korán van még az iváshoz nem?ziro4vr írta: sötét van..csak egy kislámpa pislákol a szobában...a homályban egy excel-tábla pislákol, benne tonnányi statisztika..távolodik a kamera, tág pupillák, véreres szemek..egy alak..egy tudós...egy kezdet

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 12., kedd 14:11
korán van még az iváshoz nem?ziro4vr írta: sötét van..csak egy kislámpa pislákol a szobában...a homályban egy excel-tábla pislákol, benne tonnányi statisztika..távolodik a kamera, tág pupillák, véreres szemek..egy alak..egy tudós...egy kezdet
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 12., kedd 13:21
sötét van..csak egy kislámpa pislákol a szobában...a homályban egy excel-tábla pislákol, benne tonnányi statisztika..távolodik a kamera, tág pupillák, véreres szemek..egy alak..egy tudós...egy kezdetferni írta:benne exkluzív felvételek a Selena Gomez koncertekrőlh3x0r írta:Mar csak azt sajnalom, hogy Réj papa nincs koztunk. Egy 2 oras filmet siman lehetne forgatni az eleterol
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. augusztus 12., kedd 13:18
benne exkluzív felvételek a Selena Gomez koncertekrőlh3x0r írta:Mar csak azt sajnalom, hogy Réj papa nincs koztunk. Egy 2 oras filmet siman lehetne forgatni az eleterol
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 12., kedd 13:13
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. augusztus 12., kedd 12:59
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 12., kedd 12:56
Látni akarom!P. Krisz írta:Kutyák ? Az semmi , nenémnek 14 kilós macskája van . Ha kell képet is küldök .
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 12., kedd 12:52
Több fórumozóra lehetett szavazni, és ha az első delikvens nem vállalta volna, jött volna a második. ha jól rémlik.wZoLee7 írta:úgy emlékszem 3 fórumozó lett kiválasztva, azt nem tudom, hogy kik
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. augusztus 12., kedd 12:51
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 12., kedd 12:50
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 12., kedd 12:46
na végre, lemegyek popcornért és behűtöm a szörpöt, mehet a buliMyStiQ írta:Kicsit belepofátlankodok a társalgásba: R.M.C.F elküldte a válaszait, hamarosan jön az Ismerd meg a fórumozókat! első része.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 12., kedd 12:42
MyStiQ írta:Kicsit belepofátlankodok a társalgásba
első?MyStiQ írta:R.M.C.F elküldte a válaszait, hamarosan jön az Ismerd meg a fórumozókat! első része.
idiótaKerlon írta:szerintem meg küldjetek ti is képet, de ne a kutyákról![]()
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. augusztus 12., kedd 12:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 12., kedd 12:40
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 12., kedd 12:33
tesóm is hasonló paraméterekkel rendelkezik vagy talán kicsit nagyobb de mégis amerikai staffordshire terriere van.sentry írta:Nah a poén ott jön, hogy a lány 155 cm és kb 45 kiló
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 12., kedd 12:18
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 12., kedd 12:16
Nekünk alaszkai malamutunk van, szinte ugyan az, csak nagyobb testű...macskákra specializálódott de nem veti meg a vega kaját sem...semmit sem lehet elöl hagyni, paprika, krumpli, répa bármi, dinnye, körte, alma, szilva, cseresznyerealistahuni írta: Azelőtt volt egy husky, mennyire szerettem azt a dögöt baszki, de aztán oda kellett adnunk egy szánhúzó klubnak mert ami nem ember és nem kutya volt mindent legyilkolt a bolondja.![]()
Bárányt, macskát, tyúkokat, patkányt, minden szart leszedett. Egyszer mikor sétáltattam elkapott röptében egy verebet és megette.![]()
Azóta se láttam olyant még.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 12., kedd 11:57
wtf, nővéremé yorkiGéci írta:Nekem egy amstaffom van. 7 éve vettem egy akkor ezüst koszorús mestertenyészetből, ami már mára arany. Gondolhatod mennyire vagyok oda ezekért a táska kutyákértKerlon írta:tipikus női öleb.... Bár a terriereket csipázom, legyen az westi vagy yorki, mer azok még aranyosak is, de ezek...
unokatesóméknak van Jack Russeljük és tényleg hiperaktívak, de nagyon szépek és okosak is!sentry írta:Egyik nagyon kedves lányismerősöm 2 éve vett egy kutyát, és gondolkodott, hogy Jack Russel terrier legyen vagy német dog.
Nah a poén ott jön, hogy a lány 155 cm és kb 45 kilóFelröhögtem mikor mondta, hogy e kettő között gondolkodik, de aztán nyert a józan ész, meg hogy lakásba mégsem való egy angol dog féle dög. Jack Russel terrierek amúgy kib_szott hiperaktív elmebeteg dögök.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 12., kedd 11:51
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem