czier írta:Thiago nincs a kezdoben
Hmm...mint általában.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 1., szombat 18:48
czier írta:Thiago nincs a kezdoben
HozzászólásSzerző: czier » 2013. június 1., szombat 18:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 1., szombat 18:46
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 1., szombat 18:44
Realista24 írta:Továbbra sem értem, fizetésről nincs szó. Elégedetlenek a játékpercek számával, ennyi. Majd, ha lesz mire több fizut kérni, akkor újra jöhet a hiszti. Persze ez csak az én véleményem, a lényeg, hogy igazoljon el.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 1., szombat 18:41
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 1., szombat 18:38
Realista24 írta:De milyen árát?Csak hogy felverje az árát....semmi más oka nem lehet véleményem szerint.
Maximum azért csinálják ezt, hogy több játéklehetőséghez jusson. Az ára fix, 18 millió.
Ja.szerintem a fizetésére gondolt.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 1., szombat 18:35
szerintem a fizetésére gondolt.Realista24 írta: De milyen árát?
Maximum azért csinálják ezt, hogy több játéklehetőséghez jusson. Az ára fix, 18 millió.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 1., szombat 18:34
De milyen árát?Csak hogy felverje az árát....semmi más oka nem lehet véleményem szerint.
HozzászólásSzerző: Arpinho » 2013. június 1., szombat 18:28
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 1., szombat 18:27
ez is lehet egy ok. :-)R.M.C.F írta:Csak hogy felverje az árát....semmi más oka nem lehet véleményem szerint.
vagy berághat rájuk annyira hogy csakazért is idejön a legnagyobb riválishoz és megmutatja hogy mit tud.R.M.C.F írta: Vannak más csapatok is.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 1., szombat 18:15
Csak hogy felverje az árát....semmi más oka nem lehet véleményem szerint.és thiago ügyenöke a hírek szerint hajlandó meghallgatni a madrid ajánlatát is.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 1., szombat 18:11
Isten őrizz, hogy olyan taktika, meg szélsők lennének, akik lefutnak a szélre és beadnak. Ha mégis előfordulna ilyen, akkor azt inkább Carvajal tegye meg. (Marcit direkt nem mondtam, ő inkább oldja meg máshogy).Galacticos írta:tegnap már leírtam hogy én inkább 4-2-2-2ben tudnám őt elképzelni, vagy 4-2-3-1ben két poszton is.
ha legelöl kötetlenek a posztok akkor akár szélső is lehet, itt úgy sem nagyon divat hogy vonalszélsővel nyomnánk aki lesprintel az alapvonalig és beadja. ha ilyet akarunk akkor ne őt hozzuk. meg amúgy is most ugye itt az a "közakarat" hogy ne kontrázzunk, tehát az hogy nem annyira gyors mint bale -mert közel se olyan gyors- nem nagyon lehet érv szerintem. silva sem gyors, és iniesta sem. mégis mindkét játékos megállja a helyét a szélen is, ugyanez isco. 4-3-3ban gyémánt felállásban eltudnám képzelni úgy is hogy van előtte 3támadójátékos valahogy így:
-----------------x-------------
----------x----------x--------
x-------------x--------------x
ilyen barcásan és akkor ott játszana mint iniesta(piros x).
de inkább 4-2-3-1ben az elöl lévő lévő de még csatár mögött lévő hármas egyik tagjaként lenne a legjobb helyen.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 1., szombat 17:52
én sem látok rá sok esélyt hogy jön ezt szeretném a legelején leszögezni, de ha megnézzük az ő szemszögét:R.M.C.F írta:Thiago kell a barcának,és aki azt hiszi hogy le tudjuk igazolni az forduljon vissza és ne fejjel lefelé üljön a wc-re.
Természetesen tisztában vagyok a kivásárlási ár fogalmával......de a játékos akarata is kell,az meg nem fog menni.......ha menne,mint betegre vert,szíjazott,csalánnal vert antirelaos akkor elég szép alak lehet.
Szóval, thiago akkor fog jönni ha piros hó esik,de unaloműzőnek jó beszélni róla.
tegnap már leírtam hogy én inkább 4-2-2-2ben tudnám őt elképzelni, vagy 4-2-3-1ben két poszton is.Tegyük fel, hogy Bale nem jön, és Isco jön. És tegyük fel, hogy Özil padra szorul, és Isco a kezdő. És tegyük fel, hogy 4-3-3-at játszunk (mert én azt szeretném látni jövőre már), és tegyük fel azt is, hogy ehhez megvan a szükséges középpálya is. Pusztán kíváncsiságból kérdezem azoktól, akik jobban ismerik őt, mindenképp hoznák (Galacticos), tudna a srác a támadó hármas jobb szélén játszani? Én úgy tudom, hogy inkább középen jó (mostani Özil helyén), és kevésbé szélen. Nyilván mondjuk kötetlenebb posztok lennének, meg nem pont vonalszélsőt kellene játszania ott sem, de azért inkább szélen van az , mint középen.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 1., szombat 17:44
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 1., szombat 17:30
zalkrisz írta:Saviola is járt azóta ittR.M.C.F írta:ide meg akkor jön barcás figo után amikor piros hó esik.Bár talán neki lejárt a szerződése, de ha jól emlékszem Barca után egyből nálunk kötött ki. Bár történelmet nem írt
Miért vagytok meglepődve Bale nyilatkozatán?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 1., szombat 17:11
de ember...legendary írta:Felőlem reménykedhetsz benne, hogy a Realba megy, de nagyot fogsz csalódni. Ez nem fog megtörténni.
Lehet, hogy nem katalán, ellenben Barca-nevelés, beléjük nevelték, hogy a Real ellenfél/ellenség, oda nem igazolnak.
A másik, hogy a Real se fog ráhajtani, pont azért, mert Barcás.
HA távozik Thiago (nem fog), akkor elhagyja az országot.
nem az, hidd el.RealMadridFanatic írta:Amúgy ez nem jó hír, Isco szerintem nagyon gyenge alternatíva.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 1., szombat 17:00
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. június 1., szombat 16:57
Mondjuk ja,így helyesebb megfogalmazás.nmate írta:Valencianál magasabb szintet már úgysem fog megütni a pali, akkor már megszedi magát ruszkiföldön. Szerintem meg okos, bár elég gyenge jellemre vall.Nzedge írta:Na hát ezt se mondanám egy okos döntésnek.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 1., szombat 16:54
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 1., szombat 16:53
Valencianál magasabb szintet már úgysem fog megütni a pali, akkor már megszedi magát ruszkiföldön. Szerintem meg okos, bár elég gyenge jellemre vall.Nzedge írta:Na hát ezt se mondanám egy okos döntésnek.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem