HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 13., szerda 11:08
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 13., szerda 11:03
Nem teljesen értelek. Abban megegyezhetünk, hogy az ovisoknak lefekvés előtt szoktak olyat mesélni, hogy mezekből visszahozza valaki az árát a netto 7-8-9 milliója mellett évente.(ami bruttoban a duplája a klubnak)Most meg nagyjából mindenki ezt csinálja, csak kevesebb ésszel. Lehet, hogy James nem hiányposztra jött, lehet, hogy nem lesz top5-ös játékos, de a sportszakmai okok mellett kénytelen a klub gazdasági szempontok szerint is gondolkodni.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 13., szerda 11:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 13., szerda 10:57
Abban látnak párhuzamot, hogy tavaly és idén is vettünk egy-egy játékost 80+ millióért.hogy ez olyan mint a galaktikus időszak
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 13., szerda 10:53
Azért mert hasonlóan magas árakon jönnek és főképp azért mert James mindenre jött csak hiányposztra nem.Géci írta:Amùgy baromira nem értem, hogy miért mondják azt, hogy ez olyan mint a galaktikus időszak.
HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 13., szerda 10:52
Ne jinxeljétek már ennyire Patinnyót, mert a végén tényleg itt fog kikötni.Géci írta:Mi kell még!? Ja tudom! Patinnyó![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 13., szerda 10:48
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 13., szerda 10:30
menny mááár....Iscora is ezt írták sokan, de azért csak látszik ahogy tanulja, fejlődik az új poszton...Bale hogy kezdte az előző szezont? Könyörgöm kevesebb mint 90 percből leszűrni, hogy nem fog működnicart írta:Azt ennyiből is lehet látni, hogy James egyáltalán nem tud védekezni, és a másik kettő is inkább előre játékban jó...Géci írta:Most komolyan... Van 3 játékos akik életükbe nem tolták egy csapatban. Letoltak egymással 1 hetet és itt mindenki azt várta, hogy itt majd támadása se lesz a Sevillának!!?? Viccesek vagytok azért...
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 13., szerda 10:26
nem csinált tegnap semmi világraszóló dolgot. elsütött platini felé egy poént. vigyorgott mindkettő. hatalmas riszpekt akkor járt volna neki, ha nem pontozza ki magát feleslegesen a bl döntőről. akkor ma sem öltönyben szerepelt volna, hanem mezben.morraag írta:Atyaúristen Xabi mekkora arc. Be merte vállalni ezt egy szuperkupa díjátadás kellős közepén Platini orra előtt!Hatalmas riszpekt neki és egyben igaza is van. Az azért sok, hogy a bl és a szuperkupa döntőből is kimarad ilyen eltiltás miatt.
![]()
Pedig ő megérdemelte volna.
khedira igazi brazil szint? hű. tényleg szedhetné a gyógyszereit.Szerinte ő és Kroos(ő érthető) igazi brazil szint
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 13., szerda 9:40
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. augusztus 13., szerda 7:34
Nálam továbbra is a Realé az újabb galaktikus éra, annyi különbséggel, hogy most sokkal összeszedettebbnek tűnik a védelem, ergó ezúttal simán elképzelhető, hogy tényleg komoly sikereket fog elérni a csapat. Ami szerintem kérdéses, hogy meddig fogja tűrni pár játékos a padozást... Tudom rotációval meg lehet oldani, hogy közel ugyanannyi meccsszám legyen a keret nagy részének, de szerintem nem kétséges, hogy a tegnapi kezdő lesz A Csapat, amelyik szerepel majd a legfontosabb találkozókon.R.M.C.F írta:a galaktikus éra sztorija most inkább a barca jellemzője lett. ..lesz talán.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 13., szerda 7:17
HozzászólásSzerző: morraag » 2014. augusztus 13., szerda 0:59
HozzászólásSzerző: primrose » 2014. augusztus 13., szerda 0:40
hatalmas jelenet volt.Xabi volt a legnagyobb az érem átvételekor, az a tekintet
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 12., kedd 23:59
Szerinte ő és Kroos(ő érthető) igazi brazil szinttorjack írta:carvajal megvan, de khediráról mit mondott? zseni? miért nincs kezdőben a világbajnok?wxyz írta:Lényegtelen mit mond Hegyi. A meccs előtt Khedirával meg Carvajallal elintézte, hogy ne nézzék semmibe. Aki hinni fog ezután neki, annak úgyis mindegy, mert teljesen elfogult, nélküle is ezeket mondaná
Szerintem megártott neki a Bayern és a brazilok kivégzése, a Barcelona rossz szezonja
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 12., kedd 23:49
Egyszer volt Budán kutyavásár.dzsi91 írta:Campeeeoooones!! Kűlön öröm ahogy a rivális szurkolók vergődnek és imádkoznak esténként,hogy majd ugyanaz legyen mint a galaktikus érában
HozzászólásSzerző: cart » 2014. augusztus 12., kedd 23:48
Azt ennyiből is lehet látni, hogy James egyáltalán nem tud védekezni, és a másik kettő is inkább előre játékban jó...Géci írta:Most komolyan... Van 3 játékos akik életükbe nem tolták egy csapatban. Letoltak egymással 1 hetet és itt mindenki azt várta, hogy itt majd támadása se lesz a Sevillának!!?? Viccesek vagytok azért...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 12., kedd 23:44
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 12., kedd 23:43
ahogy tartja a mondás, jobb ma egy di maria, mint holnap egy túzok.Szóval én úgy érzem, ahhoz, hogy egészségesen működjön ez az egész, el kell engednünk pár arcot, még ha ez sokaknak nem is fog tetszeni. Ti hogy érzitek?
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 12., kedd 23:42
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem