Ha én moderátor lennék odaát, tolnám az egy hónapot, de lehet a véglegest is. Te...
veb véleményével még talán az életben nem értettem egyet, de most igen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 13., szerda 12:16
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. augusztus 13., szerda 12:10
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 13., szerda 12:00
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 13., szerda 11:56
Valld be, igazából csak a második miatt szeretnéd..'shutterisland írta:én meg remélem, hogy ha fognak is, nem sokat enyhítenek.
1. ne legyen megint közfelháborodás (jogosan)
2. deulofeu mehetne kicsit élesben az elején, később úgysem lesz túl sok lehetősége.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 13., szerda 11:53
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 13., szerda 11:48
Épp most akartam írni neked. Nagyon kíváncsi leszek, remélem nem csak október végén láthatom játszani..Donát írta:Közben látom, hogy holnap 3-kor hozzák nyilvánosságra az ítéletet.
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. augusztus 13., szerda 11:35
Közben látom, hogy holnap 3-kor hozzák nyilvánosságra az ítéletet.Donát írta:Suarez büntetésének fellebbezéséről van valami új infó?
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. augusztus 13., szerda 11:20
Igen, igazad van! még mindig a Pep éra álomvilágában élnek sokan , még mindig sokan úgy gondolják ha.. úgy játszik a Barca ahogy tud nincs ellenfele:-) csak azt felejtik el hogy már 2 éve nem játszik úgy .. elmúlt az az idő .. és ezt nehéz megemészteni nekik.. vannak persze nem álmodozó Barca szurkolók akik reálisan látják a helyzetet..Ettől még egy nagyon jó csapat a Barca , és egy komoly ellenfél , (mindig is az volt) de csapatépítés , új játékosok beépítése ,netán új játékrendszer begyakorlása .. ez mind nem megy egyik napról a másikra .. idő kell hozzá,, majd elválik ki hol tart.dzsi91 írta:Nincs jobb érzés mint egy trófea után barcáék vergődését olvasnimund2 véglet tetszik az is amelyik összevissza szarja magát tőlünk és az is amelyik nincs elájulva mert ha majd a Xavi-Iniesta-MSN eggyütt lesz akkor aztán
...
Palesz és a többi korrekt arcra meg pszihiáteri feladatok várnak mert ezek felkötik magukat tavaszra ha nem lesz csodabarca fél év alatt... Most mi nagyon egyben vagyunk a Barcának meg idő kell,kísérletezni és még akkor sem biztos ,hogy beválik.Nagyon rossz időszak vár azokra akik fejben még mindig a Guardiola érában vannak.
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. augusztus 13., szerda 11:19
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. augusztus 13., szerda 1:33
HozzászólásSzerző: Schulcz » 2014. augusztus 13., szerda 1:31
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 13., szerda 1:07
Én vagyok nagyon béna ,hogy egyetlen cikkbe se futottam még bele nyáron ahol a Real Madrid és Pogba egy mondatban szerepelt volna ?Schulcz írta:
Ha már realistáról van szó, osztom a nézetét hogy jön Pogba, ha megy DM.
HozzászólásSzerző: Schulcz » 2014. augusztus 13., szerda 0:45
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 13., szerda 0:39
Persze. Először sacc per kb. fél éve regisztráltam ide "Cristiano Ronaldo" néven kb. 50 hozzászólás után sikerült is összeszednem egy 2 hetes pihit. Amivel egyet nem értvén újra regeltem és arra kaptam egy még 1 bannt akkor már véglegest.Schulcz írta:Fuentealbilla, elmeséled nekem ha szépen megkérlek, hogy hogy van az, hogy egy hónappal előbb regisztráltál az eurobarcára, mint ide? Csak érdekelne.....
HozzászólásSzerző: Schulcz » 2014. augusztus 13., szerda 0:35
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 13., szerda 0:29
Hát azon én is kicsit ledöbbentem.. Azt a topicot kicsit hanyagolom is szerintem, leírtam a véleményem a dologról, de ezeket a hsz-eket, mint Bestbarcáé még nekem is fáj olvasni. Nem tudom ez mire jó, de mindegy.dzsi91 írta:Már összeszűrtemakkor mondjuk úgy ,hogy a legjobb érzések közt van
érdemes elolvasni odaát bestbarca ámokfutását
na az ilyenek miatt tapsikoltam Cr-nek a Bl döntős pózolása után
szerintem még ma is azzal álmodik
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 13., szerda 0:18
Fuentealbilla írta:Próbáld meg összeszűrni a levet egy nővel és rájössz, hogy vandzsi91 írta:Nincs jobb érzés mint egy trófea után barcáék vergődését olvasni:Đ
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 13., szerda 0:09
Próbáld meg összeszűrni a levet egy nővel és rájössz, hogy vandzsi91 írta:Nincs jobb érzés mint egy trófea után barcáék vergődését olvasni
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 13., szerda 0:00
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 12., kedd 23:33
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem