Nem érted.
A felesleges újrajátszásokról van szó, mint amit Jack is írt. Ez szar, ez nem szar, még csak 11 napja van a csapattal és máris az "adjuk el" jóformán. Benzema szar, jobb Morata és az ehhez hasonlók azok, amik véleményem szerint felesleges és nevetségesek is.
Az építő és jogos kritikákkal, megbeszélésekkel, véleményekkel nincsenek bajok, de ezek a szapuló irományok... hát. :lol:
Te nem érted...

Ez itt az "értékeld.." topic,aztán páran leírják hogy Rodriguez nem volt az igazi,(a tegnapi meccsen,merthogy értékeld a meccset,ugye),erre jön a hatalmas nemtetszés,hogy dehát 70 perc alatt,stb....ami igaz is,csakhogy ha már ugye értékeli valaki az adott meccset,az mit írjon...hogy így tovább Hamesz,király vagy???
Olyat meg nem olvastam sehol sem,hogy valaki azt írta volna,hogy adjuk el..Az meg,hogy Hehe leírta róla a SAJÀT véleményét,az sztm nem gond,meg kell cáfolni,de nem azzal,hogy persze mert szegény gyereket kiszúrták,hogy megint kell egy új Özil,stb....hanem sportszakmai indokokkal...
Én a magam részéről türelmes vagyok vele,így voltam Bale-el,vagy Illarraval...aztán ahogy a régi sláger is mondja,"Az egyiknek sikerült,a másiknak nem...."