A mezekre én teszek magasról, bár a három nap alatt eladott fél millió egész jó.Nem teljesen értelek. Abban megegyezhetünk, hogy az ovisoknak lefekvés előtt szoktak olyat mesélni, hogy mezekből visszahozza valaki az árát a netto 7-8-9 milliója mellett évente.(ami bruttoban a duplája a klubnak)Esetleg egy nullszaldóban hihet valaki, de az is baromi jóindulatú. Így nem igazán látom a gazdasági szempontokat, főleg amellett, hogy egy esetleg top 5öt el nem érő még igazán nem bizonyított, nem igazán hiányposztra érkező ifjúra van 80 millió, de egy potyogó vakulatú stadion felújításárra már kalapozni kell minden felé. Másrészt az árversenyben a Barca is ott volt tavaly is meg idén is és Perez természetesen sosem megy bele farokméregetésekbe, mert az távol áll tőle.

A gazdasági szempontot nem úgy értem, hogy visszajön a 80 millió, ezekben nem hiszek, illetve nem is mérhető szerintem. A fizetése nagy része mondjuk ki fog jönni már a mostani reklámbevételeiből, ami az évek előrehaladtával csak több lehet és valószínű lesz is. Az Adidas keményen rá fog menni. Így talán már a bruttója is rendben lesz.
80 millió volt, ezzel nem csak egy játékost vett a Real, hanem egy új piacot is, mezek, nézettség, szponzorok, twitter és facebook bejegyzések tekintetében, és ezek határozzák meg ugye a klub értékét. James, ha nevezhető így, a szükséges rossz.
A farokméregetést adom, Pérez ilyen.
Stadion, potyog a vakolat, ráférne a renoválás, de erre nincs pénz, mert nem foltozgatni akarják, meg újrafesteni, hanem egy komplett térrendezést akarnak. Ezért örültem volna, ha Madrid kapja az Olimpiát, mert akkor olyan pénzeket húztak volna Pérezék (és szerintem erre is számítottak), hogy bődületes. Most kapálózhatunk a névadó után, a tv-s bevételek is durván csökkenni fognak. Minimális profittal dolgozik a klub, stb. Ez az ami igazán aggaszt engem is.
Alig várom, hogy az éves beszámoló publikus legyen. Szerintem most kozmetikáznak szépen, mert a Barca szép eredményeket produkált.