HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. augusztus 16., szombat 12:08
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 16., szombat 11:47
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 16., szombat 11:36
A kapussal egyet értek. Alvaronak is most a kezdőben a helye. Viszont utána én egy Varane-Nacho-Marcelo triót tennék még be. Xabi alap most, viszont akkor Illarra nem lehet ott a pályán, ott neki akkor nem megy. Van elég játékos, nem kell ezt erőltetni. Xabi mellé Khedirat tenném a kezdőbe, győzzön meg már valakit arról hogy megéri elvinni. Eléjük DM mehet. Támadó 3-asnak meg James-Benzema-CR. Tehát:Navas - Arbeloa,Pepe,Nacho,Coentrao - Xabi - Kroos,Illara - James,DiMaría - Benzema
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. augusztus 16., szombat 10:04
Navas - Arbeloa,Pepe,Nacho,Coentrao - Xabi - Kroos,Illara - James,DiMaría - BenzemaA Real Madrid kerete a Fiorentina ellen: Kapusok: Casillas, Keylor Navas és Pacheco. Védők: Varane, Pepe, Ramos, Coentrão, Marcelo, Carvajal, Arbeloa és Nacho. Középpályások: Khedira, Kroos, James Rodríguez, Xabi Alonso, Bale, Di María, Illarra, Medrán, Burgui és Lucas Vázquez. Támadók: Cristiano Ronaldo és Benzema. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 16., szombat 10:01
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 16., szombat 9:57
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 16., szombat 9:40
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 13., szerda 16:14
Ja... mint egy hete az off topikbawZoLee7 írta:Géci taktikát váltott
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 13., szerda 16:07
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 13., szerda 15:41
Buzulás az nukuziro4vr írta:ha el tudok vonatkoztatni a hsz enyhe homoerotikus tartalmától,
ziro4vr írta: igen
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 13., szerda 15:07
ha el tudok vonatkoztatni a hsz enyhe homoerotikus tartalmától, igenGéci írta:Leszel a barátom? :Đziro4vr írta:James jó lehet ott, alkalmasabb oda, meg Iscot most már ne buzeráljuk, ha hátrébb tolják, maradjon is ott.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 13., szerda 15:05
Leszel a barátom? :Đziro4vr írta:James jó lehet ott, alkalmasabb oda, meg Iscot most már ne buzeráljuk, ha hátrébb tolják, maradjon is ott.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 13., szerda 14:59
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. augusztus 13., szerda 14:51
Én is. Szerintem ez lesz a megoldás Benz pihentetésénél. Isconak nem feküdt a hamis kilences poszt, James lehet megélne ott. Biztos ki lesz próbálva a szezon során.wZoLee7 írta:hamarabb tenném James-t előre mint Iscotattareal írta:Én a Fio ellen James-t játszatnám. Elől meg Isco-t. Az Atleti ellen meg Isco lenne kp-n, Hámesz meg csere.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 13., szerda 14:50
Neki sztem szoknia kéne a posztot.wZoLee7 írta:hamarabb tenném James-t előre mint Iscotattareal írta:Én a Fio ellen James-t játszatnám. Elől meg Isco-t. Az Atleti ellen meg Isco lenne kp-n, Hámesz meg csere.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 13., szerda 14:49
Szerintem meg nem fog,ezt a tegnapi Roriguez--Isco csere is alátámasztani látszik,valamint az,hogy valakiből vissza kell szerezni annak a pénznek egy szeletét,amit ezidáig a klub elköltött.Tavaly ugye Özil transferr volt a kompenzácio,de DM neve is már akkor,ugyan úgy felmerült.Itt már sztm nem arról van szó,hogy birja e a padot az argentin vagy sem,hanem arról,hogy kb kerek-perec megmondták neki,hogy el lesz adva...nyilván lehet szembe menni ezzel,de az biztos,hogy a játékpercek nélküli padon ücsörgés az ő karrierjének sem tenne jót....Khedira amúgy nagyon dúrcizott, hogy nem volt nevezve még a padra sem. Ő szerintem, és remélem, még távozik, de DM szerintem maradni fog.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 13., szerda 14:48
hamarabb tenném James-t előre mint Iscotattareal írta:Én a Fio ellen James-t játszatnám. Elől meg Isco-t. Az Atleti ellen meg Isco lenne kp-n, Hámesz meg csere.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 13., szerda 14:43
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 13., szerda 14:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 13., szerda 14:11
Szerintem fog. James érzésem szerint pados lesz, 80 milla ide vagy oda. A Sevilla ellen bőven vállalható volt a játszatása, de az Atma más tészta.hehe írta:nem fogsztubatibi írta:Egyébként megnéznék egy Xabi Alonso-Modric-Kroos kp-t az Atletico ellen.![]()
majd a hameszt látod, ahogy üldözi a labdát![]()
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem