Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk a telet meg azért nem szeretem, mert teljesen elmegy az életkedvem. Sötét mindenhol, semmi élet... kissé lehangoló. Nyár ebből a szempontból fasza.Santi írta: Hidegtől semmi nem lesz, csak legfeljebb picit dideregsz, max megfázhatsz, de nincs kihatással a közérzetedre, kényelemérzetedre olyan mértékben, mint a nagy forróság.
A legjobb ha 20 fok körül van. Az se túl meleg, se túl hideg. Kint is lehet lenni, bent sem őrül meg az ember, ráadásul még aludni is jól lehet. Futáshoz is király.Tökéletes.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Ma biztos, hogy kutyameleg volt. Még egy órája is 30 fok volt, most is 27 este negyed11-kor.
Én is hideget szeretem amúgy, egyrészt szintén amiatt, amiről szó volt, ha hideg van felöltözhetsz, de ha nagyon meleg van nincs hova vetkőzni már egy bizonyos foktól és agyfaszt kapsz. Másik dolog az izzadás, nagy melegben szarrá olvadsz és büdös izzadtságszagú leszel, amitől emberek között sem érzed majd magad túl jól. főleg, hogy azok még általában még büdösebbek.
Hidegtől semmi nem lesz, csak legfeljebb picit dideregsz, max megfázhatsz, de nincs kihatással a közérzetedre, kényelemérzetedre olyan mértékben, mint a nagy forróság.

Én is hideget szeretem amúgy, egyrészt szintén amiatt, amiről szó volt, ha hideg van felöltözhetsz, de ha nagyon meleg van nincs hova vetkőzni már egy bizonyos foktól és agyfaszt kapsz. Másik dolog az izzadás, nagy melegben szarrá olvadsz és büdös izzadtságszagú leszel, amitől emberek között sem érzed majd magad túl jól. főleg, hogy azok még általában még büdösebbek.

Hidegtől semmi nem lesz, csak legfeljebb picit dideregsz, max megfázhatsz, de nincs kihatással a közérzetedre, kényelemérzetedre olyan mértékben, mint a nagy forróság.
- ziro4vr
jó a meleg, főleg a pénztárcámnak..tűző napon pár sör/fröccs és kész
télen lehangoló a sötétben/hidegben kelni, 5kor már sötét van, őőő drága a fűtés, sok a ruha..nem szeressük

télen lehangoló a sötétben/hidegben kelni, 5kor már sötét van, őőő drága a fűtés, sok a ruha..nem szeressük
Nem illik.
-
1-2 nap összefüggően, de egy hónap közel 30-40 fok sehol nem volt az országban.Hát az idén nyáron is volt azért olyan amikor 30-32 fok volt, az már betonon, tűző napon felmegy 40 fölé.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Akkor én dorni Martell..messideco írta:Én északi Stark vagyok

Amúgy nem tudom ti merre lakhattok, de itt az ország nyugati felén tegnap volt vagy 25 fok, borús idő.. Majdnem fáztam miközben rövidgatya-pólóban kocogtam..

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2014. augusztus 13., szerda 22:10-kor.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hétfőn, amikor az Arénából sétáltam a Keletibe, akkor volt olyan meleg, mint még idén egyszer sem, legalábbis Pécsen ilyet még nem éreztem. Mintha egy sütőben sétáltam volna.nmate írta:Hát az idén nyáron is volt azért olyan amikor 30-32 fok volt, az már betonon, tűző napon felmegy 40 fölé.
Ez a hét eddig undorítóan meleg szerintem. Én is inkább a hideget bírom.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Melyik országban élsz?40 fokban a tűző napon egy betonplacc közepén a gatter fűrész mellett dolgozom több, mint egy hónapjaszerinted hogy bírom?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
40 fokban a tűző napon egy betonplacc közepén a gatter fűrész mellett dolgozom több, mint egy hónapja
szerinted hogy bírom? 
egyébként én is inkább a hideget bírom... legyen -10, ha fázom, felveszek plusz egy réteget magamra, aztán jóccaka, de ebben a 40 fokban mit vegyek le magamról, ha melegem van? A bőrömet?

egyébként én is inkább a hideget bírom... legyen -10, ha fázom, felveszek plusz egy réteget magamra, aztán jóccaka, de ebben a 40 fokban mit vegyek le magamról, ha melegem van? A bőrömet?

- ziro4vr
san francisco a te városod.. és most kivételesen az időjárásra gondolok.. ott egész évben 23 fok körül van'shutterisland írta:számomra a legjobb a 25-30 fok közötti, enyhén szellős, kellemes, nyárias idő.
az már más kérdés, hogy idén nyáron általában vagy hőség volt, vagy zuhogott az eső...

egyébként ez még semmi, amikor 5 napig van 40 fok, este lemegy huszonegykettőre, és még a himihumi is nehéz, az már cinkes..de ez semmi, ne legyetek puhapötsök

Nem illik.