HozzászólásSzerző: morraag » 2014. augusztus 13., szerda 0:59
HozzászólásSzerző: primrose » 2014. augusztus 13., szerda 0:40
hatalmas jelenet volt.Xabi volt a legnagyobb az érem átvételekor, az a tekintet
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 12., kedd 23:59
Szerinte ő és Kroos(ő érthető) igazi brazil szinttorjack írta:carvajal megvan, de khediráról mit mondott? zseni? miért nincs kezdőben a világbajnok?wxyz írta:Lényegtelen mit mond Hegyi. A meccs előtt Khedirával meg Carvajallal elintézte, hogy ne nézzék semmibe. Aki hinni fog ezután neki, annak úgyis mindegy, mert teljesen elfogult, nélküle is ezeket mondaná
Szerintem megártott neki a Bayern és a brazilok kivégzése, a Barcelona rossz szezonja
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 12., kedd 23:49
Egyszer volt Budán kutyavásár.dzsi91 írta:Campeeeoooones!! Kűlön öröm ahogy a rivális szurkolók vergődnek és imádkoznak esténként,hogy majd ugyanaz legyen mint a galaktikus érában
HozzászólásSzerző: cart » 2014. augusztus 12., kedd 23:48
Azt ennyiből is lehet látni, hogy James egyáltalán nem tud védekezni, és a másik kettő is inkább előre játékban jó...Géci írta:Most komolyan... Van 3 játékos akik életükbe nem tolták egy csapatban. Letoltak egymással 1 hetet és itt mindenki azt várta, hogy itt majd támadása se lesz a Sevillának!!?? Viccesek vagytok azért...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 12., kedd 23:44
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 12., kedd 23:43
ahogy tartja a mondás, jobb ma egy di maria, mint holnap egy túzok.Szóval én úgy érzem, ahhoz, hogy egészségesen működjön ez az egész, el kell engednünk pár arcot, még ha ez sokaknak nem is fog tetszeni. Ti hogy érzitek?
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 12., kedd 23:42
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. augusztus 12., kedd 23:38
+1cart írta:Azért azt lehetett látni, hogy a Modric-Kroos páros kiegészülve Jamessel nem mondható valami erősnek védekezésben...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 12., kedd 23:36
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. augusztus 12., kedd 23:33
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 12., kedd 23:27
Hát én azt láttam, hogy uraltuk a meccset. Nyilván nagyobb csapatok ellen lehet majd variálni Xabival vagy illarravál, de teljesen korrekt volt ma a csapat.cart írta:Azért azt lehetett látni, hogy a Modric-Kroos páros kiegészülve Jamessel nem mondható valami erősnek védekezésben...
HozzászólásSzerző: cart » 2014. augusztus 12., kedd 23:21
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. augusztus 12., kedd 23:20
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 12., kedd 23:14
carvajal megvan, de khediráról mit mondott? zseni? miért nincs kezdőben a világbajnok?wxyz írta:Lényegtelen mit mond Hegyi. A meccs előtt Khedirával meg Carvajallal elintézte, hogy ne nézzék semmibe. Aki hinni fog ezután neki, annak úgyis mindegy, mert teljesen elfogult, nélküle is ezeket mondaná
Szerintem megártott neki a Bayern és a brazilok kivégzése, a Barcelona rossz szezonja
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. augusztus 12., kedd 23:11
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 12., kedd 23:09
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 12., kedd 23:08
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 12., kedd 23:07
Ezért néztem én a Digi Tv-t. Ott gyönyörűen elbeszélgettek Ronaldoról, a csapatról, bevágták Ronaldo nyilatkozatát stb. Teljesen más a szint, a Sport tv úgy ahogyan van egy nagy kalap...MorataMartin írta:Sporttv ma is kitesz magaért!:@ Neki állnak a díjkiosztónál Rakiticet meg a Barcát éltetni. Hegyi azért odaszúrja h Crnek rossz VB-je volt, míg ez a mosolygós meleg műsorvezető meg benyögi kérdés ez mire lesz elég a Suarezzel felálló Barca ellen.:S
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. augusztus 12., kedd 23:05
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem