de ember...legendary írta:Felőlem reménykedhetsz benne, hogy a Realba megy, de nagyot fogsz csalódni. Ez nem fog megtörténni.
Lehet, hogy nem katalán, ellenben Barca-nevelés, beléjük nevelték, hogy a Real ellenfél/ellenség, oda nem igazolnak.
A másik, hogy a Real se fog ráhajtani, pont azért, mert Barcás.
HA távozik Thiago (nem fog), akkor elhagyja az országot.
ide bemásoltam valamit tihagoról erre te hogy a barca inkább eladná másnak. de ez kit érdekel?utána ez volt a téma. erre most jössz hogy hiába reménykedek.
inkább ismernéd be hogy hülyeséget írtál mert nem tudtad hogy a kivásárlási árnak mik a velejárói, ahelyett hogy ilyen szövegekkel zaklatsz hogy hiába reménykedek.
nem az, hidd el.RealMadridFanatic írta:Amúgy ez nem jó hír, Isco szerintem nagyon gyenge alternatíva.
nagyon jó alternatíva.
földön játszik, ÉSSZEL, nagyon tehetséges, nagyon fiatal, kapura veszélyesebb mint özil..stb nagyon jó játékos, hidd el nekem. :-)
tavaly ugyanez volt modriccal egész nyáron ment itt a téma hogy vajon elég jó lesz-e, meg beválik-e..erre tessék. akkor is élén voltam annak a csapatnak akik hozták volna, most ugyanez isconál. aki nem hiszi olvasson vissza a madridistán, az emberek fele ha akarta hogy modric jöjjön akkor ezzel már lehet túloztam is.