Végleg, ha jól tudom.k!ll3rcsöcs írta:Srácok, Lopez most kölcsönbe ment? Mert nekem már nem egyértelmű.
BothKérdés, hogy Vidal, vagy Di MAria?

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 13., szerda 21:39
Végleg, ha jól tudom.k!ll3rcsöcs írta:Srácok, Lopez most kölcsönbe ment? Mert nekem már nem egyértelmű.
BothKérdés, hogy Vidal, vagy Di MAria?
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2014. augusztus 13., szerda 21:38
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 13., szerda 21:37
Nem biztos, hogy más csapatban, más rendszerben olyan jó lenne, bár a VB-n is jó volt, de ott szabad teret kapott. Drukkolok majd neki... Csípem amúgy őt, kár, hogy ez lesz belőle...reeed_ati írta:Valamelyik csóka azt is nyilatkozta, hogy 48 órán belül valami nagy bejelentés lesz a MU-nál.Realista24 írta:A MU tegnap tárgyalt DM-ről Cardiffban, legalábbis angol lapok szerint. Jó helyzetbe kerültek az angolok, amiért a PSG kiszállt a buliból.
Kérdés, hogy Vidal, vagy Di MAria?
Pénzügyileg és a keret egyensúlyát illetően jól járnánk, mint ahogy a MU is nagyon jól járna DI MAriával, mert pont egy ilyen kaliberű játékos hiányzik a gépezetükből.
Hamar nagy kedvenc lenne belőle az Old Traffordon, mert remek kis játékos.![]()
Ha nem jött volna Hámesz és Kroos, akkor azt mondanám, hogy maradjon, de mivel jöttek és Iscót sokkal jobban csípem, meg aztán pont előle venné el a játéklehetőséget, így azt mondom menjen.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 13., szerda 21:36
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. augusztus 13., szerda 21:35
Valamelyik csóka azt is nyilatkozta, hogy 48 órán belül valami nagy bejelentés lesz a MU-nál.Realista24 írta:A MU tegnap tárgyalt DM-ről Cardiffban, legalábbis angol lapok szerint. Jó helyzetbe kerültek az angolok, amiért a PSG kiszállt a buliból.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 13., szerda 21:15
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 13., szerda 20:35
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 13., szerda 19:40
egy hamesz for pogba viszont nem jönne rosszul, helyrebillenne minden azonnalGéci írta:Már kérdezni akartam, hogy amùgy nem akarják már bejelenteni... Hát hétfőn volt orvosin. Sajnálom csóri csávót...Banán írta:Hivatalos Lopez
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 13., szerda 19:37
Már kérdezni akartam, hogy amùgy nem akarják már bejelenteni... Hát hétfőn volt orvosin. Sajnálom csóri csávót...Banán írta:Hivatalos Lopez
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 13., szerda 18:55
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. augusztus 13., szerda 18:54
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 13., szerda 18:52
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. augusztus 13., szerda 18:49
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 12., kedd 19:45
Ott már van egy Diva,2 dudás meg...A barcat kene megvegye. Atigazolasoknal mehetne a 30 milla es a 2 barimeccs melle 3 Rihanna koncert is :Đ
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. augusztus 12., kedd 19:36
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. augusztus 12., kedd 18:54
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 12., kedd 18:44
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 12., kedd 18:25
A barcat kene megvegye. Atigazolasoknal mehetne a 30 milla es a 2 barimeccs melle 3 Rihanna koncert is :ĐwZoLee7 írta:ahhoz talán nem lesz elég pár fellépésdannen írta:napi troll hír:
a goal.com a metrora hivatkozva írja; az énekesnő rihanna a futball szerelmese lett és megvásárolna egy angol klubot.állítólag drogba a liverpoolt ajánlotta neki
![]()
de most így elképzeltem hogy Rihanna akar egy játékost a csapatába, tesz nála egy látogatást iccaka és másnap már érkezik is a hivatalos bejelentés
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 12., kedd 18:19
ahhoz talán nem lesz elég pár fellépésdannen írta:napi troll hír:
a goal.com a metrora hivatkozva írja; az énekesnő rihanna a futball szerelmese lett és megvásárolna egy angol klubot.állítólag drogba a liverpoolt ajánlotta neki
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 12., kedd 18:11
Jelenlévő fórumozók: 105 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem