azt hiszem, most duplán visszakapta a sorstól azt a szerencsét, ami hiányzott neki a szezon során a befejezéseknél.Realista24 írta:Alexis odacsapta a verdát egy kicsit
nem hogy élve, hanem egy karcolás nélkül szállt ki ebből a roncsból.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 2., vasárnap 20:27
azt hiszem, most duplán visszakapta a sorstól azt a szerencsét, ami hiányzott neki a szezon során a befejezéseknél.Realista24 írta:Alexis odacsapta a verdát egy kicsit
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 2., vasárnap 20:12
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 2., vasárnap 13:34
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 2., vasárnap 12:14
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 2., vasárnap 11:34
Ebben az esetben már simán el tudnám el tudnám képzelni, hogy idejön.Aztán a középső ujját Rosell és Tito felé mutogatva menne Madridba...
Egyrészt, de ami szerintem fontosabb, hogy ez egyfajta jutalom egy ambiciózus fiatal számára. Nagyon sokat dobhat a mentalitásán, ha csak kicsit is, de beleszagol a "nagyok" légkörébe.legalább kicsit szokhatták volna a Barça, a Primera División légkörét...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 2., vasárnap 11:32
elvileg szó sem volt kivásárlásról. eladták a monaconak 45-ért. valamelyik újság 45 valamelyik 60 ról ír. majd talán egyszer megtudjuk mennyiért váltott.a falcaoért kapott 60 millából mocskosul meg lehet erősíteni ezt a csapatot.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 2., vasárnap 11:29
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 2., vasárnap 11:18
Remélem, tényleg számít rá, mert az lenne a legnagyobb böszmeség, ha meggyőznénk, hogy maradjon, aztán jövőre még kevesebbet játszana, mint idén.Realista24 írta:Na, Tito a meccs után elmondta, hogy Thiagóra számítanak, de a döntés az övé.
Ez ellen tüntettünk shutterrel nem keveset odaát, számomra is érthetetlen ez a dolog. 100 pont vagy 96, szerintem teljes mértékben lényegtelen, ott van Deulofeu, Rafinha, Sergi Roberto, akik hamarosan jönnek fel a nagycsapathoz, legalább kicsit szokhatták volna a Barça, a Primera División légkörét...RealMadridFanatic írta:Az is megér egy misét, hogy a 100 pont hajkurászása helyett miért nem kaptak a La Masía növendékek lehetőséget a kezdetekótaazutánpótlásraépítőklubtól.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 2., vasárnap 10:58
mint barca játékost nem lehet nekünk megszerezni......nem lenne jó.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 1., szombat 23:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 1., szombat 23:19
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. június 1., szombat 17:17
voltam egy-két meccsen vkp is..azokon szereztem be a lapok nagy részét..GT37 írta:Sanyi, te vagy az?Nzedge írta:Én is támadó vagyok mióta focizok,és nekem van a legtöbb lapom a csapatból.
Ebben az idényben szám szerint 9 sárga,2 piros.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 1., szombat 17:14
GT37 írta:Sanyi, te vagy az?Nzedge írta:Én is támadó vagyok mióta focizok,és nekem van a legtöbb lapom a csapatból.
![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 1., szombat 17:08
Sanyi, te vagy az?Nzedge írta:Én is támadó vagyok mióta focizok,és nekem van a legtöbb lapom a csapatból.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. június 1., szombat 17:01
Én is támadó vagyok mióta focizok,és nekem van a legtöbb lapom a csapatból.'shutterisland írta:mondjuk én nem tudom, mit művel ez a neymar gyerek, hogy támadóként ennyi lapja van, aki rendszeresen nézi, felvilágosíthatna.![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 1., szombat 16:56
http://www.youtube.com/watch?v=3YfammXhGOQ'shutterisland írta:mondjuk én nem tudom, mit művel ez a neymar gyerek, hogy támadóként ennyi lapja van, aki rendszeresen nézi, felvilágosíthatna.![]()
mondjuk az szép lenne, ha a szuperkupán debütálna a csapatban, azt ramos vagy pepe kapcsiból kettétörné valami driblinél.![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 1., szombat 15:49
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. június 1., szombat 15:23
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 1., szombat 15:22
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 1., szombat 15:15
Vagy akár be is lehet fizetni a számlákat'shutterisland írta:a falcaoért kapott 60 millából mocskosul meg lehet erősíteni ezt a csapatot.
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem