Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ferni

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. augusztus 13., szerda 15:34

R.M.C.F írta:
Ha Ancelotti ki tud találni egy jó taktikát a nagyok ellen is majd, nem ezt a Kroos-Modric-James középpályát, akkor megint lesz keresnivalótok szerintem.

:lol: :lol: :lol: bocs de.... :lol: :lol: nem hiszem hogy van olyan ellenfél aki ellen talán majd igy meg úgy.....majd talán lesz keresni valónk. Egyenlőre másnak kell majd rajtunk fogást találnia.
Egyelőre
#grammarnazi
:mrgreen:

Nem hinném, hogy helyesírási szótárt kéne játszania bárkinek is...

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 13., szerda 15:26

R.M.C.F írta: :lol: :lol: :lol: bocs de.... :lol: :lol: nem hiszem hogy van olyan ellenfél aki ellen talán majd igy meg úgy.....majd talán lesz keresni valónk. Egyenlőre másnak kell majd rajtunk fogást találnia.
A Bl-re gondoltam összességében ennél a hsz-nél eredetileg, hogy ha Carlo kitalál valami jobban védekező középpályás felállást is emellé, akkor megint benne van, hogy megnyeritek. Mert szerintem a nagyobb csapatok ellen ez a Modric-Kroos-James középpálya - főleg védekezés szempontjából - kevés lesz.
De gondolom ő sem ezzel a középpályával akar nekifutni majd minden nagyobb rangadónak..

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 13., szerda 15:23

Realista24 írta:veb véleményével még talán az életben nem értettem egyet, de most igen.
Igen tegnap én is pislogtam azon a hsz-en :he:
Igazából gyakran átjárok olvasni a véleményeket, és talán veb az egyik aki normális (pedig egy időben nagyon nem volt az...), LG meg palesz, de az a Leon gyerek elmebeteg :lol:
Egy időben írtam én oda, teszem hozzá kimondottan normális hangnemben, erre kaptam egy végleges mái napig nem tudom, hogy miért, de mindegy is... :lol: :lol:
Realista24 írta:Nálam a legjobb négy az alapelvárás.
Nem csak nálad. Tavaly azt mondtam, hogy ha nyerünk akkor idén címet tudunk védeni, mert az a keret nem volt kész. Most erősebbek vagyunk/leszünk. Tavaly minden új volt, most zsigerből kell már mindent vágni mindenkinek + oda a decima terhe. Van bő keret, így azt se lehet kifogás év végén, hogy rövid a pad! :workout: :box:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 13., szerda 15:18

Ha Ancelotti ki tud találni egy jó taktikát a nagyok ellen is majd, nem ezt a Kroos-Modric-James középpályát, akkor megint lesz keresnivalótok szerintem.

:lol: :lol: :lol: bocs de.... :lol: :lol: nem hiszem hogy van olyan ellenfél aki ellen talán majd igy meg úgy.....majd talán lesz keresni valónk. Egyenlőre másnak kell majd rajtunk fogást találnia.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2014. augusztus 13., szerda 14:57

palesz77 írta:Ha Ancelotti ki tud találni egy jó taktikát a nagyok ellen is majd, nem ezt a Kroos-Modric-James középpályát, akkor megint lesz keresnivalótok szerintem.
Sztem alapvetően Alonso még mindig kezdő lesz idén, csak most el volt tiltva (érthetetlen ez is, na mind1), valószínűleg James kárára a nagyobb meccseken, hogy stabilabb legyen a kápé. A Kroos-Modric-Alonso hármas pedig sztem vállalható akár egy Barca, Atletico, Dortmund, Bayern, Liverpool, City stb., akárki ellen elég stabilnak látom.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 13., szerda 13:18

Csoportkör nem okozhat gondot, tavaszra meg össze kell érnie a csapatnak.
Így van.A kérdés az,hogy a bajnokság hogy alakul majd,két favoritot látok,a két nagyot,kiváncsi leszek hogy a két bivaly első hármas,(Bale,Benzema,Ronaldo vs Suarez,Messi,Neymar),melyik lesz az eredményesebb...remélem a mienk :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 13., szerda 13:06

pedrot sikerült annak idején kimaxolni, sőt, a képességei felett teljesített.
jövőre én is túladnék rajta, ha csak idén nem kapcsol god mode-ba.
venni nem vennék egyelőre senkit, mert egyrészt az alap hármas nagy valószínűséggel adott lesz jövőre is, másrészt pedig fiatal tehetségünk előre szerencsére azért van, deulo, adama, el-haddadi, sandro, szóval lehetne kísérletezni.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 13., szerda 13:06

Amúgy viccet félretéve, őszintén megmondom nem csodálkoznék, ha ott lennétek a végjátékban megint.
Nálam a legjobb négy az alapelvárás.
Csoportkör nem okozhat gondot, tavaszra meg össze kell érnie a csapatnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 13., szerda 13:03

marad a mezőnymunka ami miatt hasznos tud lenni
Az is főleg az előre játékban,mert védekezni azt nem szeret...:) Egyébként amolyan klasszik 13. embernek jó lehet,mint Chicherito a MU-nál...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 13., szerda 13:01

dzsi91 írta:A plusz egy lapáttal arra céloztam :D De a legfontosabb a bajnoki cím, az elvárás nálam a Bl más kávéház.Minimum elődöntő az címvédőként kötelező onnan meg bármi lehet.
Remélem tudjátok, hogy statisztikailag nektek van a legkevesebb esélyetek megnyerni a Bl-t.. :shifty: Címvédő még sosem nyert..

Amúgy viccet félretéve, őszintén megmondom nem csodálkoznék, ha ott lennétek a végjátékban megint. A tavalyi évhez képest a középpályátok Kroossal mindenképp erősödött, Bale is jobb formába van.. Ha Ancelotti ki tud találni egy jó taktikát a nagyok ellen is majd, nem ezt a Kroos-Modric-James középpályát, akkor megint lesz keresnivalótok szerintem.
ziro4vr írta:pedro se biztos, hogy sokat lesz még nálatok..tavaly is sírt már, idén ha rendelkezésre áll mindenki marad neki a frissítő sub. szerep. mondjuk a korábbi fő hasznossága, a semmiből góltalálás megkopott már kicsit, illetve nincs is már rá akkora szükség, marad a mezőnymunka ami miatt hasznos tud lenni
Bárcsak ne maradna.. De attól tartok, hogy még több évig nézegethetem fantasztikus játékát. A helyzetkihasználása meg tényleg erősen megkopott, az idei góljainak a feléről kb nem is tehetett úgy lőtte őket.. :lol: Ha nem saját nevelés lenne, akkor már rég eladtuk volna szerintem. Ezek után remélem lehoz egy 30 gólos szezont csodajátékkal.. :D

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 13., szerda 12:55

palesz77 írta: Valld be, igazából csak a második miatt szeretnéd.. :shifty: Amúgy én Deuval meg vagyok elégedve az utóbbi meccse alapján, meccsről meccsre fejlődik mint csapatjátékos, úgy tűnik hatott rá LE. Ha mostantól úgy játszik, mint a legutóbbi meccsén - vagy max kicsit önzőbben -, akkor simán kiszorítja Pedrot a 4. számú csatár posztról januárra.
pedro se biztos, hogy sokat lesz még nálatok..tavaly is sírt már, idén ha rendelkezésre áll mindenki marad neki a frissítő sub. szerep. mondjuk a korábbi fő hasznossága, a semmiből góltalálás megkopott már kicsit, illetve nincs is már rá akkora szükség, marad a mezőnymunka ami miatt hasznos tud lenni
Nem illik.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 13., szerda 12:54

Remy írta:
Realista24 írta: Ha én moderátor lennék odaát, tolnám az egy hónapot, de lehet a véglegest is. Te...
Szerinted mennyire érdekel, hogy mit kapok ott? Fél éve fel sem néztem oda. Tegnap haxor linkelt egy hsz-t, és megnéztem.

úgy látom, megúsztad 1 hónappal :lol:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 13., szerda 12:51

wZoLee7 írta:
dzsi91 írta:Inkább foglalkozzunk azzal ,hogy már csak a klub vb kell ennek a generációnak és teljes a trófeagyűjtemény :) Aztán jövőre jöhet a plusz 1 lapát amit rá lehet pakolni.
bl címvédést is elbírnák még :D
A plusz egy lapáttal arra céloztam :D De a legfontosabb a bajnoki cím, az elvárás nálam a Bl más kávéház.Minimum elődöntő az címvédőként kötelező onnan meg bármi lehet.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 13., szerda 12:50

Remy írta:
Realista24 írta: Ha én moderátor lennék odaát, tolnám az egy hónapot, de lehet a véglegest is. Te...
Szerinted mennyire érdekel, hogy mit kapok ott? Fél éve fel sem néztem oda. Tegnap haxor linkelt egy hsz-t, és megnéztem.
Ezért írtam, hogy pont ennyi eszed van. :)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 13., szerda 12:48

'shutterisland írta:én meg remélem, hogy ha fognak is, nem sokat enyhítenek.
1. ne legyen megint közfelháborodás (jogosan)
2. deulofeu mehetne kicsit élesben az elején, később úgysem lesz túl sok lehetősége.
Oltsátok be szerencsétlent veszettség ellen... :lol: Ez ha jól számolom a 3. húzása volt,örüljön hogy nem kapott egy egész szezont...kiváló játékos,de ez a harapdosás...ez sztm vmi betegség nála...aztán nehogy Ramos vagy Pepe átépítse azt az ominózus fogsort egy classicon....:D
Ami meg Deut illeti...sztm többet láttok bele mint ami...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 13., szerda 12:40

dzsi91 írta:Inkább foglalkozzunk azzal ,hogy már csak a klub vb kell ennek a generációnak és teljes a trófeagyűjtemény :) Aztán jövőre jöhet a plusz 1 lapát amit rá lehet pakolni.
bl címvédést is elbírnák még :D

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 13., szerda 12:36

Inkább foglalkozzunk azzal ,hogy már csak a klub vb kell ennek a generációnak és teljes a trófeagyűjtemény :) Aztán jövőre jöhet a plusz 1 lapát amit rá lehet pakolni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 13., szerda 12:34

fene ilyenkor érdekel ki mit írt a túloldalon de soha nem járok oda és nem ma fogom elkezdeni :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 13., szerda 12:33

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. augusztus 13., szerda 12:20

revolver írta:Ő miért ment el?
Nézz be az Off topikba.
Realista24 írta:Látom Remy, öregbíted az idióta madridisták hírnevét odaát...szépen minősítetted magad, aztán csodálkozol, hogy ha semmibe van nézve a véleményed. :salute:
Ha én moderátor lennék odaát, tolnám az egy hónapot, de lehet a véglegest is. Te...

Veb véleményével még talán az életben nem értettem egyet, de most igen.
Ezzel meg egyetértek. Ha jól emlékszem volt, hogy te is hőzöngtél, mikor valamelyik Barcás paraszt stílusban írt ide.
De te most megmutattad hogy kell kultúráltan viselkedni... :)

Vissza: