Real Madrid vs. Barcelona
-
Schulcz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hugo Sanchez, Redondo, A két Laudrup
- Kedvenc csapatod: Real Madrid 1982 óta
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Fuentealbilla, elmeséled nekem ha szépen megkérlek, hogy hogy van az, hogy egy hónappal előbb regisztráltál az eurobarcára, mint ide? Csak érdekelne.....
-
palesz77
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hát azon én is kicsit ledöbbentem.. Azt a topicot kicsit hanyagolom is szerintem, leírtam a véleményem a dologról, de ezeket a hsz-eket, mint Bestbarcáé még nekem is fáj olvasni. Nem tudom ez mire jó, de mindegy.dzsi91 írta:Már összeszűrtemakkor mondjuk úgy ,hogy a legjobb érzések közt van
érdemes elolvasni odaát bestbarca ámokfutását
na az ilyenek miatt tapsikoltam Cr-nek a Bl döntős pózolása után
szerintem még ma is azzal álmodik
A győzelemhez meg gratula nektek. A játék képe alapján nagyon úgy tűnik, hogy ezzel a középpályával is tényleg verni tudjátok majd a Liga 85%-át, de a komoly csapatok ellen kérdéses, hogy ez hogy működne - főleg védekezésben. Úgyhogy kíváncsi leszek, hogy mit fog kitalálni a nagyok ellen Carlo papa, mindkét oldalról érdekes szezonnak nézünk elébe úgy tűnik - és akkor az Atleticot még meg sem említettem.. Nagyon várom már a Bajnoki szezont!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Fuentealbilla írta:Próbáld meg összeszűrni a levet egy nővel és rájössz, hogy vandzsi91 írta:Nincs jobb érzés mint egy trófea után barcáék vergődését olvasni:Đ
Már összeszűrtem
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Fuentealbilla
Próbáld meg összeszűrni a levet egy nővel és rájössz, hogy vandzsi91 írta:Nincs jobb érzés mint egy trófea után barcáék vergődését olvasni
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nincs jobb érzés mint egy trófea után barcáék vergődését olvasni
mund2 véglet tetszik az is amelyik összevissza szarja magát tőlünk és az is amelyik nincs elájulva mert ha majd a Xavi-Iniesta-MSN eggyütt lesz akkor aztán
...
Palesz és a többi korrekt arcra meg pszihiáteri feladatok várnak mert ezek felkötik magukat tavaszra ha nem lesz csodabarca fél év alatt... Most mi nagyon egyben vagyunk a Barcának meg idő kell,kísérletezni és még akkor sem biztos ,hogy beválik.Nagyon rossz időszak vár azokra akik fejben még mindig a Guardiola érában vannak.
Palesz és a többi korrekt arcra meg pszihiáteri feladatok várnak mert ezek felkötik magukat tavaszra ha nem lesz csodabarca fél év alatt... Most mi nagyon egyben vagyunk a Barcának meg idő kell,kísérletezni és még akkor sem biztos ,hogy beválik.Nagyon rossz időszak vár azokra akik fejben még mindig a Guardiola érában vannak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ter stegen sérülése elvileg nem vészes, akár a gamperen is ott lehet.
vermaelen érkezésének egyelőre örülök, de aggodalomra ad okot az az 5 millás opció, félek, hogy a sérülése(i) miatt lett belerakva, főleg, hogy alapból most sem fitt.
ha csak megközelíti (arról azért nem álmodom, hogy el is éri) a legjobb arsenalos formáját, már óriási erősítés ennek a védelemnek, majd meglátjuk, mire elég a környezetváltás, és egy talán jobb orvosi stáb.
egyébként jelenleg nem tudnám eldönteni, hogy melyik kettős legyen az alap a védelem közepén.
végül pedig gratulálok az európai szuperkupához.
nem láttam a meccset, de gondolom, hogy mentek tovább a tavalyi úton, idén sem lesz egyszerű a bajnoki szezon.
vermaelen érkezésének egyelőre örülök, de aggodalomra ad okot az az 5 millás opció, félek, hogy a sérülése(i) miatt lett belerakva, főleg, hogy alapból most sem fitt.
ha csak megközelíti (arról azért nem álmodom, hogy el is éri) a legjobb arsenalos formáját, már óriási erősítés ennek a védelemnek, majd meglátjuk, mire elég a környezetváltás, és egy talán jobb orvosi stáb.
egyébként jelenleg nem tudnám eldönteni, hogy melyik kettős legyen az alap a védelem közepén.
végül pedig gratulálok az európai szuperkupához.
nem láttam a meccset, de gondolom, hogy mentek tovább a tavalyi úton, idén sem lesz egyszerű a bajnoki szezon.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
1 évet tévedtem,34-re saccoltam...na de akkor is...bár Romero korrektül lehozta a VB-t,lehet mondani,dehogy még Willy a keretben sem...azt nem értettem.Na de majd Tata....a cityből beválogatja...nézd csak meg hány éves, igen én is meglepődtem rajta :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

Navas-Caballero pakk kellett volna ide.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
nézd csak meg hány éves, igen én is meglepődtem rajtamorientes írta:ámde lehet hogy Willy Caballero így negyven felé talán válogatott lehet...El Unico írta: Messi ezt is elintézteflame ON
-
palesz77
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
50-et kérnek, mi adunk 40-et, mellé változókba 5-öt plusz 2 barimeccs, aztán jöhet is a bemutatás..h3x0r írta:Na ja, olyan gyorsan lezavarjak hogy megmondjak:
- 40 millio az ara. Se tobb, se kevesebb. Kell?
- de mi csak 30-at adnank erte
- viszlat!
Ezek az avák..csabi* írta:...
Egy sajátnevelésért 40 milla? :Đ
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
Drake
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
30 guriga + egy orgia a faternak és kész.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ja, ekkor jön a 13 féle opció még pluszban, esetleg megkérik a játékost hogy szálljon be a buliba, esetleg mehet a svindli...h3x0r írta: Na ja, olyan gyorsan lezavarjak hogy megmondjak:
- viszlat!
Nem illik.
-
csabi*
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ha fiorére gondolsz innen a fórumról akkor tuti nem adja nektek cuadradotpalesz77 írta:A Fio meg gyorsan le akarja zavarni a Cuadrado ügyet, úgyhogy nem lesz szappanopera az ügyből hál istennek.

- h3x0r
mar elkezdodott forumon ispalesz77 írta:Mondjuk szerintem minden csapatnál egy ilyen sikerkorszak után voltak ilyen csodafanok, csak az internet akkora térhódításba még nem kezdett akkoriban, így nem volt olyan feltűnő, mint most nálunk.. Majd most, ha nektek lesz hasonlóan jó pár évetek, akkor itt is megugrik majd ezeknek a száma, csak figyeljetek..
(facebookrol nem is beszelve)
Na ja, olyan gyorsan lezavarjak hogy megmondjak:palesz77 írta:A Fio meg gyorsan le akarja zavarni a Cuadrado ügyet, úgyhogy nem lesz szappanopera az ügyből hál istennek.
- viszlat!
-
csabi*
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
egy újabb szösszenet fészbukról :
első barcás fészbukon, legtöbbnek még mindig csak a legrosszabb igazolás
a többi részt meg nem kell nézni
elismeri modricot.Gyors halalod lesz akkor egyemmeg az a siros takony is oregszik az izmok is szikkadtak kivan ott jatekos james en meg modric on kivul? ???
a többi részt meg nem kell nézni

- morientes
Hát abból amire reagáltam nem ez jött le,hanem inkább egy sértődött kisgyerek fenyegetőzése,akinek elvették a játékát...amolyan "megállj,megállj,kutyaszerbia..."az a "tengit" gyerek azért elég értelmes barcás :hmmm:
LEGIO PATRIA NOSTRA

- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
az a "tengit" gyerek azért elég értelmes barcásmorientes írta:Ez annyira rossz hogy már szinte jó...én mondom hogy aláírás gyanús...csak azokat a barca fanokat sajnálom,(nem a divatokra gondoltam),akiket egykalap alá vesznek egy ilyen "szurkolóval..."Cryuff jobban tenné ha nem nyilatkozna ilyen hülyeséget. A Barca egyértelműen jobban igazolt. Betömték a hiányposztokat, még a Madrid megvette a VB felkapott sztárjait. Egyértelmű, h mi vagyunk a jobbak, és ez jövőre ki is jön majd. Reszkess Madrid!
tobbmintegyklub, bár Barca szimpatizáns vagyok, megpróbálok reálisan gondolkozni, ebbe viszont jelen helyzetben nem fér bele az ilyen kategorikus "mi vagyunk a legjobbak" felfogás. Csak remélni tudom, hogy így lesz, de a néhány éve mutatott, komoly szakemberek (Ferguson, Wenger, Hitzfeld stb.) által is felsőfokon dicsért játékot, dominanciát nagyon nehéz (szinte lehetetlen) hosszú távon tartani. Ezt a katalánok is megtapasztalhatták. Úgyhogy javasolnám neked is a bizakodó mértéktartást - a lehető legnagyobb szurkolás mellett.
biztos járt már itt a madridomontobbmintegyklub, a nicked alapján úgy tűnik, komolyan gondolod a Barca jelige valódiságát. Ez esetben - baráti jó tanács - próbálj azonosulni az eszmével, és te magad is légy több, mint egy "halamaki". (Ezt a jelzőt viszont magam részéről csak a hungarokatalányozó, lessziző, törpöző véglények esetében alkalmazom, a normális Real drukkerekkel semmi bajom!
(te vagy az palesz?)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Simeone lehetett volna komoly előrelépés, nagy változás így nem lesz.
Nem illik.
- morientes
Mondjuk nem értem,az előző kapitány kihozta ebből a társaságból a VB-n amit lehet...ámde lehet hogy Willy Caballero így negyven felé talán válogatott lehet...El Unico írta:Messi ezt is elintézteGerardo Martino (ahogy egy barcás haverom mondta Maritimó) , lett az argentin válogatott új szövetségi kapitánya.
flame ON
LEGIO PATRIA NOSTRA