én se értem azokat, akik a vereségeken picsognak.
a felállás tegnap óriási káosz volt, a húzóemberek fele még alig kezdte el az előszezont. azért marcelo/coentrao, kroos, james, benzema, ronaldo, di maria? (+ khedira

) hiányzik, ráadásul a kapusposzt sincs megoldva, a szuperkupát levédheti casillas, de több fontos meccset nem nagyon szabad kapnia.
a legtöbb szezon tavasszal dől el, de itt már többen siránkoznak augusztus elején.
én úgy érzem sokaknak elszálltak az elvárásai a tavalyi bl + kupa kombóval, és ehhez hozzáadva a jó igazolásokat már azt várják, hogy 38 győzelemmel hozzuk le a bajnokságot, átlagban 3-4 gólos különbséggel.
engem nagyon aggaszt a középpálya, ha nem jön egy igazi vkp, vagy sokat védekező (és tudó) kk, legyen az pogba, vidal, akárki, akkor necces lesz az egy szezonon át. khedirával és dm-mel én jelenleg nem számolok, akkor marad xabi, illarra, modric, kroos, és esetleg isco meg james a kp 3 posztjára.
illarra kevés, és ha a modric/kroos/isco/james négyesből játszik három, akkor mindenhogyan kevésnek érzem a védekezést. xabi meg már nem lesz fiatalabb, évek óta túl van terhelve, meg azért már nem tudja huzamosan hozni azt, mint amit 2-3 éve, pláne amit a liverpoolban nyújtott.