Navas - Arbeloa,Pepe,Nacho,Coentrao - Xabi - Kroos,Illara - James,DiMaría - BenzemaA Real Madrid kerete a Fiorentina ellen: Kapusok: Casillas, Keylor Navas és Pacheco. Védők: Varane, Pepe, Ramos, Coentrão, Marcelo, Carvajal, Arbeloa és Nacho. Középpályások: Khedira, Kroos, James Rodríguez, Xabi Alonso, Bale, Di María, Illarra, Medrán, Burgui és Lucas Vázquez. Támadók: Cristiano Ronaldo és Benzema. Forrás: Madridom.hu
én beraknák egy ilyet pihentetésképp, aztán félidőben jöhetnek cserék, pl.: Balenek lehetne adni egy picit, de ha már voltak róla hírek hogy nem biztos h tudja vállalni akkor nem nagyon kéne most barátságoson nyomtani... Ronaldo is pár percre bejöhetne... és akkor lehetne azt amit realistahuni is akar, hogy teszteljük James csatár mivoltát... mert hogy az Atlético elleni tétmeccsen nem őt kéne játszatni az szerintem biztos

amúgy DiMaría elég jól nyomta előző szezonban, szerintem azért megérdemelné hogy kezdő legyen egy barátságoson, aztán hátha megint feljebb tornázza az árát