zalkrisz írta:Saviola is járt azóta ittR.M.C.F írta:ide meg akkor jön barcás figo után amikor piros hó esik.Bár talán neki lejárt a szerződése, de ha jól emlékszem Barca után egyből nálunk kötött ki. Bár történelmet nem írt
Kölcsönökből "élt" akkor a nyúl.....és nem kellett a barcának.
Thiago kell a barcának,és aki azt hiszi hogy le tudjuk igazolni az forduljon vissza és ne fejjel lefelé üljön a wc-re.
Természetesen tisztában vagyok a kivásárlási ár fogalmával......de a játékos akarata is kell,az meg nem fog menni.......ha menne,mint betegre vert,szíjazott,csalánnal vert antirelaos akkor elég szép alak lehet.

Szóval, thiago akkor fog jönni ha piros hó esik,de unaloműzőnek jó beszélni róla.

Miért vagytok meglepődve Bale nyilatkozatán?

Én azokon vagyok meglepődve akik élő szerződésel rendelkeznek és a pletykára ugranak is,és mutatják hogy mennének szívesen a madridba vagy bárhová......remek lehet utána ha nem jön össze a közönséggel szembe nézni.

Simán ezt kell nyilatkoznia,mivel lehet hogy van egy csöpp esze és nem maga alatt vágja a fát a nyilatkozatával. Ha azt hiszi bárki,hogy arra van a madridnak szüksége hogy a játékos a médián keresztül üzengessen akkor tévedés áldozata lett.
A szabály meg....hogy nem tárgyalhatsz az jogos....tényleg,de van egy probléma....mégpedig az ÜGYNÖK....akit nem rendszabályoz a szabályzat,ő tárgyalhat a játékosával és tárgyalhat a madriddal is egy tárgyalóban ahol senki sem hallja.......és hopp már meg ott is a közös nevező.....ez kb ennyire eccerű.